Home Informaţii la zi Licitație moyersoen-auctions.com – 30 Septembrie 2019
Licitație moyersoen-auctions.com – 30 Septembrie 2019

Licitație moyersoen-auctions.com – 30 Septembrie 2019

0

Casa de licitații online Moyersoen organizează lunar peste 40 de licitații în care sunt oferite bunuri din toate domeniile: bunuri de consum, bijuterii, vehicule, mașini industriale, dar și linii complete de fabricație, mașini pentru prelucrarea metalelor, tractoare și multe altele. Vizualizați toate licitațiile pe www.moyersoen-auctions.com. Cumpărători din peste 100 de țări ne vizitează în fiecare lună!

O licitație importantă se va închide pe data de 30 septembrie. Aproximativ 100 de loturi de licitare vor fi oferite, datorită lichidării activității unor firme ce activează în domenii industriale diferite. Puteți găsi vehicule comerciale, excavatoare, compresoare industriale și multe altele, toate disponibile online.

Oricine este binevenit pentru a verifica bunurile la o dată stabilită. Verificați direct informațiile despre licitații accesând secțiunea detalii.

Pentru mai multe informații despre licitații accesați: moyersoen-auctions.com, iar pentru licitația ce se va inchide în data de 30 Septembrie accesați: https://www.moyersoen-auctions.com/ords/moyersoen/auctions/en/auction/21221/Construction_machinery_-_liquidations