Home Informaţii la zi LiuGong Dressta atacă piața europeană cu un sediul central regional și o nouă linie de producție
LiuGong Dressta atacă piața europeană cu un sediul central regional și o nouă linie de producție

LiuGong Dressta atacă piața europeană cu un sediul central regional și o nouă linie de producție

0

Unul dintre cei mai puternici producători de echipamente de construcții din lume, LiuGong Dressta, a inaugurat recent primul sediu central regional al companiei în Varșovia, Polonia. Acest pas, alături de dezvăluirea capacităților noi de producție LiuGong Dressta din Stalowa Wola, are ca scop dezvoltarea afacerilor LiuGong Dressta pe continentul european și face parte din angajamentul pe termen lung pe care compania  chineză și l-a luat față de afacerile sale globale.

Noul sediu servește la consolidarea și creșterea prezenței LiuGong Dressta în regiune prin localizarea personalului-cheie într-o locație centrală. Astfel vor fi îmbunătățite colaborarea și comunicarea, oferind în același timp un sprijin operațional mai mare clienților și distribuitorilor cu eficiență operațională îmbunătățită.

Strategia noului sediu central eruropean se va concentra pe vânzări, asistență pentru clienți și marketing pentru întreaga regiune europeană și va fi un important centru pentru suportul global al clienților LiuGong Dressta. În plus, față de deschiderea sediului regional, LiuGong Dressta a anunțat, creșterea capacităților de producție în Stalowa Wola, Polonia. Noua capacitate de producție va spori operațiunile LiuGong Dressta prin încărcătoare frontale, excavatoare si buldozere produse în Polonia care vor fi livrare de aici în întreaga Europă.

“Există o oportunitate semnificativă de creștere în Europa. LiuGong Dressta se angajează să-și îmbunătățească continuu produsele și serviciile și să-și dezvolte afacerea în această regiune, astfel că am stabilit noul sediu central regional pentru a susține aceste aspirații “, a declarat Howard Dale, președintele LiuGong Europe & LiuGong Dressta Machinery.

O investiție de bun augur

Pentru a sărbători atât deschiderea sediului regional, cât și noile operațiuni de producție, LiuGong Dressta Machinery a organizat un eveniment de două zile în care clienții, dealerii, conducerea și demnitarii locali au aflat mai multe despre noile facilități și capabilități și au sărbătorit la fabrica de producție a LiuGong Dressta din Stalowa Wola. Deschiderea oficială a fost făcută de Huang Haibo, președintele Guangxi LiuGong Machinery și autoritățile guvernamentale.

Investiția confirmă angajamentul și încrederea pe termen lung a LiuGong Dressta în piața europeană. “Acest lucru servește ca un semnal foarte clar că LiuGong Dressta este angajat pe această piață și într-o poziție puternică de a oferi clienților noștri timp de de livrare mai mici și suport, cu produse proiectate și fabricate în Europa”, a mai adăugat Howard Dale.

Soluția integrată de producție extinde capacitatea de producție a LiuGong Dressta, pentru a răspunde cererii tot mai mari de încărcătoare frontale Tier IV și excavatoare. Totodată, oferă o platformă pentru a sprijini adaptarea produselor, astfel încât să răspundă cerințelor variate ale clienților de pe piețele europene importante. Cu o suprafață totală de 43.724 mp, noua zonă de producție acoperă 1.904 mp și a fost concepută pentru a integra ultimele tehnologii de fabricație și cele mai bune practici ale LiuGong Dressta pentru îmbunătățirea calității, siguranței și eficienței, reducând în același timp deșeurile și impactul asupra mediului al operațiunilor industriale. Capacitatea de producție este de 1.000 de unități/an, producția urmând să includă fabricarea pieselor importante, vopsitorie, o zonă de asamblare finală și una de testare.

Modelele care vor fi produse în facilitatea de producție europeană a LiuGong Dressta:

  • Excavatoare din seria E: 922E, 924E, 925E, 928E, 936E, 939E: (între 22 și 39 tone greutate de lucru)
  • Încărcătoare pe roți din seria H: 848H, 856H, 877H (capacitate cupă cuprinsă între 2,5 și 7 m3)

“Fabrica noastră din Europa promite clienților săi că feedback-ul lor va fi prețios și ca acesta va fi folosit în dezvoltarea de produse”, a declarat Teddy Wu, președintele LiuGong Dressta Machinery. “Scopul nostru este de a asigura o relație strânsă cu clienții noștri, folosind rețeaua noastră extinsă de distribuitori, care sunt mereu la dispoziție pentru a oferi servicii prompte”.

Și un nou centru de distribuție…

Tot la Stalowa Wola, LiuGong Dressta a celebrat și deschiderea unui centru de distribuție European pentru piese de schimb, ce se întinde pe o suprafață de 3.500 de mp. De la filtre și uleiuri, până la componente vitale, piese pentru sistemele de acționare și cele hidraulice ale echipamentelor, noul centru de distribuție va furniza mii de piese de schimb pentru clienții săi. Întreaga bază de deservire, care include acum și serviciile de depozitare și de logistică pentru brandurile Dressta și LiuGong, a presupus o investiție totală de 8 milioane de euro și cuprinde 30.000 de repere piese de schimb și un sistem avansat de mananagement al depozitului (SAP). “Scopul nostru este acela de a furniza disponibilitate la cel mai înalt nivel pentru proprietarii de utilaje LiuGong & Dressta, oriunde s-ar afla”, a declarat Piotr Fiszer, director de operațiuni în cadrul centrului de distribuție.

La fel ca la toate celelalte nouă centre regionale de distribuție LiuGong Dressta  răspândite în întreaga lume, cel din Polonia are ca scop realizarea de livrări mai rapide a pieselor de schimb, operațiuni mai eficiente, precum și dezvoltarea unor capacități de depozitare mari pentru piesele de schimb LiuGong și Dressta. Totodată, se va pune accent pe creșterea disponibilității componentelor pentru clienți.  O întreagă echipă formată din 30 de persoane va furniza suport pe partea de vânzări, customer service, tehnic, marketing și managementul inventarului. De altfel, centru regional de distribuție are o politică de livrare în aceeași zi, pentru dealerii din Polonia, cu livrări peste noapte și a doua zi pentru cei din Europa.

“Regula de bază va fi livrarea de componente de schimb către dealerii și clienții noștri, rapid și eficient. Atunci când un client are probleme pe șantier, nu există timp de pierdut. Datoria noastră este să livrăm urgent”, a declarat Natascha van Leeuwen, director al departamenului comercial din cadrul centrului de distribuție.

LIUGONG DRESSTA este un producător internațional de utilaje de construcții, fiind înființat în anul 1958. Compania produce cca. 25.000 utilaje pe an, fiind cel mai mare producător din lume pentru încărcătoare frontale. În 2016, a fost singura firmă care a reinventat sistemul de încărcător, construind un încărcător unic, care poate încărca mai mult material, având o greutate proprie mai mică.

Unicul importator pentru România al mărcilor LiuGong și Dressta este compania Costa Utilaje SRL (www.costautilaje.ro).