Home Informaţii la zi Metso anunță lansarea noii game Nordtrack
Metso anunță lansarea noii game Nordtrack

Metso anunță lansarea noii game Nordtrack

0

În cadrul unei întâlniri on-line cu ziariștii din întreaga lume, Metso Outotec, unul dintre cei mai mari producători mondial de echipamente de concasare, sortare, instalaţii complete fixe, mobile sau semi-mobile, sisteme şi accesorii pentru benzi transportoare complete, precum şi servicii de mentenanţă profesionale, a anunțat lansarea a două noi echipamente mobile ce vor completa gama Nordtrack.

 

La mijlocul lunii martie Metso Outotec prezentat două noi utilaje, un concasor cu impact și o stație mobilă de sortare, acestea completând gama de concasoare mobile NordtrackTM.

Stația de sortare Nordtrack S2.5 de dimensiuni reduse este proiectată în special pentru șantierele mici, putând fi utilizată pentru diferite aplicații. Cu o structură compactă și ușoară, aceasta are în componență două site extrem de eficiente, aceasta poate fi utilizată pentru obținerea a diferite  sorturi, reprezentând soluția perfectă pentru antreprenorii din construcții care au nevoie de schimbări frecvente în locațiile de lucru, sau oferită ca unitate de închiriere.

A doua lansare, concasorul mobil Nordtrack I908, este complet optimizat pentru șantierele de mici dimensiuni, putând lucra cu diferite tipuri de materiale specifice, precum beton, asfalt, dar și în cadrul unei exploatări de minereu, pentru concasarea tradițională a rocilor. Acesta a fost dezvoltat pornind de la un model existent de bază, cu ciur integrat, Nordtrack I908S, care este unul dintre cele mai bine vândute unități Nordtrack, în special în Europa.

„Sunt foarte încântat să spun că gama Nordtrack a fost extrem de bine primită de clienții noștri”, spune Vesa Tuloisela, director vânzări Nordtrack în cadrul Metso Outotec: „sa dovedit a fi o soluție flexibilă care îndeplinește o gamă variată de cerințe ale clienților. Vânzările Nordtrack s-au dezvoltat foarte bine în ciuda pandemiei; de fapt, am depășit obiectivele de vânzări în unele domenii. Cu toate acestea, ascultăm întotdeauna cu atenție dorințele clienților. Aceste două produse noi reprezintă un rezultat concret al acestor discuții. ”

tags: