Home Informaţii la zi Motoferăstrăul cu acumulator MTFA501 de la ROTAKT – Primul produs din gama ECO
Motoferăstrăul cu acumulator MTFA501 de la ROTAKT – Primul produs din gama ECO

Motoferăstrăul cu acumulator MTFA501 de la ROTAKT – Primul produs din gama ECO

0

Compania ROTAKT SRL a fost fondată în anul 1994, în Râmnicu Vâlcea, de doi tineri ce doreau să aducă pe piaţa locală produse de calitate ale unor brand-uri renumite: STIHL, BOSCH, MAKITA. Ulterior, simțind dorinţa micilor agricultori pentru produse care să la uşureze munca, ROTAKT a venit în sprijinul acestora cu o gamă de produse, sub brandul ROTAKT, destinate lor: motocultoare, motocoase, maşini de tuns iarba, accesorii potrivite pentru aceste utilaje, etc.

Astăzi, produsele ROTAKT sunt utilizate de către o mare parte dintre micii agricultori aflaţi pe teritoriul României. Fiind printre primele magazine de acest gen din Vâlcea, reprezentanții companiei au constatat că există interes din partea cumpărătorilor, fapt pentru care firma se află într-o continuă dezvoltare. Cu o experienţă ridicată în domeniu, ROTAKT  a reușit să identifice şi să colaboreze cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, multe dintre produse fiind de import propriu.

Gama de produse ECO – prima sub marcă proprie

ROTAKT ține pasul cu noile tehnologii din domeniu și împărtășește interesul producătorilor de a crea utilaje care să producă cât mai puțien noxe, sau chiar deloc, și a demarat dezvoltarea noii game de utilaje ECO, prin introducerea pe piață a primului produs propriu, motoferăstrăul cu acumulator MTFA501.

Motoferăstrăul cu acumulator MTFA501 are nu mai puțin de 3,8 kg, cu tot cu acumulatorul încorporat. Modelul este la fel de ușor de folosit ca un aparat electrocasnic, fiind conceput pentru o manevrare simplă și plăcută, de către toti utilizatorii casnici, și nu numai. ROTAKT MTFA501 este dotat cu un acumulator puternic de 58V și are un amperaj de 4Ah, ceea ce îi oferă o putere suficientă pentru toate tipurile de operațiuni dintr-o gospodărie și un timp de utilizare ridicat. Încărcarea completă a acumulatorului se face în aproximativ 2 ore, iar utilizatorul poate beneficia de puterea maximă a utilajului, până la descărcarea totală a acestuia.

ROTAKT MTFA501 este dotat cu un motor fără perii, ceea ce înseamnă ca nu va avea nevoie de întreținere (schimbat perii) și va beneficia de o longevitate crescută. Lungimea de tăiere a motoferăstrăului este de 40 de cm, permițând utilizarea acestuia de la simpla curățare a copacilor, până la doborârea acestora.

Acest produs reprezintă primul pas al companiei ROTAKT către dezvoltarea unei game complete de utilaje ECO, urmând ca ulterior să fie lansate modele de motocoase cu acumulator, noi modele de motoferăstraie cu acumulator, precum și alte motoutilaje.

Motoferastrăul cu acumulator MTFA501 – Date tehnice

Sistem de frânare a lanțului cu antirecul

Acumulator și statie de încărcare de 58V

Motor electric fără perii

Tensiune acumulator: 58V

Lungime de lucru: 40 cm

Amperaj acumulator: 4Ah

Tip motor: fără perii

Greutate: 3,8 kg