Home Informaţii la zi Nou excavator pe roți de 6 tone de la Bobcat
Nou excavator pe roți de 6 tone de la Bobcat

Nou excavator pe roți de 6 tone de la Bobcat

0

O nouă versiune a excavatorului de 6 tone pe roți Bobcat E57W, cu motor compatibil cu noile norme de mediu Stage V a fost lansată în producție. E57W este alimentat de un motor Bobcat D24 Stage V, care furnizează o putere de 57 CP la 2.400 rpm, acesta având un catalizator eficient de oxidare a particulelor diesel (DOC) și un filtru de particule diesel (DPF), o tehnologie post-tratament care asigură emisii minime.

 

Performanță mai mare și consum redus de combustibil

Noul excavator cu roți are dimensiuni compacte, performanțe ridicate în timpul lucrului și asigură un confort sporit pentru operator, remarcându-se în clasa sa printr-o combinație de stabilitate excelentă, control continuu a funcțiilor de lucru și un transport  simplu de la un șantier la altul.

Cuplul maxim de 202 Nm livrat de motorul D24 este deja disponibil la 1.600 rpm (cu 200 rpm mai mic decât pentru motorul anterior Stage IIIB). Această disponibilitate rapidă de putere atrage după sine o utilizare eficientă a consumului de combustibil. În plus, funcții precum oprirea automată a motorului în ralanti pentru un timp specificat și modul ralanti automat reduc semnificativ consumul orar de combustibil.

Motorul este ușor accesibil prin deschiderea hayonului, cu toate punctele de service și verificările de întreținere accesibile în mod convenabil de la nivelul solului. Întreținere sa a fost, de asemenea, simplificată prin adăugarea unei pâlnii de umplere pentru ulei și  un dispozitiv de întindere automată a curelei.

 

Confort pentru operator

Confortul este asigurat de o cabină spațioase, presurizată, și un nivel redus al zgomotului interior, de numai74 dBA, combinat cu o reducere a vibrațiilor. Vizibilitatea excelentă din cabină este susținută de un sistem puternic de dezaburire, lumini LED pentru cabină și braț și oglinzi laterale mari. Un scaun cu suspensie pneumatică încălzită complet reglabil și aerul condiționat cu control al climatizării oferite în dotarea standard asigură un mediu de operare eficient.

Comenzile complet reglabile, inclusiv coloana de direcție și consolele joystick, oferă o ergonomie excelentă. Volanul poate fi poziționat pentru a se potrivi gabaritului fiecărui operator. Încălzirea scaunului, lumina automată a cabinei, parasolarul și oglinda laterală sunt toate echipamente standard.

Conform producătorului, E57W este simplu, intuitiv și eficient de manipulat, operatorul fiind ajutat de un ecran tactil de 7 inci și comenzi plasate ergonomic. Joystick-urile sensibile cu efort redus permit o funcționare ușoară și sigură a mașinii, cu un efort minim. Sistemul hidraulic auxiliar cu debit proporțional asigură un control precis atunci când se utilizează diferite atașamente.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul: www.ircat.ro

tags: