Home Informaţii la zi Noua generaţie HELI de echipamente performante şi inovatoare Li-Ion
Noua generaţie HELI de echipamente performante şi inovatoare Li-Ion

Noua generaţie HELI de echipamente performante şi inovatoare Li-Ion

0

Experienţa de peste 60 de ani în domeniul fabricării stivuitoarelor şi echipamentelor de manipulare pentru depozite marca HELI, importanţa acordată cercetării şi dezvoltării în domeniu, parteneriatele de succes dintre HELI şi ZF Group Germania, precum şi cu brandul german Jungheinrich, obţinerea unui număr de 1690 brevete autorizate în domeniu, clasifică Anhui Heli Co., Ltd. China, în topul celor mai mari producători de stivuitoare din lume.

Anhui Heli Co., Ltd. China, producătorul brand-ului de stivuitoare şi echipamente pentru depozite HELI,  exportă la nivel global echipamentele HELI către reprezentanţii săi oficiali din peste 150 de ţări, fabricând anual 200.000 de stivuitoare şi este de peste 27 de ani nr. 1 producător de stivuotoare din China şi conform Industrial Truck Association Heli nr. 7 în TOP 10 producători de stivuitoare din lume.

Cu ocazia Conferinţei HELI GLOBAL DISTRIBUTOR 2019, care a avut loc în China în perioada 23-26 Octombrie, la care au participat şi reprezentanţii HELI ROMÂNIA, au fost prezentate noile echipamente cu tehnologie Li-Ion disponibile pentru stivuitoare cu capacităţi cuprinse între 1.5-3.5 t, inclusiv noile modele de trasnpalete şi order-pickers. De asemenea a fost prezentată şi nouă serie G3 pentru capacităţi cuprinse între 4 şi 5 tone electrice şi diesel, precum şi noua seria AGV ce include Reach-trucks Laser navigation şi trasnpalete electrice cu catarg, serie nouă de echipamente automate, fără operator.

Nouă serie G3 pentru stivuitoare electrice între 4 şi 5 tone aduce un desing nou şi modern cu motoare mult mai puternice şi baterii de 900Ah, o durată a bateriei mărită cu 8% comparativ cu modelele precedente, vizibilitate şi confort sporit pentru operator. De asemenea la nouă serie G3 avem un nou design al sistemului hidraulic, viteza în curbă este redusă automat, echipamentele acestei noi serii deţin  un grad ridicat de rezistenţă la ploaie iar manevrabilitate este deosebit de uşoară prin finger type control.

Noile echipamente Li-Ion impresionează prin performanţe ridicate fiind mult mai eficiente, o baterie Li-Ion nu trebuie schimbată şi opţiunea de incarcarcare rapidă permite o utilizare eficientă a timpilor de aşteptare. Cu o încărcare a bateriei de 2 ore se poate lucra cu stivuitorul 8 ore, iar datorită posibilităţii de încărcare în timpul pauzelor sau perioadelor libere cu bateria Li-Ion se poate asigura disponibilitatea utilajelor 24/24 ore.  Noile echipamente Li-Ion lucrează la temperaturi cuprinse între -25 şi 55 0C,  se pot utiliza în aplicaţii complexe, în schimburi, nemaifiind  necesare întreţinerile zilnice, completările de apă sau alte fluide comparativ cu vechile modele, eliminând astfel costurile de întreţinere. Echipamentele au zero emisii, nivel scăzut de zgomot, zero metale grele, zero acid, zero coroziune. În plus, producătorul oferă 5 ani garanţie pentru bateria Li-Ion.

HELI ROMÂNIA  în calitate de reprezentant oficial al  Anhui Heli Co., Ltd  pentru piaţa internă, comercializează încă din septembrie 2019  noile stivuitoarele electrice Li-Ion cu capacităţi cuprinse între 1-3.5 tone, urmând că începând cu aprilie 2020 să comercializeze noile stivuitoare electrice şi diesel ale seriei G3,  cu capacităţi cuprinse  între  4 -5 tone.