Home Informaţii la zi Nacelele pe autoșasiu Movex
Nacelele pe autoșasiu Movex

Nacelele pe autoșasiu Movex

0

Nacelele pe autoșasiu sunt utilaje versatile și eficiente, care sporesc productivitatea și ușurează munca. Nacelele au o gamă largă de întrebuințări și se potrivesc unei multitudini de operațiuni. Iar diversificarea activității companiei dumneavoastră se poate traduce în profit garantat cu nacela pe autoșasiu potrivită.

Construcții și întreținerea de clădiri. Cu ajutorul unei nacele pe autoșasiu, puteți atinge mari înălțimi, cu un minim efort. Totodată, cu un astfel de utilaj, puteți ajunge în zone greu accesibile, cum ar fi structurile cotite sau acoperișul.

Inspecții tehnice. Nacelele pe autoșasiu vă oferă flexibilitate în muncă, de la inspecția avioanelor, la inspecția podurilor. Sunt operațiuni care implică munca la înălțime, așa că nu există un utilaj mai potrivit pentru asta.

Mentenanța clădirilor. Clădirile cu fațadă din sticlă sunt tot mai prezente în peisajul urban, iar aceste imobile înalte au nevoie de întreținere și curățare. Nacelele pe autoșasiu sunt cele mai adecvate pentru acest gen de operațiuni.

Reparații la liniile de înaltă tensiune. Nacelele pe autoșasiu sunt utilajele cel mai frecvent folosite pentru astfel de lucrări, iar motivele sunt evidente. Nacelele pe autoșasiu permit lucrul în deplină siguranță, cu un minim efort.

Toaletarea copacilor. Natura înfrumusețează orice zonă urbană sau rurală, însă are nevoie de întreținere constantă. Pentru operațiuni de toaletare a copacilor, nacelele pe autoșasiu înseamnă manevrabilitate și confort în muncă.

Organizare evenimente. De la instalarea panourilor publicitare, la instalarea scenelor, boxelor sau ecranelor LED, nacelele pe autoșasiu sunt ajutorul potrivit pentru organizarea unui concert sau spectacol de succes!

Pentru toate aceste activități și nu numai, recomandăm nacelele pe autoșasiu Movex TLR 15 – cu o înălțime de lucru de 14,2 metri –, TLR 16 – cu o înălțime de lucru de 16,2 metri –, TLR 18 – cu o înălțime de lucru de 18 metri – și TLR 20 – cu o înălțime de lucru de 20 metri. Dacă vă întrebați de ce Movex, atunci trebuie să știți că producătorul spaniol are o experiență de 70 de ani în industria utilajelor, iar nacelele comercializate sunt caracterizate de durabilitate, inovare și fiabilitate. Încrederea în utilajele comercializate se traduce în 1 an garanție pentru toate componentele nacelei și 2 ani garanție pentru șasiu.

Printre avantajele produselor Movex, se numără sistemul integral hidraulic și cel electro-hidraulic. Acestea sunt ușor de întreținut, iar costurile de mentenanță sunt reduse, comparativ cu sistemele mixte folosite de concurență – hidraulic și electronic – sau integral electronice. Un alt avantaj este reprezentat de șasiul Isuzu și de cabină. Cabina este scurtă, iar centrul de greutate este în spatele acesteia. Picioarele de calare sunt proiectate în așa fel încât să nu necesite extinderea lor excesivă, care are ca rezultat o arie de lucru mult mai mică decât concurența. Asta înseamnă că nacelele Movex au acces în spații înguste și, astfel, sunt mult mai eficiente și cresc productivitatea în muncă.

Movex TLR 15 ridică până la 225 de kilograme, iar TLR 16, TLR 18 și TLR 20 suportă până la 230 de kilograme. Raza de acțiune a nacelelor pe autoșasiu pornește de la 8,6 metri și ajunge la 10,2 metri. Aceste utilaje pot fi dotate cu accesorii speciale, care le vor transforma în produsul perfect pentru dumneavoastră:

  • suport stâlpi de iluminat
  • cutii de depozitare suplimentare
  • tălpi pentru sprijinirea picioarelor de calare
  • girofar și lumini de direcționare a traficului
  • protecție suplimentară pentru firele de înaltă tensiune

 

Nacelele Movex sunt comercializate de Utilben, iar reprezentanții companiei clujene vă stau la dispoziție cu orice informație suplimentară aveți nevoie. Recomandăm nacelele pe autoșasiu Movex, datorită fiabilității și eficienței dovedite în cei 70 de ani de istorie!