Informaţii la ziNewsOnlineUtilitati publice

Noua stație de sortare cu spălare AggWash 300

Continuăm seria prezentărilor de excepție din cadrul expoziției internaționale Hillhead 2018. Dacă numărul trecut am insistat asupra inovațiilor Powerscreen, de această dată, sub deviza “Let Us Clarify – Just Add Water” al producătorului Terex Washing Systems prezentăm ultimul concept modular în materie de sortare cu spălare :  AggWash 300.

Conceptul modular prezentat de Terex Washing Systems (TWS) vine în completarea gamei modulare deja existentă în gamă. Soluțiile modulare oferite de TWS înglobează o serie de produse din gama producătorului, oferind clientului o soluție la cheie. Avantajul este acela că instalarea și punerea în funcțiune se realizează într-o singură zi. Tot ce are nevoie clientul să facă , este să conecteze instalația la rețeaua de apă și curent electric, întreaga automatizare fiind inclusă în conceptul modular oferit de TWS.

O stație la cheie

AggWash 300 este construit înglobând șase produse din gama TWS. AggWash 300 oferă o productivitate de 300 t/h. În urma procesului de sortare cu spălare sunt obținute patru sorturi de piatră și două sorturi de nisip.

Întreaga instalație este concepută să lucreze în cele mai grele condiții, toate componentele fiind în construcție Heavy duty.

În cadrul aceluiași eveniment TWS a prezentat vizitatorilor noua divizie Terex  Aquaclear, divizie specializată în managementul și tratarea apelor uzate. Soluțiile de tratare a apelor uzate prezentate de Terex  Aquaclear promit o recuperare a apei de până la 95%.

Sortarea cu spălare, mineritul sau fabricarea betonului sunt procese mari consumatoare de apă. Managementul corespunzător al apelor uzate reduce considerabil costurile de producție, apa fiind refolosită în procent de 95%.

Liderul Mondial al sortării cu spălare, TWS aduce încă odată inovații noi in aceasta industrie, ținând-si promisiunea făcută clienților săi “Wasing as it should be!”.

Terex Washing Systems este reprezentat în România de CTE Solution, partenerul dumneavoastră pentru soluții de concasare și sortare. Fie că aveți nevoie de sortare uscată sau sortare cu spălare, experții CTE Solution vă stau la dispoziție pentru a oferi cele mai bune soluții la cel mai scăzut cost/tonă.

 

 

 

 

Similare

1 din 872