Home Informaţii la zi Performanțele de top pe care vi le oferă excavatorul Sunward 215F
Performanțele de top pe care vi le oferă  excavatorul Sunward 215F

Performanțele de top pe care vi le oferă excavatorul Sunward 215F

0

Excavatorul ideal este capabil și fiabil. Vă puteți baza pe el pentru a duce la bun sfârșit orice lucrare de construcții, cu un minim efort din partea dumneavoastră. Un astfel de excavator – robust, rezistent și puternic – este Sunward 215F. Acest utilaj a fost creat pentru a rezista cu brio trecerii timpului și pentru face față celor mai solicitante sarcini. Sunward 215F prezintă siguranță în funcționare și ușurință în manevrare, totul la un excelent raport calitate-preț.

Sunward 215F este utilajul optim pentru efectuarea de săpături sau demolări, precum și pentru manipularea materialelor grele sau voluminoase. Sunward 215F cântărește 21,8 tone și este echipat cu un motor Cummins de 173 de cai putere. Adâncimea maximă de săpare a acestui colos industrial este de 6.750 de milimetri, iar cupa de excavare ajunge la o înălțime de lucru de 9.750 de milimetri. Așadar, caracteristici demne de un lider în clasa sa.

Beneficiile achiziției unui excavator Sunward:

  • Garanție extinsă de până la 3 ani
  • Finanțare în 48 de ore și dobândă 0%
  • Service cu acoperire națională
  • Intervenție service în maximum 48 de ore
  • Stoc de piese cu livrare rapidă
  • Stoc de atașamente cu livrare rapidă
  • Închiriere utilaje cu posibilitate de achiziție

Sunward este producătorul din China care le furnizează clienților săi din Europa cel mai mare număr de utilaje dotate cu motoare Stage V. Acest aspect reprezintă un real avantaj, în contextul noilor prevederi în materie de clasă de emisii. Legislația europeană este tot mai strictă și au fost impuse noi limitări în ceea ce privește emisiile de noxe și dioxid de carbon produse de motoarele utilajelor. Astfel, Sunward este alegerea firească pentru orice client care respectă normele în vigoare și, totodată, protejează mediul înconjurător.

Sunward pune un accent deosebit pe calitatea motoarelor montate pe utilajele sale. Ca urmare, fabricantul asiatic își dotează utilajele cu motoare ale unor producători consacrați: Yanmar (Japonia), Kubota (Japonia), Cummins (Statele Unite ale Americii).

Excavatorul Sunward 215F este echipat cu un motor Cummins, care vă asigură performanțe de top. Compania americană a fost fondată în 1919, așadar are peste o sută de ani de experiență în domeniu. Motoarele Cummins sunt distribuite în peste 200 de țări din întreaga lume și sunt printre cele mai apreciate în industrie, datorită puterii pe care o garantează și durabilității în timp.

Sunward 215F punctează și la capitolul confort în operare, grație spațiului interior generos și comenzilor intuitive. În cabină, vă întâmpină un mediu plăcut și primitor de lucru, asigurat de instalația de aer condiționat, sistemul audio și fotoliul ergonomic, dotat cu tetieră și cotiere. Manevrarea acestui excavator este înlesnită de două joystick-uri de ultimă generație și de un ecran tactil performant. Comenzile sunt precise și controlul este unul exact, ceea ce vă garantează o eficiență crescută în muncă.

Excavatorul Sunward 215F a fost creat în spiritul productivității și rezistenței crescute, indiferent de situație. Acest utilaj vă oferă performanțele de care aveți nevoie într-un mediu de lucru ostil, costuri mici de întreținere și confort în utilizare. Consumul de combustibil este unul redus, mai ales în raport cu rezultatele generate. Totodată, când vine vorba de îngrijire, Sunward 215F este un etalon în materie de accesibilitate și mentenanță facilă.

Excavatoarele Sunward sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de peste 15 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de parteneri din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.

 

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro