Home Informaţii la zi RIDEMAX IT 697 (M+S), bun pentru iarnă
RIDEMAX IT 697 (M+S), bun pentru iarnă

RIDEMAX IT 697 (M+S), bun pentru iarnă

0

BKT, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de anvelope Off-Highway, a dezvoltat noi modele specifice care să permită tractoarelor utilizate în operațiuni de deszăpezire sau curățare a gheții să facă față cu succes întregii perioade de sezon rece. Anvelopele propuse de BKT nu sunt concepute doar pentru abordarea suprafețelor noroioase sau înzăpezite, ci și pentru a oferi performanțe de top în condiții normale pe teren uscat – acestea satisfăcând astfel cerințe tehnice diferite în funcție de suprafață și stare. Atât banda de rulare, cât și materialul de compoziție au fost concepute pentru a menține caracteristicile anvelopelor neschimbate chiar și la temperaturi scăzute și pentru a oferi tracțiune și aderență pe teren umed, înzăpezit sau alunecos.

Anvelopa RIDEMAX IT 697 (M + S) reprezintă cea mai bună opțiune pentru tractoare în operațiunile de iarnă. Datorită profilului benzii de rulare și compusului special integrat în formula materialului utilizat, utilajul poate fi condus cu o stabilitate deplină, confort și control maxim al direcție, chiar la temperaturi scăzute și chiar și pe drumuri care sunt atât dificile, cât și periculoase din cauza zăpezii și gheții. În plus, față de durata medie de viață a unei anvelope pentru puntea spate a tractorului, care este de 3.000 de ore, testele BKT au demonstrat că RIDEMAX IT 697 (M+S) poate funcționa peste 4.000 de ore. Această anvelopă de iarnă pentru tractoare asigură o aderență perfectă pentru toate tipurile de lucrări pe teren înghețat și înzăpezit, fără a fi nevoie de montarea lanțurilor de zăpadă. Este disponibilă în 12 mărimi diferite.

RIDEMAX IT 697 (M+S) este doar dintre numeroasele modele de anvelope incluse în oferta RIDEMAX, gama de anvelope BKT concepută special pentru tractoare și remorci, acestea putând fi utilizate atât în aplicații agricole cât și industriale. Gama a fost astfel realizată încât să ofere stabilitate la viteze mari, să ofere rezistență la transportul sarcinilor grele, astfel proprietarul putând reduce ciclurile de transport și deci să obțină un profit mai bun, dar și să asigure o rezistență redusă la rulare, consumând astfel mai puțin combustibil.

 

Catalogul BKT include peste 2.700 de produse special proiectate pentru a oferi soluții care acoperă orice tip de transport sau deplasare, aici găsindu-se cu siguranță anvelopa potrivită pentru fiecare utilizare, permițând astfel proprietarului să economisească timp, resurse și să reducă consumul.