Home Informaţii la zi Semiremorcile basculabile Schwarzmüller aduc noi standarde în domeniul construcțiilor
Semiremorcile basculabile Schwarzmüller aduc noi standarde în domeniul construcțiilor

Semiremorcile basculabile Schwarzmüller aduc noi standarde în domeniul construcțiilor

0

Grupul Schwarzmüller este o companie austriacă de familie, cu o bogată activitate internațională, care se bazează pe o experiență în construcția vehiculelor comerciale de peste 140 de ani.  În prezent, este considerat unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii complete de vehicule comerciale din Europa, deținând reprezentanțe în 21 de țări din Europa.

Schwarzmüller construiește o gamă largă de vehicule comerciale destinate transportului de bunuri și echipamente, oferind soluții speciale pentru o mare varietate de sectoare economice.

Expertiză la nivel european  

Schwarzmüller este un producător recunoscut de remorci și suprastructuri de calitate premium, de-a lungul timpului aducând numeroase inovații în domeniu, acestea regăsindu-se în toate produsele sale. Astfel, constructporul austriac a stabilit noi standarde în ceea ce privește sarcina utilă crescută a mașinilor sale, dar și ușurința cu care acestea sunt încărcate/descărcate , oferind proprietarilor acestora un profit sigur în fiecare zi de utilizare.

Bogata experiență a producătorului se regăseste în creșterea semnificativă a duratei de funcționare a fiecărui vehicul, Schwarzmüller oferind o gamă extinsă de servicii care acoperă întregul ciclu de viață al fiecărei suprastructuri. Datorită rețelei dezvoltate de ateliere de service din întreaga Europă, clienții Schwarzmüller  sunt siguri că primesc cele mai bune servicii after sales, toate cu piese originale, în cazurile speciale putând chiar închiria vehicule pentru transporturi urgente.

Unitățile de producție ale Grupului Schwarzmüller sunt localizate în zona Freinberg (Austria Superioară), unde este și sediul central al firmei, aici fiind proiectate și testate noile modele de vehicule de transport. Liniile de producție pentru semiremorci și trailere sunt de asemnea instalate în  Republica Cehă și Ungaria, capacitatea acestora fiind de 9.300 de vehicule anual. Peste 350 de baze de asistență de service de-a lungul marilor coridoare europene de trafic asigură disponibilitatea operațională zilnică a vehiculelor.

Datorită expertizei și know-how-ului specialiștilor săi, Schwarzmüller este recunoscut printre transportatori ca o companie de top, datorită leadershipului său  inovator și tehnologic care se bazează pe o experiență care datează din anul 1871. Concret, structura metalică a vehiculelor sale, tehnologiile de sudare utilizate, au făcut din Schwarzmüller principalul furnizor de tehnologii noi în domeniu.

Soluții inteligente pentru profit maxim

Semiremorcile pentru transport materiale de construcții, produse de Schwarzmüller sunt caracterizate printr-un echilibru foarte bun între sistemul de basculare optim și stabilitate exelentă în timpul deplasării de la un post de lucru la altul. Constructiv, ele acoperă o gamă largă de cerințe, specifice unor sectoare de activitate diferite, fiind pregătite pentru a face față chiar și utilizării în condiții extreme de lucru.

Calitățile semorcilor de construcții Schwarzmüller ies însă cel mai bine în evidență atunci când sunt utilizate în domenii precum cel al construcțiilor sau extracției de materiale specifice. Nisipul, piatra, deșeurile dure, precum dărâmăturile, sau materialele vâscoase pot fi transportate și descărcate ușor și, mai ales, în siguranță. Datorită unui design inteligent, structura de rezistență a semiremorcilor nu se torsionează, indiferent de modul în care este încărcată remorca, datorită unor tuburi rezistente realizate din oțel Naxtra de înaltă rezistență. Din acest motiv vehiculele pentru transport materiale de construcții produse de către Schwarzmüller prezintă o stabilitate foarte mare la basculare.

Stabilitatea în momentul basculării este și mai evidentă atunci când sunt utilizate solutii tehnice inovative si structuri ușoare. Schwarzmüller oferă o gamă extrem de variată de semiremorci pentru construcții, clienții putând alege, de exemplu, un șasiu construit din aluminiu sau oțel, dar și o benă care să fie din aluminiu sau oțel.

Posibilitatea de a configura vehicululul și în funcție de greutatea proprie face ca fiecare utilizator să poată comanda exact structura de care are nevoie, un exemplu bun fiind cel al remorcilor pentru transportul bitumului fierbinte, care prin construcție asigură menținerea temperaturii acestuia consntantă o perioadă lungă de timp.

Configurații pentru orice utilizare

Semiremorcile basculabile pentru construcții Schwarzmüller pot fi comandate în variantele cu două sau trei axe, încărcarea pe fiecare axă fiind de 9 tone sau 10 tone (pentru două axe), masa totală de transport putând varia de la 32, respectiv 36 t pentru semiremorcile cu două axe și până la 39 t pentru cele cu trei axe.

Cele mai ușoare remorci, cele cu șasiu și benă din aluminiu, au o masă proprie extrem de interesantă, de numai 3,9 t – 2 axe, respectiv 4,3 t – 3 axe, ceea ce înseamnă un profit mai mare pentru proprietar, care poate transporta mai mult material. Dar, datorită unui echilibru foarte bun al construcției de rezistență, nici cele mai grele remorci, realizate integral din oțel și în general utilizate pentru transportul materialelor fierbinți nu depășesc 5,8 tone.

Schwarzmüller în România

Schwarzmüller România deține unul dintre cele mai moderne centre de vânzare și service pentru remorci, semiremorci si suprastructuri din România. Situat  în apropierea autostrăzii A1, la 20 km de Bucuresti, acesta permite realizarea de reparatii la orice tip de structuri de transport, centrul de vânzări fiind aprovizionat în permanență cu vehicule noi si second-hand.

Cu o suprafață totală construită de 50.000 mp, centrul are în dotare opt travee, incluzând un centru ITP. Aici se pot executa lucrări de reparatii și întretinere pentru orice tip de vehicul, remorcă, semiremorcă sau suprastructură, indiferent de marcă. De altfel, toate centrele producătorului austriac din Europa sunt dotate cu echipamente de ultimă generatie, tehnicieni permanent pregătiti și stocuri de piese importante, pentru a putea oferi fiecărui client posibilitatea de a servisa în conditii optime, și cât mai rapid,  vehiculele.