Informaţii la ziNewsOnlineslideUtilaje pentru construcţii

Seria D de mini-excavatoare de la CASE, un succes internațional de marcă

Producătorul mondial de utilaje terasiere, CASE Construction Equipment dovedește încă o dată prin seria sa D de mini-excavatoare că este cu adevărat aproape de client. Astfel, seria D are integrate nu mai puțin de 20 de modele de mini-excavatoare, de la 1 la 6 tone, care include și 2 modele elecrice, fiecare utilaj din serie având dimensiuni de gabarit diferite.

Ținând cont de faptul că, tradițional, producătorul CASE CE nu construiește numai utilaje pentru aplicații universale, dar le și personalizează pentru diferite activități, cumpărătorul găsind astfel cel mai potrivit utilaj pentru activitatea sa, este normal ca și în cazul seriei D să lanseze suficiente modele care să permită utilizarea lor pentru activități specifice. În acest context, se explică și numărul mare de modele noi destinate unei clase restrânse, de la 1 la 6 tone.

Importatorul pentru România al întregii game de utilaje CASE CONSTRUCTION, societatea Titan Machinery, asigură servicii integrate de vânzare și after-market ce acoperă întreg teritoriul țării, prin intermediul unei rețele de 14 reprezentanțe zonale.

Mini-excavatoare gata pentru orice aplicație

Noua gamă D este rapidă, puternică și poate fi utilizată pentru un număr foarte mare de aplicații de șantier dar și pentru alte tipuri de activități. Pe lângă gama completă de utilaje capabilă să oferă soluții personalizate în funcție de cerințele fiecărui client, mini-excavatoarele din seria D sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie, caracteristicile lor tehnice și atașamentele care pot fi montate găsind aplicații pentru toate tipurile de șantiere.

Seria D se anunță ca având profilul unui nou lider de piață pe acest segment compact, vânzările fiind  susținute și de caracteristicile specifice utilajelor CASE, precum un service rapid și simplu sau o fiabilitate superioară, rezultatul fiind o optimizare a timpului de funcționare, productivitate și profitabilitate pentru clienți. În plus, gama europeană de mini-excavatoare CASE, seria D este fabricată în fabrici dedicate din Italia, beneficiind de sinergiile de inovație, tehnologie, expertiză și producție, rezultate ca urmare a achiziției centrului tehnologic de la Sampierana de către grupul CNH Industrial în 2021.

Cele două modele electrice, ce fac parte din gama de 1-3 tone, au fost proiectate cu scopul de a sprijini clienții care lucrează pe șantiere ce presupun un control strict al emisiilor și un nivel de zgomot redus, cum ar fi cele situate în zonele urbane.

Soluții constructive flexibile și utilaje cu cicluri de lucru rapide

Pentru utilizator, un avantaj important este dat de faptul că este o gamă extinsă de excavatoare pe un segment restrâns, cuprins între 1 și 6 t, utilizatorii găsind astfel soluții adaptate chiar și celor mai particulare cerințe, fie că este vorba de dimensiuni de gabarit speciale, în cazul utilajelor care lucrează pe șantiere cu acces restricționat sau de oferta foarte mare de atașamente disponibilă pentru seria D.

Dimensiunea cea mai solicitată pe șantierele europene pentru această gamă de excavatoare este cuprinsă între 1-3 tone și 5-6 tone, iar aici seria D oferă nu mai puțin de 15 modele pe aceste segmente, răspunzând într-un mod specific oricărei cereri.

Multifuncționalitate, flexibilitate și rapiditate sunt trăsături specifice întregii serii D. Acestea sunt completate de alte caracteristici constructive importante cum ar fi designul zero tail-swing – rotire fără a depăși suprafața șenilelor, brațele de săpare din două piese fiind disponibile pentru întreaga gamă. Cuplele rapide hidraulice și mecanice, utilajele cu acționare electrică ce pot fi utilizate în zone cu restricții de emisii și zgomot, toate vor fi disponibile în curând pe piața europeană.

Utilaje ce includ tehnologii de ultimă oră dedicate pentru sute de aplicații diferite

Pentru a sprijini cumpărătorii, toate modelele din gama de mini-excavatoare din seria D includ noi caracteristici tehnice și aplicații avansate ce au la bază tehnologii de ultimă oră. Utilizatorii pot personaliza pe deplin fiecare utilaj în funcție de necesitățile fiecărui șantier, putând opta pentru utilaje cu o confgurație minimă, de bază, și până la modelele premium, cu numeroase opționale și funcții avansate de lucru.

Astfel se poatet alege dintre 20 de modele de bază, cu gabarite diferite, care pot fi comandate cu până la trei circuite auxiliare cu control proporțional electro-hidraulic și o gamă superioară de cuple rapide cu funcționare hidraulică și mecanică. Acestea permit utilizarea unei game foarte largi de atașanemte de lucru, de la cupe de diferite tipuri la ciocane hidraulice sau echipamente de concasare.

Pentru a fi cu adevărat compacte și rapide pe orice tip de șantier, versiunile constructive zero tail-swing sunt disponibile pentru întreaga gamă. Utilajele comandate cu sistem zero tail-swing și braț format din 2 piese pot lucra la înălțimi mai mari și pe raze mai lungi de săpare comparativ cu utilajele standard cu un singur braț, în plus aceleași mașini permit să se sape mai adânc și mai aproape de utilaj în locurile înguste. Brațul format din 2 piese este disponibil în întreaga gamă, inclusiv pentru modelele de 2 tone, 4,5 tone și 5,5 tone, ceea ce reprezintă o premieră în industrie.

CX15EV este un mini-excavator pe șenile cu acționare electrică de 1,3 tone, dotat cu un motor electric de 16 kW și o baterie de 21,5 kWh care poate fi reîncărcată în mai puțin de 2 ore cu un încărcător rapid extern.

Accent pe confortul, productivitatea și siguranța operatorului

Operatorul beneficiază de diferite caracteristici tehnice care sporesc siguranța în timpul lucrului și productivitatea utilajului, de la sistemul de aer condiționat și cel de încălzire automată și până la cuplajele care permit schimbarea rapidă a echipamentelor de lucru. Comenzile electro-hidraulice personalizabile și sistemul cu reglare electronică a debitelor auxiliare AUX1, AUX2 și AUX3 oferă operatorilor posibilitatea de a configura utilajul în funcție de preferințele proprii și de tipul activității pe care trebuie să o desfășoare pe șantier.

Brațul, capota motorului pe partea dreaptă și luminile de poziție din fața cabinei, scaunul din material textil cu lumină de curtoazie, ce poate fi dotat, opțional, cu suspensie pneumatică și încălzire, precum și joystick-urile montate pe brațul scaunului, sunt special proiectate pentru a asigura întreg confortul și siguranța operatorului. Alte caracteristici opționale, precum sistemul antifurt, camera de vedere din spate și luminile de lucru suplimentare din spatele cabinei oferă un nivel înalt de siguranță.

Similare

1 din 955