ConstructiiInformaţii la ziInfrastructuraNewsOnlineslidesusUtilaje pentru construcţii

Sunward le aduce constructorilor români utilajele viitorului

Utilajele electrice sunt în centrul atenției în ultima perioadă pentru că reprezintă singura variantă viabilă de a elimina poluarea și de a ne creiona un viitor mai bun. Tot mai mulți operatori și constructori români se bucură astăzi de avantajele unice pe care le oferă utilajele electrice: costuri reduse de operare, mentenanță facilă și tehnologie de vârf. Aceleași beneficii le garantează și cele mai noi echipamente de construcții intrate în familia Sunward: miniexcavatorul electric Sunward SWE 20FED și excavatorul electric Sunward SWE 240FED.

UTILBEN e unic importator al utilajelor Sunward în România, ceea ce înseamnă că achiziția vine la pachet cu beneficii unice: până la 3 ani garanție, gamă largă de produse în stoc, livrare rapidă, finanțare, piese de schimb și service profesionist. În plus, datorită performanțelor pe care le asigură, utilajele Sunward au fost incluse în flota UTILBEN Rental, deci puteți testa și închiria o varietate de modele.

Miniexcavatorul electric Sunward SWE 20FED

Dacă aveți nevoie de un utilaj compact și polivalent, pe care să îl folosiți atât la interior, cât și la exterior, răspunsul nu poate fi decât miniexcavatorul electric Sunward SWE 20FED. Acesta este perfect pentru excavări necesare realizării rețelelor de apă, canal, gaz și electricitate, precum și pentru construcții civile. Modelul SWE 20FED este primul miniexcavator electric construit de Sunward și are la bază modelul diesel SWE 20F, un utilaj vândut la scară largă în Europa.

Conform producătorului asiatic, miniexcavatorul electric Sunward SWE 20FED combină durabilitatea cu performanța, fiabilitatea, întreținerea facilă și tehnologia de vârf. Am încheiat citatul. Furnizorul UTILBEN vă invită la sediile sale din Cluj, Iași și București, să vă convingeți personal de ce este capabil micuțul Sunward SWE 20FED. Acest utilaj este disponibil în două variante: cu plafon de plastic și cabină.

Miniexcavatorul electric Sunward SWE 20FED este dotat cu o baterie litiu-ion care vă asigură o autonomie de lucru neîntrerupt de 6 ore. Un avantaj major pe care vi-l oferă acest utilaj inovator este capacitatea de încărcare rapidă a bateriei în doar 2 ore. Un ciclu de încărcare normală durează 7 ore, așadar îl puteți lăsa peste noapte în priză și începeți ziua de lucru cu forțe proaspete.

Sunward SWE 20FED se strecoară în cele mai înguste spații de lucru, datorită dimensiunilor sale reduse și unei raze mici de rotire a cabinei. Pentru că accentul cade pe accesibilitate și protecția mediului, miniexcavatorul electric Sunward SWE 20FED este ideal pentru zonele urbane, unde nivelul de poluare trebuie să fie minim, iar zgomotul și vibrațiile să fie cât mai reduse.

Specificații tehnice:

 • Greutate operațională: 1.920 kilograme
 • Motor trifazic asincron: 11 cai putere
 • Adâncime de excavare: 2.057 milimetri
 • Capacitate cupă standard: 0,035 metri cubi
 • Lungime / lățime: 3.840 mm / 990 mm

Excavatorul electric Sunward SWE 240FED

Totuși, dacă aveți nevoie de un utilaj electric puternic și robust, potrivit pentru construcții civile și industriale, lucrări de infrastructură rutieră și demolări, atunci excavatorul electric Sunward SWE 240FED este soluția. Acest utilaj respectă mediul în aceeași măsură ca fratele său mai mic, dar punctează la capitolele capacitate mare de lucru și forță în execuție. Producătorul Sunward promite că modelul SWE 240FED a fost creat pentru a fi folosit o perioadă îndelungată în condiții grele de muncă.

Excavatorul electric Sunward SWE 240FED are un design impunător, un motor fiabil și un sistem hidraulic puternic. Aceste 3 calități au ca rezultat o operare fluidă și un grad ridicat de productivitate. Clienții care au testat excavatorul electric Sunward SWE 240FED l-au descris ca fiind surprinzător de ușor de manevrat și au apreciat nivelul superior de confort.

Acest utilaj a trecut printr-o lungă perioadă de proiectare, dezvoltare și, nu în ultimul rând, testare. Excavatorul electric Sunward SWE 240FED nu a intrat în producție până când inginerii asiatici nu s-au asigurat că va depăși toate așteptările. Și a făcut-o. În urma testelor, a reieșit că excavatorul electric Sunward SWE 240FED este mai agil, mai precis, mai eficient și mai performant decât echivalentul său diesel.

Excavatorul electric Sunward SWE 240FED are o autonomie de lucru continuu de 6 ore, iar modul de încărcare rapidă face ca bateria să ajungă la 100% în doar o oră și jumătate. Acest utilaj impresionează și la capitolul dotări: tehnologie de vârf, camere video, display tactil și multe alte caracteristici de top oferite în dotarea standard.

Specificații tehnice:

 • Greutate operațională: 23.180 kilograme
 • Motor trifazic asincron: 163 cai putere
 • Adâncime de excavare: 6.750 milimetri
 • Capacitate cupă standard: 1 metru cub
 • Lungime / lățime: 9.593 mm / 2.990 mm

Așadar, fie că aveți nevoie de un miniexcavator electric compact și ușor de manevrat sau vreți un excavator electric puternic și productiv, UTILBEN are soluția. Parteneriatul dintre producătorul asiatic și compania românească a luat naștere în anul 2017, iar UTILBEN a vândut aproape 1.000 de utilaje Sunward de atunci. Acest număr este o dovadă clară a calității acestor produse și a performanțelor pe care le asigură clienților români.

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca

Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu

Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București

Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași

Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

UTILBEN

 • 18 ani de experiență în industrie
 • 4.000 de utilaje vândute
 • 120 de angajați profesioniști
 • 500 de furnizori parteneri
 • 3000 de produse pe website
 • 100.000 followers pe social media

Servicii UTILBEN

 • Vânzare de utilaje noi și second-hand
 • Vânzare de atașamente
 • Vânzare de piese de schimb
 • Închiriere de utilaje
 • Rețea națională de service
 • Unități de service mobil
 • Finanțare achiziție
 • Consultanță de specialitate

Similare

1 din 971