Home Informaţii la zi SUNWARD, producător de utilaje fiabile dotate cu motoare Stage V
SUNWARD, producător de utilaje fiabile dotate cu motoare Stage V

SUNWARD, producător de utilaje fiabile dotate cu motoare Stage V

0

China este o țară care investește masiv în fabricarea de echipamente de construcții, în cercetare și dezvoltare, precum și în tehnologizare. Iar tocmai această creștere a capacității de producție și înclinația chinezilor spre inovație și progres a făcut din acest stat un jucător important pe piața utilajelor. Numeroase companii consacrate din industrie au fabrici în China și folosesc piese și componente „Made in China” în producția de utilaje proprii.

Ba mai mult, China se află pe locul 3 în lume în materie de vânzări de echipamente de construcții, cu o pondere de aproape 20% din totalul utilajelor comercializate la nivel mondial. Conform renumitului clasament internațional Yellow Table, Statele Unite dețin 25% din piață, iar Japonia, 23%. Așadar, o bătălie strânsă pentru fotoliul de lider, care ne spune că produsele chinezești au câștigat popularitate în toată lumea și devin tot mai apreciate, mai ales datorită unui excelent raport calitate-preț.

SUNWARD este producătorul din China care distribuie în Europa cea mai mare diversitate de utilaje dotate cu motoare Stage V, în conformitate cu noile prevederi în materie de clasă de emisii. Acesta este un avantaj considerabil în fața competitorilor săi, mai ales pentru că legislația europeană este tot mai strictă și a impus noi limitări în ceea ce privește emisiile de noxe și dioxid de carbon produse de motoarele utilajelor. În plus, SUNWARD își dotează utilajele cu motoare ale unor producători consacrați: Yanmar, Kubota, Cummins.

SUNWARD este unul dintre puținii producători din China care a reușit să implementeze motoare Stage V pentru utilajele distribuite în Europa. A făcut asta pentru că accentul care pe îndeplinirea dorințelor și nevoilor pe care le au clienții europeni, ca răspuns la numărul mare de utilaje pe care SUNWARD le vinde în Europa. Este o piață din ce în ce mai atractivă pentru toți producătorii de echipamente de construcții din China, nu doar pentru SUNWARD, pentru că europenii pun tot mai mult accent pe un raport calitate-preț corect în ceea ce privește decizia de cumpărare.

Toate utilajele SUNWARD care sunt distribuite în Europa au în dotare motoare cu norma de emisie Stage V:

 • Excavatoare pe șenile
 • Miniexcavatoare
 • Miniîncărcătoare
 • Nacele foarfecă
 • Macarale pe șenile
 • Instalații de foraj

 

Standardul Stage V a fost adoptat de Parlamentul European în 2016, iar 2021 este un an care vine la pachet cu mai multe restricții pentru producătorii de utilaje. Una dintre acestea este obligativitatea de a distribui pe teritoriul Uniunii Europene doar utilaje dotate cu motoare Stage V. Nu mulți producători internaționali își permit asta, însă SUNWARD pune accent pe seriozitate și performanță.

Desigur, și România a adoptat această legislație strictă și urmările sunt pe măsură. Orice utilaj nou cumpărați trebuie să fie Stage V dacă vreți să circulați cu el pe drumurile publice. În plus, autoritățile publice nu mai pot achiziționa decât utilaje care respectă standardul de poluare Stage V, iar majoritatea achizițiilor cu fonduri europene au constrângeri legate de acest aspect.

Utilajele SUNWARD sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de 15 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de parteneri din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.

 

Beneficiile achiziției unui utilaj SUNWARD:

 • Garanție extinsă de până la 3 ani
 • Finanțare în 48 de ore și dobândă 0%
 • Service cu acoperire națională
 • Intervenție service în maximum 48 de ore
 • Stoc de piese cu livrare rapidă
 • Stoc de atașamente cu livrare rapidă
 • Închiriere utilaje cu posibilitate de achiziție
 • Buyback pentru utilajele SUNWARD achiziționate de la UTILBEN

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro