Home Informaţii la zi Titan Machinery lansează platforma online pentru utilaje SH
Titan Machinery lansează platforma online pentru utilaje SH

Titan Machinery lansează platforma online pentru utilaje SH

0

O mică afacere în construcții, sau poate o urgență pentru un șantier de mari dimensiuni… se poate întâmpla oricând să ai nevoie de un utilaj nu prea scump, în stare bună de funcționare, și dacă se poate “livrat ieri”.

Utilajele second-hand au și ele piața lor bine definită, o piață care însă de multe ori nu este atât de sigură precum cea a utilajelor noi. De fapt, cea mai mare problemă atunci când achiziționezi o mașină second-hand este cea legată de funcționarea ei: cât timp va funcționa până la prima defecțiune majoră? Sau… funcționează în parametrii corecți, fără un consum exagerat de combustibil și fără pierderi de ulei sau lichid hidraulic?

Am putea spune că achiziționarea unui utialj second-hand reprezintă anumite riscuri, care însă pot fi asumate nu de către cumpărător, ci de către vânzător. Și atunci, cu adevărat achiziționarea unui utilaj second-hand devine o afacere profitabilă. De fapt cine poate garanta calitatea unui utilaj second-hand?

Titan Machinery are acum răspunsul corect, prin lansarea platformei on-line de utilaje second-hand Titan Machinery Europa.

Utilaje second-hand verificate și garantate

Titan Machinery este cel mai mare distribuitor de utilaje agricole și de construcții din S.U.A și unul dintre cei mai importanți importatori și distribuitori de astfel de echipamente la nivel mondial. Cu aproape 40 de ani de experiență, grupul Titan Machinery Inc. din Statele Unite ale Americii deține și administrează o rețea de distribuție de echipamente și servicii în industria de agricultură și cea de construcții la scală internațională. Principalul partener al Titan Machinery este concernul CNH Industrial, care cuprinde mărci celebre printre care Case IH, Case Construction, Iveco, New Holland Agriculture și New Holland Construction. De asemenea, Titan Machinery este cel mai mare distribuitor din lume al produselor CNH Industrial.

Numele firmei este bine cunoscută atât pe piața utilajelor agricole cât și în domeniul utilajelor de construcții, Titan Machinery Romania fiind singurul distribuitor al utilajelor de construcții marca CASE pentru țara noastră.

Odată cu lansarea propriei platforme on-line de utilaje SH – used.titanmachinery.eu, platformă dedicată tuturor constructorilor și fermierilor care caută o ofertă avantajoasă pentru un utilaj de calitate, acum există posibilitatea de a achiziționa utilajul corect la prețul corect.

Care sunt argumentele care pot convinge un cumpărător de seriozitatea ofertei de mașini second-hand? Nimic mai simplu: fiecare utilaj SH din portofoliul Titan Machinery, parcurge un proces minuțios de recondiționare, sub atenta supraveghere a unui inginer coordonator. Utilajul în cauză este supus unei expertize tehnice și recondiționat complet pentru uzul îndelungat.

Despre proveniența utilajelor și modul de a le achiziționa
Platforma used.titanmachinery.eu cuprinde o secțiune de utilaje pentru construcții SH și alta de utilaje agricole SH, care provin din șase țări europene: Bulgaria, Germania, România, Serbia, Austria și Ucraina.

Pentru clienții echipamentelor de construcții – inclusiv antreprenorii și municipalitățile – site-ul oferă utilaje și  echipamente pentru construcții ale producătorilor Case CE, CAT, MERLO, VOGT, etc, oferta nefiind limitată la o anumită marcă sau model, ci numai de calitatea garantată de experții Titan Machinery.

Dacă doriți un utilaj specific pieței echipamentelor agricole, aici sunt prezente o mulțime de echipamente agricole, precum combine, tractoare 2WD, tractoare 4WD, pulverizatoare, semănători de precizie sau pentru plante păioase, echipamente de cultivat, echipament pentru balotat și multe altele. Aici pot fi găsite echipamente de la unele dintre cele mai importante mărci din agricultura mondială – inclusiv Case IH, New Holland, Vadestad, John Deere, CLASS, Fendt și multe altele…

Site-ul este unic pentru toate țările, existând însă un administrator în fiecare dintre cele cinci țări componente ale Titan Machinery. Utilajele pe care le postează fiecare țară pot fi aduse direct la cumpărător, indiferent de locație.

Despre garanția bunei funcționări-recondiționare pănă la detaliu

Aceasta platformă este dedicată tuturor fermierilor și constructorilor din lume care caută o ofertă avantajoasă pentru un utilaj de calitate. Avantajele sunt evidente. Utilajele sunt supuse expertizei tehnice Titan Machinery și beneficiază de oferte de pret.

Unul dintre marile avantaje ale siteului used.titanmachinery.eu este dat de garanția oferită de expertiza speciliștilor Titan Machinery pentru a putea fi utilizat un timp îndelungat. Și de ce nu, și aspectul reprezintă un element important, iar recondiționarea la care sunt supuse putem spune că se face chiar la nivel de detaliu.

Astfe, fiecare utilaj SH din portofoliul Titan Machinery parcurge un proces minuțios de recondiționare, sub atenta supraveghere a unui inginer coordonator. Utilajul în cauză este supus unei expertize tehnice și recondiționat complet pentru uzul îndelungat. Ca atare, toate utilajele publicate pe aceasta platforma sunt într-o stare foarte bună de funcționare, cu rulaje verificate, recondiționate tehnic și estetic în atelierele Titan Machinery.

Toate utilajele sunt livrate din centrele proprii logistice. Durata livrării depinde de locația din care pleacă și direcția spre care se îndreaptă, de transportatori și de restricțiile de circulație. Titan Machinery Romania pune totdeauna la dispoziție utilajul pregătit în ziua comenzii.

Cum se poate achziționa un utilaj de pe siteul used.titanmachinery.eu

  • După ce intrați pe site, puteți alege limba în care doriți să lucrați, inclusiv română.
  • Puteți să vă creați un cont, în mai puțin de un minut sau numai să vedeți oferta de utilaje sau echipamente existente pe site.
  • Alegeți între tipul de utilaje: pentru AGRICULTURĂ sau pentru CONSTRUCȚII.
  • Alegeți Tipul de echipament, producătorul și țara. Nici una dintre aceste opțiuni nu este obligatorie, deoarece dacă nu faceți nici o alegere, veți putea vedea toate utilajele existente în stoc, inclusiv țara de origine.
  • De asemenea, sunt disponibile funcții dezvoltate de căutare și filtrare, după orele de funcționare ale motorului, an fabricație sau limita inferioară/superioară de preț.
  • Toate utilajele prezentate au prețul afișat, precum și detalii tehnice importante, precum anul de fabricație, ore funcționare și caracteristici tehnice.
  • Odată selecționat un utilaj, puteți completa un mic formular necesar pentru a fi contactați de către un reprezentant TITAN MACHINERY pentru a discuta detaliile tehnice și financiare.

Trebuie să țineți cont că site-ul se modifică în funcție de oferta din fiecar țară dar și de utilajele sh care sunt vândute.