Home Informaţii la zi Titan Machinery vă invită pe 25 aprilie la Demo-Show
Titan Machinery vă invită pe 25 aprilie la Demo-Show

Titan Machinery vă invită pe 25 aprilie la Demo-Show

0

După demonstrațiile spectaculoase și fără precedent pe care Titan Machinery, alături de partenerul CASE Construction Equipment, le-a susținut în toamna trecută la circuitul Moto Cross din localitatea Ciolpani, județul Ilfov, în această primăvară acestea revin în forță cu un nou show demonstrativ.

Ca atare, Titan Machinery România invită constructorii la demo show-ul organizat la data de 25 Aprilie 2018 în localitatea Fundătura, județul Cluj. Cu această ocazie, vor fi prezentate în detaliu următoarele utilaje CASE:

– Excavator pe șenile CX210; Excavator pe roți WX148

– Mini Excavator pe șenile CX18

– Buldozer 1650M

– Buldoexcavator 580ST și 695ST

– Încărcător Frontal Heavy 821G

– Încărcător Frontal Compact 321F

– Mini Încărcător Multifuncțional SR210.

Acest concept inovativ al demonstrațiilor spectaculoase a fost inițiat de echipa Titan Machinery încă din anul 2012. Cu fiecare an, acestea au fost din ce în ce mai bine pregătite și îmbunătățite constant, conceptul devenind astăzi o adevărată tradiție. Anul trecut, acest tur a fost continuat la Oradea, Râmnicu Vâlcea și București, unde succesul a fost susținut de prezența și interesul acordate de către oaspeți.

Dată fiind satisfacția pe care clienții Titan Machinery au dobândit-o în urma participării la demonstrațiile Titan Machinery România, anul acesta acest concept a fost adus la un nou nivel. Spectacolele unice oferite de către utilajele CASE CONSTRUCTION au scos în evidență performanțele acestora.

Demonstrațiile unice care vor avea loc și în acest an vor include și activități de lucru real, acestea putând fi testate de participanți pentru a aprecia performanțele lor. În cadrul fiecărui demo-show, participanții vor putea descoperi noile pachete de soluții complete, de la finanțare și până la servicii post vânzare sau consultanță.

La acest show se va desfășura și concursul de RODEO, unde partenerii Titan Machinery vor avea ocazia să-și testeze abilitățile de operare a utilajelor, în probele pe care le vom pune la dispoziția acestora. Câștigătorii vor merge la marea finală mondială ce va avea loc la Paris.