Informaţii la ziNewsOnlineslideUtilaje pentru construcţiiUtilaje terasiere

TOP 5 utilaje Sunward vândute de UTILBEN în 2022

Compania UTILBEN a vândut 170 de utilaje marca Sunward doar anul trecut. Acest număr impresionant de echipamente de construcții comercializate în țara noastră denotă încrederea pe care o au clienții din România în brand-ul Sunward și, totodată, denotă reputația de producător de utilaje fiabile pe care a dobândit-o fabricantul chinez într-un timp foarte scurt.

UTILBEN este unic importator în România al utilajelor Sunward, apreciate la nivel global datorită calității componentelor folosite, datorită performanțelor de top pe care le asigură și datorită unui excelent raport calitate-preț. Conform ierarhiei internaționale Yellow Table, Sunward se află pe locul 6 în clasamentul fabricanților de echipamente de construcții din China și pe locul 32 la nivel mondial.

Sunward produce o varietate de utilaje de construcții, iar UTILBEN este dealer exclusiv în România pentru gama de miniexcavatoare, midiexcavatoare, excavatoare, miniîncărcătoare pe roți sau șenile, precum și nacele. Începând cu anul trecut, Sunward a scos pe piață primele sale utilaje electrice, de la miniexcavatoare de 2 tone până la excavatoare de 24 de tone. Desigur, aici nu includem gama de nacele, care beneficiază de echiparea electrică de ani buni.

TOP 5 cele mai vândute utilaje Sunward:

 • Sunward SWE 20F: 34 de unități vândute
 • Sunward SWE 25UF: 31 de unități vândute
 • Sunward SWE 25F: 23 de unități vândute
 • Sunward SWE 35UF: 22 de unități vândute
 • Gama de miniîncărcătoare: 29 de unități vândute

Miniexcavatoarele Sunward au fost cele mai vândute produse Sunward anul trecut de către UTILBEN, ceea ce reflectă preferințele constructorilor din România pentru utilaje compacte, simplu de operat și rezistente la uzură. Pe lângă aceste calități, clienții apreciază mentenanța facilă și ușurința de a repara un miniexcavator Sunward în rarele ocazii când intervin defecțiuni sau accidente.

Miniexcavatoarele Sunward au dimensiuni reduse, ceea ce înseamnă că sunt ușor de folosit și ușor de transportat. Aceste utilaje respectă toate standardele de siguranță și normele în vigoare la nivel european. Pornind de la cabina care asigură standardul ROPS (structură de protecție în caz de răsturnare) și FOPS (structură de protecție împotriva obiectelor externe), până la respectarea normelor ISO (Organizația Internațională de Standardizare) de vizibilitate în timpul operării.

Miniîncărcătoarele Sunward au intrat și ele în topul vânzărilor, datorită modului facil de operare, robusteței și versatilității. Aceste utilaje sunt potrivite pentru o gamă largă de sarcini și fac față cu brio unui mediu de lucru dur. Miniîncărcătoarele Sunward sunt ideale pentru infrastructura urbană, construcția de drumuri și clădiri, pentru munca în depozite, în docuri sau pe nave.

Prin simpla schimbare a atașamentelor, miniîncărcătoarele Sunward pot executa sarcini dintre cele mai diverse, între care încărcare, descărcare, ridicare, săpare, curățare de drumuri și lucrări de pavaj. Structura lor permite ca aceste utilaje să aibă o înălțime și capacitate de ridicare peste media celorlalți producători.

Beneficiile achiziționării unui utilaj Sunward:

 • Garanție extinsă de până la 3 ani
 • Service cu acoperire națională
 • Intervenție service în maximum 48 de ore
 • Stoc de piese cu livrare rapidă
 • Stoc de atașamente cu livrare rapidă
 • Închiriere utilaje cu posibilitate de achiziție
 • Buyback pentru utilajele Sunward achiziționate de la UTILBEN

Pentru mai multe informații despre utilajele Sunward, accesați www.utilben.ro sau apelați 0733 040 000.

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca

Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu

Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București

Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași

Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Similare

1 din 928