Home Informaţii la zi Bobcat introduce noua gamă de tractoare multi-aplicații
Bobcat introduce noua gamă de tractoare multi-aplicații

Bobcat introduce noua gamă de tractoare multi-aplicații

0

Producătorul vizează activitățile de întreținere a terenului, amenajarea teritoriului, ridicare și manipulare, aplicațiile agricole și de deszăpezire.

Noua linie de echipamente compacte tip tractor Bobcat a fost lansată de curând pentru piața europeană. Tractoarele compacte Bobcat fac parte din gama de echipamente de întreținere la sol (GME) anunțată de companie în octombrie anul trecut. Bazându-se pe succesul companiei pe piața din America de Nord, Bobcat își propune să se clasifice printre primii trei jucători GME din Europa și să-și dubleze numărul de unități destinate pieței internaționale până în 2027. În afara tractoarelor compacte, gama GME  pentru Europa include mașini de tuns iarba și gazon. echipamente, precum și mini-șenilate și încărcătoarele mici articulate Bobcat, deja în vânzare pe piață.

Daniele Paciotti, directorul liniei de produse GME pentru Bobcat, a declarat: „Bobcat oferă trei platforme Compact Tractor – seriile 1000, 2.000 și 4.000 – care includ 9 noi modele cu puteri de la 25 la 58 CP, concepute pentru a răspunde nevoilor variate ale clienților. Primele livrări de tractoare compacte către dealerii noștri sunt planificate pentru februarie.”

 

Tractoare compacte pentru fiecare aplicație

Tractoarele compacte Bobcat sunt proiectate pentru a crește productivitatea, versatilitatea și fiabilitatea parcului de utilaje. Indiferent de aplicație, aceste mașini ajută la îndeplinirea eficientă a lucrărilor datorită construcției lor robuste, funcționării fără probleme, configurației flexibile și compatibilității deplină cu o gamă largă de atașamente Bobcat.

Fiecare dintre cele nouă modele din gama de tractoare compacte Bobcat sunt diferite în ceea ce privește dimensiunea și puterea motorului, cu opțiunea de a alege între transmisii manuale și hidrostatice: cuplaj în 3 puncte cu legături inferioare telescopice sau rapide și configurații deschise (ROPS) sau cu cabină închisă. Toate modelele oferă un confort deosebit pe tot parcursul zilei datorită spațiului de lucru proiectat inteligent și amenajat cu generozitate. Toate modelele au aer condiționat (modele cu cabină), un scaun cu suspensii pneumatice, volan reglabil, pedală conectată și comenzi ergonomice intuitive.

Construite la aceleași standarde înalte de producție, care sunt așteptate de la toate echipamentele Bobcat, performanța și fiabilitatea noilor tractoare compacte au fost demonstrate pe piața din SUA de câțiva ani. Și când vine vorba de întreținere, rețeaua extinsă de service Bobcat oferă clienților sprijinul de care afacerile lor au nevoie.

Cu adevărat multifuncțional și personalizabil

Împreună, cele nouă modele oferă o gamă largă de soluții inteligente putând fi echipate cu conexiuni față, mijloc și spate și prize de putere. Caracteristicile includ un PTO independent, auto-PTO; PTO Cruise, HST Cruise sau Draft control asigurând productivitate optimă și timp de funcționare fără opriri.

Sistemul Bob-Tach este oferit în dotarea standard pe toate mașinile cu opțiunea de încărcător frontal, permițând utilizatorilor să comute cu ușurință între diferite atașamente Bobcat pentru a efectua diferite lucrări cu ușurință, oferind o valoare și versatilitate mai mari pentru afacerile clienților. Consumul de combustibil este redus la minimum datorită caracteristicii Eco PTO, în timp ce pedala conectată asigură performanțe optime prin controlul direct al motorului cu 3 cilindri.

Fiecare model Bobcat vine în standard cu tracțiunea pe 4 roți, putând fi utilizat fără probleme chiar și pe cele mai grele suprafețe datorită puterii și capacității de tracțiune superioare.

Activitățile de întreținere zilnică sunt simple, datorită capacului motor dintr-o singură bucată. Pe lângă caracteristicile superioare de funcționare și service, fiecare tractor este susținut de o garanție de 24 de luni și 2.000 de ore.

tags: