ConstructiiInformaţii la ziMateriale pentru constructiiNewsOnline

TOYOTA TONERO în industria construcțiilor

Gama de stivuitoare cu contragreutate Toyota Tonero este perfectă pentru industria construcțiilor. Cu un design robust, motoarele acestor utilaje sunt proiectate pentru a fi protejate împotriva și celei mai mici particule de praf. Modelele standard sunt foarte bine echipate, iar durabilitatea și fiabilitatea acestora vă fac pur si simplu mulțumiți.

Datorită cilindrului de blocare Swing, o caracteristică a sistemului activ de stabilitate (SAS), siguranța și productivitatea sunt garantate în timpul încărcării și rotirii.

PRODUCTIVITATE

Toate echipamentele cu contragreutate de la Toyota sunt echipate cu sistemul activ de stabilitate (SAS), sporind astfel încrederea operatorului în echipament, lucru ce duce la o operare mai productivă.

Toate modelele Tonero sunt disponibile cu I_Site, sistemul de management al flotei oferit de Toyota. Acesta va permite monitorizarea utilajelor și identificarea oportunităților de îmbunătățire a productivității.

 DISPONIBILITATE

Conceptul de Service Toyota (TSC) și valorile fundamentale ale companiei oferă posibilitatea utilizatorilor să găsească celei mai bune opțiuni de service, primind suport tehnic, unic în această industrie, pe toată durata de viață a echipamentului.

Tehnicienii Toyota urmează un proces riguros de pregătire și acreditare și folosesc numai componente originale care se potrivesc exact echipamentului solicitat.

EFICIENȚĂ

Modelele Toyota Tonero sunt echipate cu LSPS (Load Sensing Power Steering). Această tehnologie îmbunătățește eficiența combustibilului cu 7-14%.

Toyota Optimax este o opțiune suplimentară de economisire a combustibilului, cu control automat al ridicării sarcinii și întreruperea automată a echipamentului în timpul inactivității.

MANEVRABILITATE

Toate modelele oferă o vizibilitate excelentă operatorului, mulțumită catargului și design-ului de la șasiu și bord.

Sistemul de direcție al sarcinii este disponibil pe toate modelele Tonero, ajustând automat direcția pentru un control fără efort, în orice moment. În combinație cu spațiul de lucru confortabil și spațios, această creează o experiență remarcabilă pentru operator, sporind productivitatea.

FIABILITATE

Toate motoarele Toyota sunt construite in-house și fabricate în conformitate cu sistemul de producție Toyota. Astfel, utilizatorul beneficiază de fiabilitate garantată și de calitatea Toyota, de la proiectarea echipamentului, până la producția acestuia.

În toate fazele de producție se realizează un control al calității: la primirea pieselor, în timpul procesului de asamblare, în zona de testare și la sfârșitul liniei de producție.

SIGURANȚĂ

Vizibilitate superioară datorită catargului; vizibilitate optimă a furcilor în orice moment.

Sistemul unic SAS este primul sistem activ din lume pentru controlul stabilității stivuitorului. SAS protejează atât operatorul, cât și încărcătura în timpul mersului, sporind siguranța datorită celor 6 caracteristici inovatoare.

Rama puternică din oțel și grila superioară de protecție oferă un plus de siguranța operatorului în timpul mersului.

Similare

1 din 907