Home Informaţii la zi Tradus – platforma mondială de vânzări/cumpărări utilaje
Tradus – platforma mondială de vânzări/cumpărări utilaje

Tradus – platforma mondială de vânzări/cumpărări utilaje

0

Tradus face parte din grupul OLX, cu acoperire în 45 de țări ale lumii. Prin mărcile OLX, Avito, Letgo, Dubizzle, Storia, Stradia, persoanele fizice sau firmele sunt conectate oriunde în lume, putând astfel să cumpere, să vândă sau să schimbe bunuri și servicii, facilitând postarea anunțurilor prin intermediul telefonului mobil sau direct pe pagina dedicată de Internet. Sute de milioane de persoane din întreaga lume generează mai mult de 1,9 miliarde de vizitări lunare, 37 de miliarde de vizualizări de pagină și 54 de milioane de anunțuri lunare pe piețele online ale Grupului OLX.

La rândul său, Tradus oferă accesul la o piață globală specializată, care se ocupă de vehiculele comerciale și echipamente uzate. Pe Tradus puteți compara utilaje și vehicule utilizate din întreaga lume.

Prin Tradus fiecare utilizator poate cumpăra echipamentul corespunzător activității sale la un preț corect. Dacă doriți să vindeți echipamente, prin această platformă on-line puteți găsi noi cumpărători prin intermediul rețelei sale internaționale. Expunerea globală a platformelor on-line ale grupului OLX permite accelerarea vânzărilor. Permanent, specialiștii Tradus pot fi contactați pentru a vă ajuta să publicați on-line oferta de utilaje de vânzare.

Cu Tradus, totul este ușor, deoarece trebuie să completați un număr minim de rubrici, iar pentru orice nelămurire apăsați numai butonul CHAT și începeți o convorbire on-line, punând întrebări în scris și primind rapid răspunsurile. Și pentru ca să fie pe înțelesul tuturor, Tradus are și interfață în limba română.