Informaţii la ziNewsOnlineslideUtilaje pentru construcţii

Utilaje electrice? UTILBEN!

Utilajele electrice de construcții nu mai reprezintă demult o noutate în Europa, dar sunt privite cu un oarecare scepticism în România. În general, clienții români sunt preocupați de autonomia bateriei, de partea de service și, desigur, de costuri. Așa că UTILBEN vine în sprijinul acestora cu o gamă largă de utilaje electrice care răspund nevoilor pieței autohtone în materie de performanțe și costuri.

Avantajele de a colabora cu UTILBEN pentru achiziția unui utilaj electric țin de stoc, service, preț și variante de finanțare. Majoritatea echipamentelor electrice din portofoliul UTILBEN sunt eligibile pentru achiziția cu fonduri guvernamentale și europene. În cele ce urmează, vom vorbi despre câteva dintre utilajele electrice din oferta companiei românești UTILBEN.

Încărcătorul telescopic Ausa T164E este electric, puternic și potrivit pentru orice tip de suprafață de rulare. Este un utilaj optim pentru sarcinile de ridicare în zone în care emisiile de dioxid de carbon nu-și au locul. Adică, la interior, în zone urbane sau arii protejate. Desigur, puteți folosi încărcătorul telescopic Ausa T164E oriunde, mai ales pentru că autonomia bateriei vă asigură o zi întreagă de lucru. Datorită cablului de încărcare încorporat, acest utilaj poate fi conectat la o rețea electrică de 110 Volți, de 230 de Volți și de 415 Volți, pentru încărcare rapidă.

 

Stivuitorul telescopic Faresin 6.26 Full Electric este agil, silențios și sustenabil. Acest utilaj electric este compatibil cu o varietate de sarcini, datorită capacității de ridicare de 2,6 tone și atingerii unei înălțimi maxime de 6 metri. Faresin 6.26 este primul stivuitor telescopic integral electric din lume produs la scară largă. Este văzut ca fiind un reper în industrie în materie de sustenabilitate, pentru că respectă mediul înconjurător fără să sacrifice productivitatea și profitul. Compania italiană Faresin are nu mai puțin de 51 de ani de experiență și o reputație impecabilă.

Dacă aveți nevoie de o capacitate mai serioasă de ridicare sau vreți să ajungeți la înălțimi mai mari, Faresin vă propune 3 stivuitoare telescopice care vă garantează performanțe de top:

 • Faresin 14.42 Full Electric: 13,6 metri, 4.200 kilograme
 • Faresin 17.40 Full Electric: 16,4 metri, 4.000 kilograme
 • Faresin 17.45 Full Electric: 16,4 metri, 4.500 kilograme

 

Pompa de beton electrică Putzmeister P 715 TE este de încredere, puternică și robustă. Are o capacitate maximă a buncărului de 280 de litri, vă asigură o rată de livrare cuprinsă între 4 și 18,2 metri cubi pe oră și are o presiune de livrare de 68 de bari. Lungimea maximă de lucru este de 300 de metri, iar înălțimea maximă de lucru este de 100 de metri. Pompa de beton electrică Putzmeister P 715 TE cântărește doar 1.900 de kilograme și poate fi tractată de orice autoturism. În plus, Putzmeister este un producător german cu 66 de ani de experiență în domeniu, care e apreciat pentru pompele fiabile și eficiente pe care le fabrică.

 

Miniexcavatorul electric Sunward SWE 20FED este un utilaj care se distinge de concurență prin 3 trăsături cheie: mobilitate, agilitate și polivalență. Desigur, pe lângă atributul evident că acest utilaj produce zero emisii de dioxid de carbon datorită alimentării 100% electrice. Modelul SWE 20FED reflectă cel mai înalt grad de inovație marca Sunward, grație tehnologiei de ultimă oră pe care o încorporează. Sunward SWE 20FED este ideal pentru zonele urbane unde normele de poluare și de zgomot, deopotrivă, sunt dintre cele mai stricte: școli, spitale, parcuri.

 

Excavatorul electric Sunward SWE 240FED este robust și puternic, două calități care se reflectă și în felul în care arată acest utilaj. Designul exterior atractiv este dublat de confortul pe care operatorul îl regăsește la interior. Inovația și tehnologia fac parte din ADN-ul excavatorului electric Sunward SWE 240FED, pe care clienții îl descriu ca fiind pur și simplu uimitor. Are o greutate operațională de 23,2 tone, un motor de 161 de cai putere și ajunge la o adâncime de săpare de 6,75 metri. Specificațiile tehnice vorbesc de la sine și prezintă povestea unui excavator electric ce nu este cu nimic mai prejos de unul diesel.

 

Nacelele electrice de tip foarfecă Sunward acoperă toate nevoile clienților care au nevoie de echipamente performante pentru lucrul la înălțime. Gama de nacele electrice începe cu Sunward SWSL 0607DC, care ajunge la o înălțime maximă de 6,5 metri și are o capacitate de ridicare de 240 de kilograme. Modelul SWSL 0807DC atinge 8 metri și ridică maximum 230 de kilograme. Sunward SWSL 1008DC ajunge la o înălțime maximă de 10 metri și are o capacitate de ridicare de 230 de kilograme. Modelul SWSL 1212DC atinge 12 metri și ridică maximum 320 de kilograme. Gama de nacele electrice de tip foarfecă se încheie cu Sunward SWSL 1412DC, care ajunge la o înălțime maximă de 14 metri și are o capacitate de ridicare de 320 de kilograme.

 

Minidumperele electrice Ausa sunt eficiente și oferă un randament excelent indiferent de condițiile de muncă și tipul sarcinilor. Ausa D101 AEA este cel mai compact minidumper electric din oferta producătorului spaniol, cu o capacitate de încărcare de 1.000 de kilograme și o alonjă de până la 1,6 metri. Acest utilaj are o lățime de doar 1 metru, ceea ce îi permite să se strecoare în cele mai inaccesibile spații. Ca urmare, Ausa D101 AEA este foarte util pentru transportarea materialului provenit din demolări care au loc la interior.

Fratele său mai mare, modelul D151 AEG, are o capacitate maximă de încărcare de 1.500 de kilograme și vă garantează o autonomie a bateriei pentru o zi întreagă de lucru. În plus, producătorul spaniol vă asigură că performanțele minidumperelor electrice Ausa sunt aceleași ca ale omologilor diesel, principalele beneficii pentru client fiind tracțiunea integrală, o motorizare care nu poluează și silențiozitate în operare.

 

Stivuitoarele electrice Baoli din oferta UTILBEN sunt disponibile cu o capacitate maximă de încărcare de 1.500 de kilograme sau 1.800 de kilograme și o înălțime de ridicare cuprinsă între 6 metri și 6,5 metri. Aceste utilaje sunt apreciate pentru ușurința în operare, siguranța în manevrare, mentenanța facilă și costurile mici de întreținere. Stivuitoarele electrice Baoli sunt ideale pentru logistică și alte industrii, în special pentru cele care necesită munca la interior. Aceste utilaje sunt echipate cu baterii litiu-ion de capacitate mare, care vă asigură ore lungi de funcționare. Alte calități pentru care sunt cunoscute stivuitoarele electrice Baoli sunt dimensiunile compacte care permit manevrarea în spații înguste, motoarele puternice și consumul redus de energie.

 

Pompele de șapă electrice Brinkmann oferă aceleași performanțe pe care le asigură pompele de șapă convenționale, care sunt echipate cu motoare termice. Producătorul Brinkmann mizează pe simplitate și eficiență: conectați echipamentul la rețeaua electrică, încărcați materialul și îl pompați. UTILBEN vă recomandă modelele EC 350BS și EC 450BS. Pompa de șapă Brinkmann EC 350BS are o cuvă de malaxare de 260 de litri, debitul de descărcare este de 3,5 metri cubi pe oră, iar presiunea de descărcare este de 8 bari. Modelul EC 450BS are aceleași specificații tehnice, singura diferență fiind că debitul este cuprins între 3,8 și 5 metri cubi pe oră.

UTILBEN are o gamă largă de utilaje electrice în ofertă: stivuitoare telescopice, pompe de beton și pompe de șapă, excavatoare, nacele foarfecă, minidumpere, încărcătoare telescopice și electrostivuitoare.

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca

Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu

Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București

Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași

Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

UTILBEN

 • 18 ani de experiență în industrie
 • 4.000 de utilaje vândute
 • 120 de angajați profesioniști
 • 500 de furnizori parteneri
 • 30.000 de produse pe website
 • 100.000 followers pe social media

Servicii UTILBEN

 • Vânzare de utilaje noi și second-hand
 • Vânzare de atașamente
 • Vânzare de piese de schimb
 • Închiriere de utilaje
 • Rețea națională de service
 • Unități de service mobil
 • Finanțare achiziție
 • Consultanță de specialitate

Similare

1 din 959