Informaţii la ziNewsOnlineslidesusUpdateUtilaje de cariera si minerit

UTILBEN este furnizor al concasoarelor Anaconda în România

UTILBEN a vândut primul concasor Anaconda J12 în România unei cariere din Constanța. Această premieră pentru industrie reflectă încrederea de care beneficiază compania UTILBEN, cât și încrederea pe care o au clienții români în brand-ul irlandez Anaconda.

Conducerea carierei din Constanța a optat pentru achiziția unui concasor Anaconda J12 datorită reputației producătorului irlandez, datorită modului intuitiv de operare pe care îl asigură acest utilaj și datorită robusteței și forței de care dă dovadă chiar și în cele mai dure medii de lucru. Anaconda J12 este un concasor preferat de clienții din întreaga lume pentru că este ușor de operat și oferă rezultate peste media competitorilor săi.

Cumpărătorul român a ales concasorul Anaconda J12 și pentru că furnizorul este UTILBEN. Compania românească are 17 ani de experiență în industria utilajelor și o reputație impecabilă la nivel național. În plus, odată cu achiziția oricărui echipament de construcții prin intermediul UTILBEN, clienții beneficiază de un pachet larg de avantaje: garanție în condiții excepționale, service specializat, piese de schimb pe stoc, acoperire națională și 120 de angajați profesioniști.

Brian Toner, product manager al companiei Anaconda, a venit personal în România, pentru a marca intrarea modelului J12 pe piața din țara noastră și pentru a efectua personal procesul de punere în funcțiune a concasorului. Brian Toner a instruit personalul din carieră și a explicat de ce Anaconda J12 este un utilaj pe care te poți baza indiferent de situație.

„Anaconda J12 este un dur! Pietrele mari devin pietre mici cu un minim efort, iar asta este exact ce trebuie să facă un concasor premium. Aspectele care fac din Anaconda J12 un utilaj apreciat la nivel mondial sunt puterea motorului și eficacitatea sistemului hidraulic. În plus, trebuie să țineți cont că totul se întâmplă în fabrica noastră din Irlanda de Nord. Controlăm întreg procesul de producție, iar rezultatul este un utilaj de o calitate excepțională: Anaconda J12”, susține Brian Toner, product manager al companiei Anaconda.

„Anaconda J12 este echipat cu un motor american Cummins, un nume care vorbește de la sine. Compania americană are peste 100 de ani de experiență în domeniu, iar motoarele Cummins sunt printre cele mai apreciate în industrie datorită puterii pe care o garantează și durabilității. Acestea sunt motivele pentru care am ales să dotăm concasorul Anaconda J12 cu un motor Cummins Stage V de 385 de cai putere”, a argumentat Brian Toner colaborarea cu fabricantul american de motoare.

Referitor la concasorul Anaconda J12 achiziționat de conducerea carierei din Constanța, Brian Toner a declarat: „Modelul J12 a început să fie produs în urmă cu 4 ani, iar aceasta este cea mai nouă variantă a sa. Un software la zi, mai ușor de folosit și prietenos cu utilizatorul. Deci, am îmbunătățit constant acest utilaj. L-am făcut mai bun, l-am transformat și l-am făcut mai ușor de folosit de către operatorii din toată lumea.”

În încheiere, Brian Toner a făcut o trecere în revistă a notorietății de care se bucură concasoarele Anaconda la nivel mondial: „Concasoarele Anaconda J12 locuiesc în întreaga lume. Câteva dintre ele se bucură de vremea însorită din Spania, sunt în Australia, Africa de Sud, Regatul Unit și pretutindeni în Statele Unite ale Americii. În principal, sunt utilizate în cariere și pentru agregate. În Spania, de exemplu, concasoarele noastre sfărâmă calcar. În Africa de Sud, procesează cărbune pentru alimentarea centralelor termice. În Australia, concasoarele J12 sunt folosite pentru gresie.”

 

Specificații tehnice ale concasorului Anaconda J12:

 • Capacitate de concasare de 400 de tone pe oră
 • Motor Cummins Stage V de 385 de cai putere
 • Greutate proprie de 45.350 de kilograme
 • Buncăr de alimentare de 1.100 mm x 700 mm

Lista de avantaje ale utilajelor Anaconda poate continua, însă vă invităm să accesați site-ul www.utilben.ro sau să luați legătura cu un consultant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000, pentru a afla toate beneficiile pe care vi le pot aduce aceste concasoare excepționale.

 

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca

Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu

Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București

Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași

Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

 

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

 

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile

 • 17 ani de experiență în industrie
 • 3.500 de utilaje vândute
 • 120 de angajați profesioniști
 • 500 de furnizori parteneri
 • 30.000 de produse pe website
 • 100.000 followers pe social media

Servicii UTILBEN:

 • Vânzare de utilaje noi și second-hand
 • Vânzare de piese și accesorii
 • Închiriere de utilaje
 • Rețea națională de service
 • Unități de service mobil
 • Finanțare achiziție

Similare

1 din 928