Home Informaţii la zi Volvo Trucks a introdus modelul aniversar FH 25 Year Special Edition
Volvo Trucks a introdus modelul aniversar FH 25 Year Special Edition

Volvo Trucks a introdus modelul aniversar FH 25 Year Special Edition

0

Pentru a celebra lansarea modelului Volvo FH în 1993, cu un sfert de secol în urmă, Volvo Trucks introduce Volvo FH 25 Year Special Edition. Disponibil atât în versiuni Volvo FH, cât și Volvo FH 16, este caracterizat printr-un design exterior și interior distinctiv, printr-un excelent confort pentru șofer și prin caracteristici de ultimă generație.

Volvo FH este unul dintre cele mai de succes modele din industrie, cu aproape un milion de camioane vândute, care a creat un nou mod de viață pentru milioane de șoferi în întreaga lume. Ediția Specială Volvo FH 25 Year este, deci, nu numai o celebrare a camionului în sine, ci și un omagiu adus tuturor clienților și șoferilor care au condus această legendă în ultimii 25 de ani.

„Volvo FH este reprezentarea perfectă a unei atitudini concentrate asupra clientului și un model care a forțat limitele industriei timp de un sfert de secol. Această magnifică ediție este, astfel, atât un omagiu adus primilor 25 de ani, cât și un punct de plecare pentru călătoria noastră plină de succes, alături de clienți și șoferi”, spune Claes Nilsson, Președintele Volvo Trucks

Exteriorul acestei ediții speciale poate fi descris cel mai bine ca unul contemporan, cu o tentă retro. Au fost create două culori de lansare, una mai închisă, un ton rece de gri (Mammoth Tree Metallic), și un roșu strălucitor (Crimson Pearl), aceasta din urmă este un omagiu modern pentru culoarea roșie originală a cabinei din 1993.