Home Informaţii la zi 4 motive pentru care să utilizați un utilaj de demolare SENNEBOGEN 870 E
4 motive pentru care să utilizați un utilaj de demolare SENNEBOGEN 870 E

4 motive pentru care să utilizați un utilaj de demolare SENNEBOGEN 870 E

0

Spațiu limitat, presiunea timpului și, adesea, amenajări dificile ale clădirilor – acestea sunt cele mai comune caracteristici ale proiectelor de demolare din centrul orașului. Evident, toate acestea creează nevoia de mașini performante, cu tehnologie de ultimă generaţie, şi confort maxim.

Iată însă și patru motive principale pentru alegerea utilajului de demolare Sennebogen 870:

Precizie

Cu o masă totală de până la 117 tone, în funcție de echipamentele și atașamentele utilizate, excavatorul cu braț lung Sennebogen 870 E este cu adevărat un gigant verde, dar în schimb, după părerea unanimă a operatorilor care au lucrat cu el, comenzile sunt extrem de rapide și ușoare. Acest lucru este absolut esențial atunci când lucrați într-un spațiu restrâns, precum și atunci când operați la înălțimi cuprinse între 20 și 33 de metri. Noile echipamente permit chiar demolările la o înălţime de 36 de metri.

Flexibilitate

Utilajul poate fi utilizat pentru o multitudine de operaţiuni, ceea ce înseamnă că prin utilizarea lui se economisește timp dar și resurse umane! Sennebogen 870 E este un adevărat un utilaj multi-tasking atunci când vine vorba de demolarea controlată a clădirilor. Maşina poate folosi cleşti, foarfeci, gheare sau ciocane, precum şi alte echipamente necesare pe şantier. Toate acestea fac ca 870 E de la SENNEBOGEN să fie extrem de versatil.

Rapid și eficient

După cum se spune, timpul înseamnă bani, aşa că un utilaj eficient este esenţial! Manipulatorul de materiale Sennebogen 870 oferă avantaje unice și din acest punct de vedere. Sistemul de motorizare Green Efficiency este oferit în dotarea standard pe utilajele SENNEBOGEN. Economii de combustibil de până la 20% pot fi realizate în timpul lucrului datorită funcției de oprire automată și a sistemelor de control ce urmăresc optimizarea consumului de carburant sau a sistemului hidraulic. În plus, utilajul este simplu de transportat, în ciuda gabaritului său, iar personalul necesar pentru punerea lui în funcțiune este redus, comparativ cu alte echipamente similare existente pe piață. Sistemul sofisticat de auto-asamblare, care permite montarea contragreutății în partea din spate sau asamblarea brațului fără ajutorul unei macarale suplimentare  permite transportarea lui în doar trei tranșe, de la un loc de lucru la altul.

Siguranţa

Operatorii de înaltă calificare sunt și vor fi întotdeauna cel mai important atuu al unei companii. Astfel, siguranța acestora este pe primul plan, iar Sennebogen 870, prin greutatea sa oferă o stabilitate excelentă în timpul lucrului. În plus, utilajul oferă numeroase sisteme de securitate activă și pasivă, precum parbrizul realizat din sticlp ultra-rezistentă sau grătarele montate în partea din față și pe acoperiș  pentru a proteja împotriva căderii materialului.

Cabina sa unică pe piață poate să se încline, în funcție de necesitățile de vizibilitate ale operatorului cu până la 30 °, în plus putându-se ridica prin culisare pe braț până la 2,7 metri, aducând operatorul mai aproape de obiectul demolării, oferindu-i în același timp o poziție de lucru ergonomică.

Nu trebuie uitat nici sistemul electronic de siguranță care împiedică înclinarea utilajului în cazul supraîncărcării.

Societatea TERRA ROMANIA este unicul reprezentant pentru Romania al gamei de utilaje SENNEBOGEN. Mai multe informații puteți găsi pe siteul www.terra-world.com .