Gigantii SoselelorInformaţii la ziNewsOnlineTransport rutier

A doua generație “STEPSTAR”

“STEPSTAR” face parte din noua generație de semitrailere Goldhofer. Pentru prima dată, aceasta a fost prezentată pieței europene în anul 2020, în prezent fiind unul dintre cele mai vândute modele ale producătorului. Semiremorcile cu trei până la cinci axe oferă firmelor de transporturi standarde ridicate de calitate, detalii inteligente, cum ar fi un sistem eficient de siguranță pentru fixarea sarcinii, combinat cu o funcționare simplă și o gamă practică de accesorii.

Acum, o a doua versiune a “STEPSTAR” este disponibilă în plus cu una sau două perechi de alveole practicate în platforma de transport, destinate roților utilajelor transportate, dar și cu noul gât de lebădă “MEGA“.

 

„Nu există nicio schimbare, desigur, în ceea ce privește avantajele existente și deja probate de sute de transportatori, spune Robert Steinhauser, director de vânzări Europa / Africa de Nord, iar noua generație are acum lăcașuri speciale pentru roțile utilajelor transportate și noul gât de lebădă “MEGA“, care permit utilizarea lor pentru o gamă chiar mai largă de aplicații. ”

Noua generație de semitrailere cu podea coborâtă “STEPSTAR”  are o masă proprie chiar mai mică decât modelul anterior, ceea ce oferă proprietarului beneficii substanțiale, deoarece poate transporta sarcini utile mai mari fără a depăși masa maximă pe axă. Datorită utilizării unor componente și subansamble premium, intervalele de întreținere sunt mai lungi, iar costul total al utilizării lui este mai mic decât cel al altor trailere din clasa sa, ceea ce duce la economii importante la nivelul costurilor operative ale unei flotei specializate de transport.

 

Cu un sistem inteligent de ancorare, o utilizare ușoară și opțiuni de configurare flexibile, trailerele din familia “STEPSTAR” oferă un nivel ridicat de siguranță și o rentabilitate deosebită.

Noua serie “STEPSTAR” este oferită cu opțiunea de a fi livrate cu una sau două perechi de alveole pentru roți. Acestea permit transportul utilajelor de construcție cu înălțimi mari, în special pe traseele unde reglementările nu permit depășirea unei înălțimi totale.

Alveolele pentru roți au un unghi de intrare redus și nervuri transversale ce permit o încărcare sigură a utilajelor pe roți. Adâncimea alveolelor pentru roți poate fi, de asemenea, reglată în funcție de înălțimea utilajului care urmează să fie încărcat.

Distanțierele din aluminiu prevăzute pe podeaua trailerului pot fi utilizate pentru a facilita transportul vehiculelor cu roți cu ampatament diferit. Unghiul mic al rampelor rabatabile de încărcare este ideal pentru vehiculele cu gardă la sol redusă, cum ar fi utilajele de sortare și concasare. Pachetele opționale de podele „Traf-fideckGO” cu uzură redusă, sunt construite dintr-un material antiderapant ce oferă un coeficient ridicat de fricțiune, pentru o siguranța maximă la încărcare și deplasare.

Similare

1 din 891