Gigantii SoselelorInformaţii la ziOnline

Special platforme low-bed- Kässbohrer

Kässbohrer este în prezent unul dintre cei mai puternici producători de semi-trailere din Europa. Mașinile sale continuă să consolideze flota companiilor de transport de top, un exemplu fiind recenta achiziție de către societatea Mielke Logistics din Germania a patru platforme Kässbohrer cu podea coborâtă.

 

Fondată în 1997, Mielke Logistik GmbH este o companie ce oferă servicii de transport la nivel european, în special pentru firme din țări precum Germania, Elveția, zona Benelux și Marea Britanie.

Domnul Christof Mielke, proprietar și fondator al Mielke Logistik GmbH, și domnul Vincent Koel, manager local  Kässbohrer, și-au împărtășit gândurile despre acest parteneriat:

„Specialiștii firmei Mielke lucrează deja cu platforme din gama Kässbohrer K.SPS 3 și suntem mulțumiți de performanța și robustețea lor. Ca urmare a experienței noastre, am decis să adăugăm flotei deja existente o nouă platformă Kässbohrer Low Bed K.SLL 2. Suntem siguri că parteneriatul nostru cu Kässbohrer va continua.” a declarat domnul Mielke.

Vincent Koel, directorul de regiune al Germaniei de Nord al Kässbohrer, a spus, de asemenea: „În calitate de producători de semitrailere Kässbohrer, oferim clienților noștri un portofoliu complet de mașini pentru construcții, tip siloz, basculante, platforme, precum și o gamă mare de semi-remorci cu platformă joasă”.

Platforma KSLL 2 cu 2 axe cu podea joasă are cea mai mică înălțime de încărcare, garda la sol fiind de doar 100 mm, astfel oferind o înălțime maximă legală pentru utilajele sau piesele care pe care le poate transporta.

Cu o lungime incredibilă de 6.810 mm, o extensie de 5.550 mm și o capacitate de transport de până la 24 de tone, K.SLL 2 permite un transport flexibil al mărfurilor înalte și grele.

Vehiculul este echipat cu axe hidraulice cu capacitate de 12 tone fiecare, cu unghi de rotire maxim de 42 °, care asigură manevrabilitate maximă în cele mai dificile condiții rutiere.

Pentru a scurta timpul necesar operațiunilor de încărcare, K.SLL 2 este oferit cu un gât de lebădă detașabil, care asigură un mod de încărcare mai simplu.

Această platformă oferă o gamă largă de opționale, cum ar fi o unitate centrală de lubrifiere, ceea ce reduce mult din rutina zilnică de întreținere a operatorului, o acoperire metalică, acolo unde pericolul de coroziune este mare, scopul acesteia fiind de a prelungi durata de viață a vehiculului, și o înălțime reglabilă din  unitatea de control ECAS, care permite setarea înălțimii de deplasare proprii fiecărui tip de transport.

Similare

1 din 869