Home Informaţii la zi Autogreder HBM NOBAS: perfect pentru lucrările de infrastructură
Autogreder HBM NOBAS: perfect pentru lucrările de infrastructură

Autogreder HBM NOBAS: perfect pentru lucrările de infrastructură

0

În cei peste 25 de ani de experiență, Gradinariu și-a structurat portofoliul de produse pentru a veni în sprijinul municipalităților și companiilor private cu soluții optime pentru infrastructură și dezvoltarea urbanistică. Politicile de transport și mobilitate, deja implementate sau în curs de dezvoltare, la nivel local, au ca viziune comună realizarea unui sistem de transport integrat şi funcţional, un sistem competitiv și sustenabil, prin sprijinirea mobilității, și, în același timp, reducerea emisiilor de carbon.

Mobilitatea – și implicit infrastructura, este extrem de importantă pentru piața internă și se reflectă în calitatea vieții cetățenilor. Tocmai de aceea, o componentă majoră a strategiilor locale de dezvoltare pentru urbanizare implică extinderi ale volumului și calității spațiului. Pentru a satisface cererea pentru aceste structuri, Gradinariu a consolidat o rețea de parteneri și specialiști în utilaje și echipamente de construcții de capacități diferite.

Autogrederul reprezintă un utilaj indispensabil în cazul lucrărilor de infrastructură, constituind cel mai fiabil instrument de nivelare la o cotă precisă a unor suprafețe mari de teren.

Prin achiziţionarea unui autogreder pentru construcţia de drumuri, beneficiarii au posibilitatea să execute lucrări de întreţinere pe timp de vară şi pe timp de iarnă şi lucrări de reparaţii de anvergură în regie proprie. În acest fel se poate nevoia de a finaliza proiecte mai vechi sau mai noi care într-o perioadă mai scurtă de timp să satisfacă nevoia unei infrastructuri de transport de calitate.

Autogrederele HBM-NOBAS sunt utilizate de specialiști în construcții din peste 100 de țări din întreaga lume pentru construcția de drumuri, pe șantiere de inginerie civilă și industrială.

Durata de viață mare impune selectarea unor produse de calitate superioară, atât în ceea ce privește durabilitatea în timp, cât și din punct de vedere al costurilor de utilizare și productivității sporite.

Creșterea gradului de conștientizare și aplicarea unor standarde stricte de siguranță pentru operarea utilajelor și echipamentelor de construcții, impun jucătorilor de pe piața constructiilor să utilizeze produse cu caracteristici optime de siguranță.

Autogrederele HBM NOBAS, în plus față de tracțiunea spate hidrodinamică, dispun standard de tracțiune pe roțile din față (acționare hidrostatică), cu control electronic integrat și posibilitatea de a lucra ca un diferențial blocabil, ceea ce oferă autogrederelor o mai mare manevrabilitate atunci când desfășoară lucrări de precizie ridicată și în aplicații care necesită turații mari ale motorului la o viteză de deplasare mică, la limita de aderență a anvelopelor.

Ingineria germană și accesibilitatea rapidă pe întreg parcursul de achiziție, garanție și întreținere post-garanție prin intermediul reprezentantului autorizat Grădinariu stau la dispoziția dvs. aici www.gradinariu.ro.

tags: