Home Update INDUSTRIAL ACCESS a integrat soluția GENIE® LIFT CONNECT ™

INDUSTRIAL ACCESS a integrat soluția GENIE® LIFT CONNECT ™

0

Cu un total de 4.000 de utilaje deținute în propria flotă de închirieri, Industrial Access oferă pe piața din România 1.500 de unități de platforme aeriene Genie, adică 40% din totalul parcului. Dintre acestea, 110 unități vor fi echipate cu noua soluție telematică Genie Lift Connect ™.

În anul 2019, ca parte a fazei finale de dezvoltare a soluției telematice Genie Lift Connect, Genie și Acces Industrial au lucrat împreună pentru a verifica fiabilitatea și calitățile telematicii Genie, comparativ cu alte programe telematice de pe piață. Câteva luni de teste pe opt platforme foarfecă cu sistemul integrat Genie Xtra Capacity ™ (XC ™) S® au permis echipei tehnice să scoată în evidență avantajele oferite de utilizarea sistemului  Genie Lift Connect.

În cadrul testelor soluției telematice Genie Lift Connect un motor Deutz montat pe o platformă aeriană Genie S-85 XC, localizat pe un șantier din orașul Constanța a fost reparat de la distanță. Codurile de eroare trimise de aparat în programul de telematică au permis identificarea defectelor, permițând organizarea întregii logistici legate de repararea lui înainte de  a trimite un tehnician la fața locului, economisindu-se astfel timp și bani.

Începând cu luna ianuarie 2020, noua soluție telematică de la Genie este disponibilă pentru regiunea EME (Europa și unele țări din Orientul Mijlociu), fiind oferită în dotarea standard și instalată din fabrică. Utilizatorii beneficiază de o perioadă gratuită de 3 ani de abonament pentru platformele foarfecă  Genie GS, platformele aeriene articulate Genie Z și S și telehandlerele GTH ™.

De asemenea, sunt disponibile kituri aftermarket pentru utilajele produse după anul 2015