Home Gigantii Soselelor Broshuis prezintă PL2, trailerul cu axe pendulare
Broshuis prezintă PL2, trailerul cu axe pendulare

Broshuis prezintă PL2, trailerul cu axe pendulare

0

Broshuis a prezentat clienților săi cea mai recentă gamă de semi-trailere cu podea joasă cu axe pendulare, PL2 la sfârșitul lunii octombrie.

Datorită comenzilor mari primite de la armata SUA, nu mai puțin de 170 de unități cu opt axe pendulare cu podea semi-coborâtă, precum și 42 de către armata Daneză, Broshuis a testat modelul PL2 în condiții extreme de lucru, cu rezultate excepționale. O situație unică și de asemenea o oportunitate unică pentru afacerile famililei Kampen, a afirmat Pieter Bas Broshuis.

“Am realizat trei prototipuri și acestea au fost testate pe larg și în detaliu în America. Armata SUA este mulțumită este extrem de exigentă, nu își asumă niciun risc. Datorită acestor teste, am putut continua să dezvoltăm trailerul cu axe pendulare și podea semi-coborâtă PL2, rezultând un produs de calitate superioară.

Aceasta a fost o oportunitate excelentă de a ridica standardele la un nivel și mai înalt, iar clienții noștri se pot bucura din plin de acest lucru“.

Această nouă familie de semi-trailer cu axe pendulare a fost creată cu ajutorul celor mai noi analize de rezistență realizate computerizat, acestea permițând obținerea unui trailer cu o masă proprie redusă dar și cu o rezistență mai mare în punctele cheie ale structurii. Axele pendulare ale trailerelor seria PL2 sunt sudate în totalitate cu ajutorul roboților, ceea ce asigură același nivel de calitate pentru toate exemplarele.

În plus,  trailerele cu axe pendulare PL2 și podea semi-coborâtă au acum o serie de avantaje interesante. De exemplu, suspensiile trailerului, care au o cursă totală de 600 mm, pot fi reglate din telecomandă. Conductele sistemului de telescopare  sunt protejate de brațele sistemului pendular. Acest lucru face, de asemenea, remorca extrem de sigură. Variantele constructive de trailere de 100 de tone cu axe pendulare sunt chiar echipate cu o articulație comprimată, astfel încât remorca să fie deja pre-tensionată și astfel să poată fi echipată cu sistem de extensie.

Cu acest nou semi-trailer, Broshuis reușește să devină singurul furnizor care oferă clienților săi o gamă completă de trailere, în toate versiunile de axe. În acest fel, consultanții Broshuis pot oferi clienților cel mai bun sistem, în funcție de cerințele fiecăruia: axe SL, pendulare sau arcuri.

Acest nou semi-trailer a fost creat cu ajutorul celor mai noi analize computerizate, care permit reducerea greutății și întărirea unor puncte cheie ale structurii. Modele PL2 sunt sudate în totalitate cu ajutorul roboților, ceea ce asigură același nivel de calitate. În plus, nivelul de înălțime al lui PL2 poate fi reglat din telecomandă, cursa fiind de 600 de milimetri. Conductele sunt protejate de un sistem special, așa că grijile sunt eliminate. Cu acest nou semi-trailer, Broshuis reușește să devină singurul furnizor care oferă clienților săi o gamă completă de trailere, în toate versiunile de axe. În acest fel, consultanții Broshuis pot oferi clienților cel mai bun sistem, în funcție de nevoile fiecăruia.

tags: