Home Informaţii la zi Buldoexcavatorul Çukurova 888, fiabilitate la superlativ
Buldoexcavatorul Çukurova 888, fiabilitate la superlativ

Buldoexcavatorul Çukurova 888, fiabilitate la superlativ

0

Ne plac utilajele puternice și impunătoare, dar iubim utilajele versatile. Așa am putea rezuma părerea pe care o au operatorii și antreprenorii din domeniul construcțiilor despre buldoexcavator, un echipament bun la toate, care face față cu brio celor mai dificile condiții de lucru. Buldoexcavatorul este un utilaj de nelipsit pe șantierele din România, datorită capacității sale de a se adapta oricărui tip de muncă în construcții. Oferta de astfel de echipamente este una bogată, iar clienții caută acel produs care oferă un bun raport calitate-preț, alături de anduranță și fiabilitate.

Buldoexcavatorul Çukurova 888 este un utilaj care se pliază pe nevoile pieței de profil din țara noastră și îndeplinește cele mai riguroase cerințe. Este robust și puternic, versatil și eficient. În cele ce urmează, vom detalia caracteristicile esențiale care fac din buldoexcavatorul Çukurova 888 alegerea potrivită pentru orice lucrare de construcții.

Puterea buldoexcavatorului Çukurova 888 provine de la un motor Perkins diesel echipat cu turbină, ce îi oferă operatorului toată puterea de care are nevoie pentru a îndeplini cele mai dificile sarcini. Totodată, acest motor respectă toate normele europene în ceea ce privește emisiile de noxe. Un alt avantaj conferit de această echipare de top este consumul redus de combustibil și întreținerea facilă. La capitolul inovație, Çukurova 888 a fost proiectat astfel încât greutatea sa să fie distribuită în mod egal pentru a face utilajul ușor de manevrat, iar operațiunile de încărcare/descărcare și de excavare să se facă în condiții de stabilitate optimă.

La capitolul confort în operare, buldoexcavatoarele Çukurova 888 sunt dotate cu   joystick-uri hidraulice, care permit operarea cupei și a brațului de excavare. Asta se traduce în mai puțin efort depus de operator și mai multă precizie în execuție. Joystick-urile hidraulice vă garantează un control fin și manevrabilitate maximă, raportat la greutatea manipulată. În plus, acest sistem de control ia presiunea de pe umerii operatorului și îi conferă un mediu plăcut de lucru. Producătorul utilajelor Çukurova susține că acest mod de lucru prelungește considerabil viața uleiurilor și reduce temperatura din rezervorul de ulei.

Cabina buldoexcavatorului Çukurova 888 îndeplinește standardele ROPS/FOPS – structură de protecție împotriva răsturnării sau împotriva pericolelor externe – și reprezintă un ambient plăcut și confortabil pentru operator. În ceea ce privește vizibilitatea, aceasta este asigurată de un parbriz de mari dimensiuni și de geamurile fabricate din sticlă securizată. Și, dacă tot am vorbit de siguranță, este important de știut că acest utilaj vine la pachet cu un sistem de emitere de semnale acustice și vizuale de avertizare a operatorului în caz de pericol.

Buldoexcavatorul Çukurova 888 a fost special conceput pentru ușurință și confort în operare. Sunt trăsături definitorii ale acestui utilaj. Volanul și consola centrală sunt rabatabile, pentru a fi ajustate în funcție de preferințele ocupantului fotoliului de operator. Bordul secundar include un număr mare de comenzi, ușor accesibile și cu informații clare de operare. Printre lucrurile pe care le puteți afla dintr-o privire, se numără timpul de lucru, nivelul combustibilului, temperatura uleiului, precum și detalii privind mentenanța utilajului.

Dacă interiorul acestui utilaj v-a surprins plăcut, să știți că exteriorul este de-a dreptul impresionant! Çukurova 888 are un design impunător și agresiv, însă, totodată, practic și eficient în munca de zi cu zi. Structura capotei vă oferă un acces nerestricționat la componentele buldoexcavatorului, iar mentenanța de bază se face cu ușurință. Punctele de gresare sunt protejate, iar izolarea împotriva impurităților de pe șantiere este una ireproșabilă. Datorită unui mod atent de fabricare, deținerea unui buldoexcavator Çukurova 888 nu vă va costa o avere.

În încheiere, se cuvine să vă dezvăluim, pe scurt, istoria producătorului acestui utilaj excepțional. Compania Çukurova Makina a fost fondată în 1968 și a fabricat echipamente sub licența John Deere, în Turcia. Conducerea companiei a decis să construiască propriile utilaje în anul 1986 și a renunțat la licența producătorului american. Hotărârea s-a dovedit a fi una câștigătoare, dat fiind faptul că produsele Çukurova sunt comercializate astăzi în peste 50 de țări din întreaga lume. Printre utilajele fabricate în Turcia, se numără stivuitoare, încărcătoare frontale, excavatoare și, desigur, buldoexcavatoare.

Utilajele Çukurova sunt importate de compania UTILBEN. UTILBEN are o experiență de 15 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de furnizori din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.