Home Informaţii la zi CASE Constuction Equipment – URBAN Line
CASE Constuction Equipment – URBAN Line

CASE Constuction Equipment – URBAN Line

0

CASE oferă o linie completă de echipamente pentru lucrările din zonele urbane care necesită emisii scăzute și un mod de lucru silențios. Mașinile, care dau dovadă de o manevrabilitate excelentă, oferă performanțe și productivitate foarte bună, lucrând în cele mai restrânse spații de manevră.

De fiecare dată, cu ajutorul Urban line, proiectele sunt finalizate la timp, eficient și profitabil.

Încărcătoarele frontale compacte CASE – Perfecte, oricând

Încărcătoarele frontale compacte de la CASE sunt dotate cu noul mecanism cinematic pentru braț Versa-Boom, acesta oferind o rază de lucru excelentă, vizibilitate mare și o ridicare a cupei paralel cu solul perfectă. Astfel, nu se mai pierde material în timpul ridicării cupei și o descărcare perfectă datorită unei înclinări foarte bune. Cabina confortabilă îl ajută pe operator să lucreze mai mult și mai bine, astfel utilajul oferind un randament excelent, în plus acesta putând accesa simplu toate punctele de service și întreținere direct de la nivelul solului.

Încărcătoarele compacte CASE sunt ideale pentru lucrări de amenajare a solului, manevrarea materialelor industriale și aplicațiile de construcții rezidențiale. Capacitatea lor de a manevra paleți de dimensiuni impresionante precum și sarcina utilă mare le scot în evidență.

 Înălțime redusă a cabinei – Cabina are o înălțime mai mică, cuprinsă între 2,46-2,68 m, în funcție de model, astfel că deplasarea de la un punct la altul se face mai rapid, mai ales în spații interioare.

Înălțime superioară de încărcare – Permite încărcarea unei semiremorci chiar până în centrul ei, fără a atinge marginea acesteia cu brațul cupei.

Schimbare rapidă a echipamentelor – Sistem de cuplare rapidă se face cu ajutorul joystick-ului all-in-one.

Gamă largă de utilizări – Este disponibilă o varietate mare de atașamente.

Cabină confortabilă și sigură – Cele 10 guri de ventilare asigură un control perfect al climatului, în toate anotimpurile. Toate funcțiile sunt controlate cu ajutorul joystick-ului. În cazul în care utilajul se rostogolește sau un obiect cu o masă de 300 kg cade de la o înălțime de 5 m, operatorul se află în siguranță (cabină ce corespunde standardelor ROPS sau FOPS).

Funcția Auto-Ride – Se activează automat atunci când este nevoie, prevenind balansarea brațului la viteze de peste 7 km/oră și deci împiedicând materialul să cadă din cupă în timpul deplasării.

Sarcină utilă mare – De la 1,9 la 2,5 tone.

Raza scurtă de întoarcere – Face munca mai ușoară atunci când se lucrează în spații restrânse.

Deplasare rapidă – Modelele 221F și 321F sunt disponibile în versiunea High Travel Speed (HTS) de 33 km/h.

Acces rapid – Se poate intra și ieși din cabină în câteva secunde.

Buldo-excavatoarele CASE – Pregătite pentru orice

Gama de buldo-excavatoare pe roți King de la CASE Construction furnizează o performanță mare de lucru în paralel cu un consum redus. Motoarele Tier 4 Final, sistemul automat de control al deplasării, amplasarea brațului au ca rezultat un consum de combustibil și emisii reduse, un confort crescut pentru operator, o forță mare de săpare și o capacitate mare de ridicare.

O gamă largă de cupe și de atașamente ce pot fi schimbate foarte ușor cu cuplajul hidraulic rapid integrat din fabrică, sunt acum disponibile. Toate componentele care vin în contact cu solul sunt protejate împotriva impactului și a acumulării de material. Brațul principal, cu un design curbat, oferă o capacitate crescută de săpare și face încărcarea unui camion mai ușoară.

Înălțime redusă, deci un transport ușor  de la un punct de lucru la altul. Modelul 580ST măsoară mai puțin de 3,5 m în înălțime, în timp ce 590ST și 695ST măsoară mai puțin de 3,7 m.

O gamă largă de cupe – Noul sistem de cuplare rapidă universală permite utilizarea nu doar a tradiționalelor cupe CASE, ci și ale principalilor producători de încărcătoare pe roți. Această soluție le permite clienților să aibă mai multe opțiuni la îndemână.

Geometria în linie – CASE a reproiectat modul de așezare al cilindrilor hidraulici, alegând varianta în-linie, aceasta fiind considerată cea mai bună tehnologie pentru necesarul de lucru. Cilindrii în-linie asigură o vizibilitate perfectă a operatorului asupra brațului și reduc riscul de torsionare a structurii printr-o distribuție controlată a tensiunilor ce sunt induse de către echipamentul de lucru în timpul operațiunilor de săpare și încărcare.

Sistemul de control AUTO RIDE – Reduce semnificativ balansarea brațului în timpul deplasării cu materiale în cupe, chiar și pentru viteze mai mari de deplasare. Sistemul oferă trei setări care să răspundă preferințelor clienților sau diferitelor condiții de teren.

Ciclu de încărcare rapid – Brațul frontal curbat reduce timpii de încărcare ai camioanelor, în timp ce funcția automată self-levelling permite menținerea sarcinii paralel cu solul în timpul operațiunilor de

Încărcare/descărcare a paleților. Aceasta, împreună cu comanda automată return-to-dig, care memorează traseul repetitiv de lucru al utilajului, asigură un nivel scăzut de efort din partea operatorului.

Performanță garantată – Noii dinți Smart fit sunt acum disponibili pentru cupele față –  spate. Aceștia contribuie la îmbunătățirea performanței încărcătorului: penetrează mai adânc solul și rămân ascuțiți pentru mai mult timp, rezultatul fiind o productivitatea mai mare, în paralel cu costuri scăzute de întreținere. De asemenea, dinții sunt acum simplu de schimbat, operațiunea durând câteva minute.

Midi excavatoarele CASE – Productivitate mare în spații mici 

Midi excavatoarele CASE lucrează eficient în spații înguste, menținând costurile operaționale și emisiile la un nivel minim. Soluția Tier 4 Final fără Filtru de Particule Diesel, precum și sistemul hidraulic de ultimă generație contribuie la un management optimizat al puterii.

Rezultatul: un consum orar mai mic, mai puține emisii, costuri operaționale mai mici și mai multă performanță. Design-ul  compact și axa specială față oscilantă permit întoarcerea utilajului la 360 de grade în mai puțin de 3 m, în timp ce brațul offset permite săparea chiar și lângă un zid, de exemplu, fiind ideal pentru lucrările urbane și cele rutiere.

Tier 4 Final fără compromisuri

Midi excavatoarele CASE seria C sunt dotate cu un motor Isuzu cu 4 cilindri de 56 CP. Sistemul turbo, alături de răcitorul intermediar asigură un răspuns prompt și puternic la operațiunile de încărcare și contribuie la generarea unei puteri mai mari. Motoarele îndeplinesc normele de poluare Tier 4 Final, fără să fie nevoie de Filtru de Particule Diesel.

Nivelul scăzut de emisii, datorat motorului cu common rail și a sistemul EGR de ultimă generație, împreună cu sistemul Auto-Idle, oferit în dotarea standard, sistem ce oprește motorul atunci când utilajul nu lucrează, toate duc la o reducere semnificativă a consumului de carburant. Sistemul Auto-Idle asigură nu numai un consum orar mai mic, dar și o reducere importantă a emisiilor de gaze deoarece acesta reduce automat turația motorului (până la 1.200 rpm) după 5 secunde de inactivitate a mașinii, iar dacă aceasta persistă, funcția oprește motorul. Cele trei moduri de lucru SP, H și Auto, ce pot fi selectate de către operator în funcție de activitate, reduc la rândul lor consumul, fără a afecta performanța mașinii.

Alimentarea este mai eficientă cu ajutorul rezervorului de combustibil de 120 de litri, cu 20% mai mare comparativ cu seria B. Brațul rotativ asigură o manevrabilitate excelentă și o rază de lucru maximă, unghiurile de rotație (80 grade srânga și 45 de grade dreapta) combinate cu o vizibilitate excelentă în fiecare direcție contribuind la creșterea productivității. Săparea laterală este de asemenea confortabilă din punctul de vedere al operatorului, datorită vizibilității excelente asupra cupei sau a atașamentelor, în timpul lucrului.

Stabilitate crescută

Lama reproiectată, mult mai lungă, furnizează o stabilitate crescută atunci când se lucrează pe terenuri înclinate și permite urcarea pe grămezi mari. În plus, noul design al lamei nu permite ca noroiul să se strângă pe marginea acesteia.