Informaţii la ziMasini de ridicatNewsOnlineslidesusUpdate

CDP Access a prezentat Haulotte HS15E în cadrul Construct Ambient

Prima expoziție din București dedicată sectorului construcțiilor și amenajărilor din ultimii doi ani a reprezentat un excelent prilej pentru societatea CDP Access, importatorul unic în România, al principalului fabricant de platforme mobile de ridicat, cu nacelă din Europa, Haulotte Group.

CDP Access este una din cele mai mari societăți de renting din România, deținând o flotă de peste 400 echipamente destinate lucrărilor la înălțime. Serviciile sale profesionale, printre care asigurarea asistenței tehnice în garanție și postgaranție, direct la punctul de lucru al clientului, în maxim 24 de ore de la solicitarea acestuia, asigură totdeauna o excelentă funcționare a utilajelor cumpărate sau închiriate, prin intervenția promptă a echipelor mobile ce acoperă intreg teritoriul României.

CDP Access și-a clădit reputația prin gama largă de mașini, cu înălțimi de lucru cuprinse între 8 și 43 m, prin calitatea serviciilor tehnice de reparații sau întreținere, prin logistica de excepție, prin termenii flexibili de vânzare sau închiriere și un preț corect.

O platformă all-terain de mare capacitate și emisii zero

Prezentarea noii game de nacele cu acționare complet electrică și sistem de ridicare tip foarfecă din seria HS15E reprezintă o oportunitate pentru firmele din domeniul construcțiilor, a reparațiilor și logisticii, aceasta putând lucra atât la interior, datorită acționării sale 100% electrice, cât și la exterior, fiind special echipată pentru o deplasare 4×4  și lucru all-terain.

Arhitectura complet electrică oferă aceleași performanțe de propulsie remarcabile precum utilajele cu acționare cu motor diesel, oferind o înălțime de lucru de 15 metri, pe platforma sa încăpătoare putând lucra până la patru muncitori, aceasta suportând o sarcină utilă maximă de 750 kg.

În condițiile în care din ce în ce mai multe orașe și companii iau măsuri pentru a-și reduce amprenta asupra mediului, datorită sistemului său de alimentare 100% electric, platformele foarfecele HS15 E funcționează fără emisii nocive. Ele oferă o alternativă curată de lucru, potrivită oricărei situații, cum ar fi zonele cu emisii scăzute (LEZ) sau șantierele verzi.

Disponibile și în varianta cu anvelope care nu lasă urme, platformele HS15E pot fi folosite pentru lucrări de interior, putând rula pe suprafețe sensibile. Cele mai noi utilaje din gama PULSEO funcționează aproape în tăcere, nivelul de zgomot fiind mai mic de 60 dB în modul electric. Astfel, pot lucra în zone sensibile, precum în apropierea spitalelor, sau în zone urbane aglomerate, deoarece nivelul lor sonor nu va deranja niciodată trecătorii.

„Printre utilajele prezentate la târgul Construct Ambient din acest an se numără și o exclusivitate: pentru prima dată î România am adus modelul Haulotte HS15E, primul utilaj din gamă cu acționare full electrică, mecanism de ridicare tip foarfecă și funcționare pentru teren accidentat 4×4.

Totodata a fost prezentat în cadrul standului nostru și modelul KL32 de la producătorul francez KLUBB, un echipament excepțional montat pe autovan. Parteneriatul cu producătorul francez KLUBB l-am început inca din anul 2021 și pot spune că deja este o reușită pentru ambele părți prezența  sa pe piața din România” – ing. Claudiu ISPAS, commercial manager CDP ACCESS SRL.

Prezent ca de obicei în standul firmei, dl. Claudiu Ispas și-a făcut timp să stea de vorbă și cu redactorii noștri despre participarea, putem spune tradițională, la astfel de evenimente, în special la cel din acest an: “ Suntem partener Romexpo de foarte mulți ani și este o adevărată plăcere să participăm la târgurile de specialitate organizate în fiecare an la București.

Participarea din acest an la Construct Expo a fost una specială. A fost o prioadă grea atât pentru noi cât și pentru clienții noștri, datorată crizei Covid și restricțiilor impuse la acea vreme.

Sincer, așteptăm cu nerăbdare revenirea la normal, să putem discuta face-to-face cu vizitatorii, să putem prezenta echipamentele fără restricțiile din trecut. Tocmai de accea, consider că a fost o participare de succes datorită faptului că am putut fi prezenți din nou la o astfel de activitate”.

Deoarece piața de închirieri nacele este una extrem de concurențială în România, iar CDP Access este de mulți ani unul din liderii de necontestat în domeniu, am fost curioși să înțelegem care este secretul acestei longitivități competiționale: “ În primul rând, încă din anul 2003 CDP Access este considerată prima societate de închiriere nacele din România, și acest lucru spune multe despre cota de piață deținută în țara noastră. În continuare, dorim să ne perfecționăm și să oferim clienților noștri calitatea serviciilor pe care dânșii o așteaptă de la noi. Bineînțeles, rapiditatea cu care răspundem solicitărilor clienților este unul dintre avantajele noastre, coroborat cu un serviciul tehnic de excepție atunci când este nevoie”.

Similare

1 din 904