Home Informaţii la zi Concasoarele EvoQuip™ fac bani din piatră seacă
Concasoarele EvoQuip™ fac bani din piatră seacă

Concasoarele EvoQuip™ fac bani din piatră seacă

0

Utilajele marca EvoQuip™, parte a grupului american Terex® Corporation, unul dintre cei mai mari producători de utilaje din lume, iar de anul trecut – parteneri Titan Machinery România sunt prezente pe piața românească cu trei tipuri de mașini, având scopul de a acoperi un segment de piață ce devine deosebit de important la nivel național: recuperarea și refolosirea materialelor obținute în urma demolărilor, dar și procesarea mineralelor din cariere.

Concasoarele cu fălci Bison Jaw și cu impact Cobra cu lungimea benzilor cuprinsă între 4,4 și 14,7 metri, oferă o productivitate de vârf, o versatilitate de neegalat și o eficiență excelentă a consumului de combustibil. Timpii de configurare rapidă, operarea intuitivă simplă și ușurința de transport fac din această mașină o soluție ideală pentru o gamă largă de aplicații de zdrobire.
Stațiile de sortare din gamele Colt și Harrier sunt extrem de adaptabile, capabile să funcționeze atât în aplicații de sortare cu sarcini grele, cât și în aplicații de screening de precizie, gestionând cele mai dificile materiale. Stațiile de sortare Colt realizează o amprentă compactă obținând versatilitate și mobilitate. Gama stații de sortare mobile Harrier este versatilă, robustă și concepută pentru mai multe industrii care abordează totul, de la cele mai dure aplicații de sortare până la scanarea materialelor fine.

Mașinile EvoQuip™ sunt compacte, au o înaltă fiabilitate și productivitate de lucru, sunt ușor de transportat și sunt făcute să zdrobească și să macine deșeurile rezultate în urma demolărilor. Reciclarea la fața locului va permite constructorilor să transforme deșeurile existente în produse refolosibile și vandabile, crescând profiturile și reducând amprenta de carbon. Gama de produse EvoQuip™ pe care Titan Machinery România începe să le comercializeze va fi disponibilă pe website-ul oficial www.www.titanmachinery.ro, iar acestea vor putea fi comandate la managerii regionali de vânzări pe segmentul de construcții Titan Machinery România.
Acest parteneriat de mare anvergură a luat naștere ca urmare a unei analize riguroase a pieței în contextul actual și în perspectivă, urmărind obiectivul principal de a completa portofoliul de utilaje pentru construcții pe care le comercializăm și aplicabilitatea maximă pe care gama noastră de produse o poate avea pe șantierele din România. Pentru Titan Machinery România dezvoltarea acestui parteneriat reprezintă o oportunitate în contextul în care în România sunt atrase fonduri europene importante pentru proiectele de reciclare.

EvoQuip™ – utilaje de înaltă calitate

EvoQuip™ oferă o gamă completă de produse pentru a răspunde nevoilor proiectelor de reciclare în cinci industrii cheie: construcții, cariere, agricultură, amenajare și grădinărit. Facilitatea utilizatorului se află în centrul mărcii și pe măsură ce noile produse sunt exploatate, simplitatea, întreținerea ușoară, eficiența combustibilului și ușurința transportului vor face ca experiența tuturor constructorilor să fie fericită.
Cu o dezvoltare remarcabilă de aproape un secol, constructorul american de utilaje premium Terex® Corporation are un portofoliu vast și diversificat de produse de talie mondială, de la macarale industriale și autovehicule, până la tehnologie portuară și utilaje cu aplicabilitate agricolă. Utilajele marca EvoQuip™ sunt produse în aceeași fabrică unde se produc alte două segmente de utilaje foarte cunoscute în această industrie: Terex® Finlay și Terex® Powerscreen.

EvoQuip – gama completă

CONCASOARE


Concasoarele cu fălci sunt incluse în gama BISON. Acestea oferă o productivitate specifică utilajelor de cea mai nouă generație, asigurând utilizatorului o flexibilitate în utilizare unică și un consum eficient al combustibilului, care este strict conectat cu productivitatea orară.

Cele patru tipuri de concasoare din gama Bison încep cu cel mai compact, Bison 35 cu dimensiuni de transport de 4,45×1,5×2,95 m, dimensiuni gură alimentare de 480×250 mm și un randament de 30t/h.
Cel mai puternic concasor cu fălci, Bison 280 garantează cel mai mic consum orar de combustibil, raportat la tona de material concasat, fiind însă foarte puternic datorită transmisiei speciale Direct Drive. Acesta are dimensiuni de transport de 12,4×2,4×3,2 m, dimensiuni gură alimentare de 900×600 mm și un randament de 200t/h.
Concasoarele cu impact gama COBRA reprezintă un top class în domeniu. Reglarea lor în funcție de șantier este simplă, comenzile sunt intuitive iar transportul de la un loc de muncă la altul extrem de simplu. Toate aceste caracteristici fac din gama COBRA utilajele de concasat perfecte pentru numeroase tipuri de actitivităț industriale.

Cobra 230 este cel mai nou concasor cu impact de la EvoQuip. Indiferent de activitate, din domeniul construcțiilor și demolării, reciclării de asfalt sau în cariere, acesta a fost proiectat pentru a oferi un profit cât mai mare. Concasorul Cobra 230 este un utilaj care oferă o productivitate de vârf, cea mai bună din clasa sa, o versatilitate de neegalat și o eficiență excelentă în consumul de combustibili.
Acesta are dimensiuni de transport de 12,4×2,4×3,2 m, dimensiuni gură alimentare de 900×600 mm și un randament de 200t/h.

Cel mai mare concasor, Cobra 290R, este un utilaj multifuncțional cu deplasare pe șenile, putând fi utilizat pentru materiale dure, precum betonul armat, asfalt reciclat, construcții și demolări sau spargere rocă naturală. Sistemul integrat Afterscreen de pe Cobra 290R oferă o bună recirculare a refuzului de ciur, fie că este supradimensionat, și este retrimis spre concasare, fie că este depozitat.
Acesta are dimensiuni de transport de 14,76×2,9×3,16 m și un randament de 290t/h.
SORTARE
Stațiile mobile de sortare din gama COLT sunt flexibile din punct de vedere al condițiilor de lucru, putând lucra atât pe șantiere pentru materiale heavy-duty cât și acolo unde este necesară o sortare de înaltă acuaratețe, putând manevra cele mai dificile materiale.

Cel mai mic model, Colt 600 este special proiectat pentru activitățile unde este important transportul și montarea lor rapidă, fiind suficient de compact pentru a fi transportat într-un singur conainer. Aceasta are dimensiunile de transport de 10,98 x 2,25 x 2,55 m, al doilea ciur (varianta Double Deck) având dimensiunile de 2,34 x 1,17 m. Capacitatea sa maximă estee de 280 t/h.
Modelul cel mai mare din gamă, Colt 1600, poate lucra atât pentru concasoarele primare cât și cele secundare. În funcție de utilizare, pot fi dotate cu una, două sau trei site de sortare, fiind disponibilă și o versiune cu alimentare duală a motorului diesel/electrică. Dimensiunile sale de transport sunt 14,95×3,0x3,36 m, Double Deck Screen 4,8 x 1,53 m și o capacitate de prelucrare maximală de 600 t/h.

Dar cea mai versatilă gamă de utilaje de sortare este HARRIER, acesta putând fi utilizată pentru diferite tipuri de industrii și aplicații, datorită în primul rând robusteții lor, de la sorturile grosiere și până la cele mai fine.
Sunt oferite două modele, extrem de solide, care se pretează unui număr mare de aplicații:
Harrier 220, gama compactă, este recomandat aplicațiilor din industria de reciclare, compost, amenajare spații deschise sau construcții industriale. Dimensiunile sale de transport sunt de 4,36×1,8×2,23 m, Double Deck Screen 2,1 x 1,1 m și capacitate maximă de 80 t/h.
Harier 750 este cu adevărat multifuncțională, putând fi utilizată pentru orice aplicație ce necesită sortarea materialelor, inclusiv sorturi fine. Dimensiunile sale de transport sunt de 9,43×2,82×3,2 m, Double Deck Screen 4,5 x 2,6 m și capacitate maximă de 600 t/h.
BENZI TRANSPORTOARE
Întreaga gamă de benzi transportoare mobile EvoQuip™este proiectată pentru a lucra împreună cu orice tip de concasor sau stație de sortare. Prin utilizarea lor capacitatea de stocare crește, fără a fi necesară o suprafață suplimentară de teren, iar manipularea materialelor concasate se reduce, deci și necesarul de utilaje de transport.

Sunt ofertate nu mai puțin de opt modele, cu lungimea benzii de la 22,60 la 30 m, lățimea de lucru cuprinsă între 1.200 și 1.050 m și înălțimea de descărcare de la 9,8 la 14,3 m.