Home Informaţii la zi Corporation Construct – a doua viață pentru utilaje
Corporation Construct – a doua viață pentru utilaje

Corporation Construct – a doua viață pentru utilaje

0

Există o firmă în România care vă poate oferi la prețuri rezonabile soluții complete pentru utilajele din flotă, indiferent de vechimea lor, indiferent dacă este vorba de un concasor sau un utilaj de săpare. Dacă a-ți achiziționat de exemplu un concasor și aveți probleme cu uzura avansată a fălcilor, ciocanelor, conului sau mantalei, cu plăcile de presiune și alte blindaje, iar documentația lipsește cu desăvârșire, Corporation Construct oferă soluția optimă.

Totul este clar și simplu, atunci când contactați specialiștii firmei: nu promit minuni, ci numai soluții bazate pe profesionalism și o îndelungată experiență în domeniu. Aceștia deci vor face, acolo unde este cazul, măsurătorile necesare iar apoi prin intermediul propriului atelier de proiectare se realizează proiectul noilor piese, care apoi sunt realizate din oțel manganos, de asemenea produs și garantat de către Corporation Construct. Toate piesele pentru concasoare, precum blindaje laterale, blindaje de impact, protecții rotor, site pentru stații de sortare,  șamd, sunt executate din HARDOX.

Concasoare sau utilaje de săpat pământul, alegerea este simplă

Să lucrezi mai mult, cu costuri mai mici. De fapt, aceasta este cheia fiecărei afaceri, iar specialiștii firmei Corporation Construct au chiar toate argumentele practice pentru a demonstra că există totdeauna loc pentru un profit mai mare, chiar și în cazul utilajelor uzate.

Pornind de la realitatea de zi cu zi, care demonstrează că uzura pieselor care intră în contact cu piatra, în cazul concasoarelor, sau cu diferite tipuri de soluri, în cazul utilajelor de săpare și înlocuirea lor reprezintă una dintre cele mai mari cheltuieli ale unei firme din construcții, specialiștii Corporation Construct oferă cele mai bune oțeluri și cele mai bune soluții pentru a lucra un timp cât mai îndelungat fără a schimba aceste piese.

Corporation Construct oferă nu numai pentru concasoare dar și pentru alte utilaje de construcții întreg suportul necesar la nivelul pieselor de uzură pentru ca firma să poată obțină un maxim de profit. Astfel, specialiștii firmei produc întreaga gamă de piese de uzură pentru cupe: cuțit, protecții cuțit, protecții laterale, fund cupă șamd.

Cupele destinate aplicațiilor grele, în medii abrazive, cum sunt balastierele și haldele de zgură, sau pentru aplicații foarte grele cum sunt carierele de piatră, au o influență semnificativă asupra productivității utilajului, consumului orar, uzurii mașinii… șamd. Cu toate acestea, cupele, împreună cu sistemele de dinți care sunt montate pe ele, intră în categoria celor mai neglijate echipamente. Din acest motiv, Corporation Construct a încheiat parteneriate cu cei mai mari producători suedezi de oțeluri, SSAB și Combi Wear Parts, oferind astfel cele mai bune materiale pentru aceste aplicații.

Soluțiile oferite de către specialiștii români acoperă întreaga gamă de cupe atât pentru excavatoare cu tonaj între 25 și 90 tone cât și pentru încărcătoare frontale, cea mai mare cupă fiind aici de 14 mc, pentru utilaje de până la 100 tone.

Reparații capitale concasoare   

Concasoarele sunt utilaje care în mod normal funcționează în mod continuu pe perioada unui schimb sau chiar mai mult. Ele sunt legate mai departe de un lanț logistic de livrare, care include sortarea, încărcarea în camioane, și apoi livrarea spre stații de asfalt, beton sau așternerea direct în infrastructura rutieră. Așadar, orice oprire neprevăzută aduce pierderi cumulate mari, blocând și activitatea altor utilaje.

Înlocuirea sau repararea fiecărei piese uzate, atunci când aceasta se defectează, nu rezolvă problema de fond decât pentru o perioadă scurtă de timp. Și astfel, aici intervin din nou specialiștii Corporation Construct, care în urma unei analize amănunțite a stării de funcționare a fiecărui componente din cadrul concasorului, realizează un deviz detaliat al lucrărilor ce ar trebui să fie realizate pentru a garanta buna funcționare a utilajului o perioadă îndelungată de timp. Acest deviz este discutat apoi cu proprietarii concasorului, iar aceștia pot alege între o soluție completă sau o variantă care să permită înlocuirea anumitor piese treptat.

Odată cu predarea utilajului reparat, firma beneficiază de garanția Corporate Construct asupra lucrărilor efectuate, dar și de calitatea superioară a materialului din care sunt realizate piesele de uzură.

De ce Corporate Construct?

Soluțiile oferite sunt totdeauna personalizate în funcție de gradul de uzură, modelul, anul de fabricație al fiecărui utilaj dar și de dorințele, scopurile și bineînțeles bugetul fiecărei firme.

Specialiștii Corporate Construct, indiferent de soluția aleasă, știu că rolul lor este acela de a reduce costurile de producție, deci soluția aleasă la final va reprezenta nu o cheltuială, ci un câștig pentru afacerile firmei.

Toate piesele, precum și manopera, sunt garantate. Intervențiile se fac în timp scurt, dar totdeauna vor fi de calitate. Specialiștii grupului ascultă, înțeleg și apoi propun soluția apropriată de interesele fiecărui client.