Home Informaţii la zi CTE HUB – tot ce aveți nevoie
CTE HUB – tot ce aveți nevoie

CTE HUB – tot ce aveți nevoie

0

Dacă CTE Trailers este un nume care de aproape 20 de ani este sinonim cu servicii de calitate pentru vehicule comerciale specializate, trebuie spus că dezvoltarea și renumele său se datorează în primul rând unor principii care au fost respectate permanent: apropierea de problemele clienților, oferirea de soluții complete și de calitate și investiții permanente în dezvoltarea facilităților necesare susținerii în practică a acestor deziderate.

Grupul CTE, din care fac parte CTE Trailers, unul dintre principalii jucători de pe piața semiremorcilor și suprastructurilor, CTE Solution, firmă dedicată comercializării utilajelor și echipamentelor specializate si specializate pe licitatii publice și CTE Rent, printre puținele firme din România care oferă servicii complete de închiriere a utilajelor și echipamentelor specializate a hotărât să facă un efort deosebit financiar pentru a oferi ceea ce nici o firmă specializată din România nu a reușit: un spațiu unic care să integreze toate serviciile necesare unei companii de transport, din domeniul construcțiilor., salubritatii sau reciclarii. Cele trei companii care fac parte din grupul CTE au analizat dezvoltarea pieței actuale, și mai ales importanța serviciilor oferite de fiecare dintre ele pentru transportatori și nu numai, și au decis să realizeze una dintre cele mai mari investiții derulate în ultimii ani în țara noastră în acest domeniu, o investiție de nu mai puțin de 7,5 milioane EURO, pentru a putea oferi firmelor din întreaga țară toate serviciile integrate într-un singur HUB național.

CTE Trailers și CTE Solutions investesc în cel mai mare HUB pentru suportul clientilor proprii

Un proiect unic în România, care va oferi firmelor din domeniul tranporturilor și construcțiilor, salubritatii si reciclarii dar și din domenii conexe ca și activitate posibilitatea de a găsi într-un singur loc consilierea necesară pentru achiziționarea sau numai închirierea unor utilaje noi sau second-hand, toate serviciile legate de reparații sau întreținere, precum și servicii speciale, precum cele de spălătorie automată sau parcare, totul la cea mai înaltă calitate posibilă în prezent la nivelul Europei, și cu costuri absolut rezonabile.

Pe scurt, cei care vor apela la CTE HUB vor găsi orice serviciu au nevoie, oferit la cel mai înalt nivel calitativ posibil.

Viziunea noastră este aceea de a fi în România cel mai mare dealer multibrand și cel mai mare furnizor de servicii integrate pentru semiremorci și suprastructuri specializate. În urma acestei investiții, orice client care intră pe poarta uneia dintre companiile din grupul nostru poate fi în cel mai scurt timp servit cu orice serviciu sau produs de care are nevoie. Aceasta este viziunea pe termen lung, și primul pas este acela de a crea infrastructura necesară” – Dana Manns, Managing Partner al CTE Trailers.

Servicii integrate de excelență

Numele CTE HUB va fi din ce în ce mai des utilizat în discuțiile de zi cu zi ale managerilor sau șoferilor firmelor din întreaga Românie și va deveni cu siguranță un loc de referință pentru aceștia. Deocamdată, primul centru va fi deschis în curând în aproperea autostrăzii A1, la intrarea în București (comuna Ciorogârla). Acesta va fi cu siguranță, încă de la deschidere, cel mai mare parc de semiremorci și utilaje noi și second hand din România, aici firmele putând găsi pachete de servicii integrate pentru orice tip de suprastructură, camion, utilaj sau echipament existent în România. 

Întreg asamblul este completat de unul dintre cele mai mari și dotate service-uri de vehicule comerciale din România, care funcționează deja la întreaga capacitate. Acesta își desfășoară activitatea pe o suprafață construită de peste 2.500 m2, serviciile sale fiind completate de o parcare generală de 3 hectare. În curând acest spațiu va fi completată cu o parcare dedicată numai activității de service de 8.000 m2, dar și de o platformă special amenajată, situată chiar lângă autostrada A1, care în curând va fi pe deplin funcțională și care va putea fi utilizat de către clienții CTE și nu numai de ei, pentru servicii de parcare pe termen scurt, mediu sau lung.

Tot în cadrul CTE HUB se regăsește și depozitul central pentru România, organizat în două entități distincte: cel principal, cu o amprentă la sol de 350 m2, organizat pe 2 niveluri, și un altul de 200 m2 numai pentru piese agabaritice.

Serviceul oferă servicii de întreținere și reparații pentru orice activitate de mentenanță preventivă și corectivă, atât în perioada de garanție pentru brandurile reprezentate de către grupul CTE, cât și post-garanție pentru orice marcă și tip de structură sau camion. Investițiile în dotarea serviceului, de peste 800.000 EURO, includ o spălătorie automată ultramodernă pentru camioane, în contextul în care în România sunt puține spălătorii de acest tip, cu o lungime de 18 m lungime , care spală și partea inferioară a camionului, precum și șasiul.

Coordonatorul întregii activități de service, Octavian Aflorii – After Sales Manager în cadrul CTE Trailers, a prezentat o parte din serviciile speciale care sunt puse la dispoziția firmelor, precum:

  • Serviciul de remorcă la schimb – CTE Trailers este unul dintre cei mai mari reparatori de daune din România, reparațiile de calitate fiind garantate pentru orice marcă de vehicul comercial. Deoarece o afacere trebuie să meargă înainte indiferent de timpul de imobilizare al unui a unei remorci, aici pot primi o remorcă la schimb imediat, pe întreaga durată a reparației;
  • Serviciul de decontare directă – deoarece firma lucrează cu cele mai importante companii de asigurare din România cu decontare directă, firmele care înregistrează daune nu vor mai trebui să blocheze sume importante de bani și să aștepte o decontare ulterioară;
  • Service mobil permanent ce asigură inclusiv tractarea vehiculelor – reparațiile pot fi realizate în caz de urgență imediat;
  • Stand de redresare a șasiurilor de ultimă generație;
  • Atelier de vopsitorie dotat cu o cabină de 18 m, pentru orice tip de semiremorcă.
  • Serrvicii de reparații și vânzări la nivel național: reprezentanțe în zonele ARAD, Timișoara, Suceava, Oradea, Baia Mare, Bistrița, Piatra Neamț. În acest an vor fi deschise și alte serviceuri la Brașov,Sibiu, Constanța și Galați.

CTE HUB – unicul loc de unde poți pleca cu o remorcă sau chiar și cu un trailer

Octavian Aflorii – After sales manager : Ceea ce este unic în România este reprezentat de stocul permanent de trailere agabaritice noi , de la 3 la 7 axe. Orice client care intră în curte și are nevoie de unul, poate să închirieze pe termen scurt, mediu sau lung, poate să-l achiziționeze, sau să facă un trade-in, adică să dea la schimb unul vechi și să cumpere unul nou. În această zonă de specializate oferim un serviciu complet integrat pe care în prezent în România nu îl oferă nimeni.

Flexibilitatea serviciilor oferite, începând de la service, piese de schimb, carosarea sau modificarea unui produs existent, finanțarea flexibilă, de la vânzarea în rate și până la închirierea pe termen foarte scurt, posibilitatea de a parca, de a avea contracte de full-mentenanță, de a efectua reparații la sediul clientului, toate aceste servicii fac diferența între CTE TRAILERS  și orice altă companie.

tags: