Home Constructii Generatoare&Motoare Garanție extinsă pentru seriile Cummins Performance
Garanție extinsă pentru seriile Cummins Performance

Garanție extinsă pentru seriile Cummins Performance

0

Cummins Inc. anunță introducerea unui nou program de garanție ENCOMPASS Extra extins pentru cele mai noi motoare model  F3.8, B4.5, B6.7 și L9 din cadrul seriei Performance, utilizate în domenii dure din punct de vedere al activității, precum cel al construcțiilor, exploatare forestieră, agricultură sau petrol și gaze.

„Motoarele noastre din seria de performanță sunt concepute pentru a livra mai mult cu mai puțin: adică mai multă putere și cuplu cu mai puține costuri de întreținere și funcționare. Noul nostru program de garanție extinsă oferă un beneficiu suplimentar, oferind clienților încrederea și securitatea unei protecții suplimentare la un preț foarte competitiv ”, a declarat Chris Brown, directorul after-market al companiei Cummins Global Off-Highway..

Garanția standard a motorului Cummins este de 2 ani sau 2.000 de ore, în funcție de care limită este atinsă prima. Sau primul an cu ore nelimitate dacă se depășesc 2.000 de ore în primul an. Noul program ENCOMPASS Extra oferă o gamă de opțiuni de acoperire a garanției motorului de până la 5 ani, cu ore nelimitate (8.000 de ore pentru motorul F3.8) Poate acoperi piese și service sau piese, service și deplasarea, în funcție de necesitățile clienților. O garanție suplimentară este, de asemenea, disponibilă pentru sistemul de tratare finală a gazelor arse Cummins, acesta având același nivel de protecție în timp ca și cu motorul.

„Configurația simplă a motoarelor noastre din seria Performance a permis Cummins să ofere un program foarte competitiv. Acest lucru are un impact pozitiv asupra costului total de operare și protejează operatorul de costurile neașteptate. Acesta reduce riscul proprietarului și este ideal pentru mașinile aflate în flote de închiriere. Clienții ar trebui să contacteze distribuitorul local pentru a vorbi despre opțiunile și prețurile ENCOMPASS Extra ”, a adăugat Brown.

Densitatea mai mare a puterii motoarelor Cummins permite producătorilor de echipamente să producă utilaje cu o capacitate de lucru mai mare. În mod alternativ, aceștia pot avea în vedere echiparea cu motoare mai mici, obținând economii importante de combustibil, mașina lucrând în aceeași parametri. Certificarea dublă a motoarelor pentru UE Stage V și EPA Tier 4 Final înseamnă că OEM-urile pot vinde aceeași mașină în Europa și America de Nord.

Motoarele Performance au un design mai puțin complex, deoarece nu au nevoie de sistemul EGR. Greutatea și dimensiunea redusă le fac mai ușoare și mai ieftine de instalat. Cel mai recent sistem de tratare a gazelor, Single Module ™ este de asemenea mai ușor de instalat, fiind cu 30% mai mic și cu 50% mai ușor decât sistemul anterior. Din acest motiv aceste motoare sunt adecvate pentru industria construcțiilor, a manipulării materialelor, incluzând excavatoarele, încărcătoarele pe rotii, macaralele, stivuitoare pentru containere, compactoare, compresoare și multe altele.

 

tags: