NewsOnlineUtilaje de cariera si minerit

CTE Solution, gamă completă de echipamente pentru orice tip de aplicație

CTE Solution Utilaje Specializate este un nume bine cunoscut pentru piața construcțiilor din România, fiind de asemenea una dintre puținele firme specializate în soluții complete de reciclare și tratare a deșeurilor sau de curățenie stradală.

CTE Solution oferă utilaje și echipamente pentru producția de agregate, pentru activități de reciclare, prin intermediul mărcilor Keestrack și Terex, fiind un specialist recunoscut în domeniu cu o activitate continuă de peste 20 de ani. Profesioniștii în domeniu concasării din cadrul rețelei naționale CTE Solution asigură suport și consiliere completă pentru fiecare proiect în parte, de la idee și până la punerea în funcțiune.

Keestrack, performanță cu costuri minime

Keestrack este unul dintre puținii producători mondiali care nu acceptă nici un rabat de la calitatea echipamentelor, fiind de asemenea un promotor al noilor tehnologii, fiecare utilaj având încorporate numeroase brevete și invenții ale specialiștilor grupului, sloganul lor fiind: “Standardele noastre sunt fără compromis”. Pentru a asigura calitatea înaltă a fiecărui utilaj, indiferent dacă este vorba de un concasor cu fălci, precum modelul B3h sau cu impact, model R3h, acestea fiind cele mai cunoscute și vândute echipamente în România, aproape toate componentele lor sunt realizate în propriile fabrici, pentru a putea verifica și garanta calitatea acestora.

Concasorul cu impact R5e – proiectat de la zero de către specialiștii Keestrack, acesta este un utilaj plug-in complet electric. De asemenea, acesta permite conectarea cu alte echipamente de la același producător, pentru a asigura alimentarea lor cu energie, exemplul “clasic” fiind un ciur Keestrack montat în aval de concasor.

R5e are o masă proprie de 55 t și o capacitate impresionantă de lucru, care poate atinge 400 t/h. În ciuda dimensiunilor, este foarte mobil și poate fi transportat dintr-o singură bucată, chiar și în echiparea în circuit închis. Echipamentul de pre-sortare cu care este echipat este un double-deck, fiecare sită având dimensiunile de 2.200 x 1.000 mm. Concasorul are o gură de deschidere de intrare de 800 x 1.050 mm și este antrenat de un motor electric de 200kW, acesta antrenând rotorul de impact care are o lățime de 1.000 mm și un diametru de  1.260 mm, cu un moment de inerție extrem de mare, care garantează o productivitate și o stabilitate ridicate.

Concasorul cu con Keestrack H4e – este, de asemenea, un utilaj cu acționare 100% electrică. Acesta este proiectat pentru a concasa cele mai dure roci și minereuri, piatră, pietriș și agregate. Echipamentul central de concasare, conul, cântărește nu mai puțin de 9t. Masa concasorului cu con H4e, inclusiv opțiunea ce include un ciur cu 3 nivele și dimensiuni ale sitelor de sortare de 3.600 x 1.500 mm, este de 45 t. complet echipat. H4e dispune de o conexiune electrică pentru a funcționa complet electric, la fel ca toate unitățile Keestrack e-driven, precum și o conexiune pentru a se conecta la alte echipamente e-driven.

Scalperul Keestrack K6 – este considerat cel mai productiv scalper existent în prezent pe piață, fiind de altfel și utilajul cu care Keestrack s-a lansat pe piața internațională. K6 a fost lansat în producție în 1996, și datorită unei dezvoltări tehnice continue, acesta a ajuns în prezent la o productivitate de 600 t/h. Sita sa alungită, cu dimensiuni de 4.500 x 1.800 mm, alimentatorul standard heavy duty, conceput să reziste la cele mai grele sarcini și capacitatea de reglare hidraulică a înclinării sitelor sunt elemente tehnice care îi asigură supremația pe piață, acesta garantând în același timp utilizatorului cel mai mic cost pe tona de material concasat.

Concasorul cu impact Keestrack R3 – designul concasorului cu impact R3 a câștigat mai multe concursuri europene de design, unul dintre ele fiind premiul Red Dot. Este foarte compact și ușor de transportat, având o capacitate de lucru maximă de 250 t/h. Echipat cu sistem de alimentare cu vibrații și o sită de presortare cu dimensiuni de 1.200 x 920, acesta are o gură de alimentare de 770 x 960 mm și un rotor cu un diametru de 1.100 mm și o lățime de 920 mm. Sortarea finală se face pe 2 etaje, dimensiunea sitelor fiind de 3.100 x 1.400 mm,  masa sa proprie fiind de 32t.

Concasor cu fălci Keestrack B7 – este proiectat pentru a face față celor mai grele sarcini, în special celor mai dure roci cu care se lucrează în industria de minerit și în cariere. Concasorul cu fălci B7 are un sistem de alimentare cu vibrații și alimentator vibrant Grizzly în 2 trepte, de 2,200  x 1,080 mm, și o platformă inferioară din plasă de sârmă de 1,450  x 870 mm, acestea având rolul de a optimiza procesul de concasare și pentru a reduce gradul de uzură al echipamentului.

Diametrul maxim al materialului de alimentare este de 700 mm, deschiderea gurii de alimentare fiind de 1.200  x 830 mm iar reglarea C.S.S.  se face între 75 și 250mm.  Concasorul cu fălci B7 are o masă totală de 70 t.

Similare

1 din 871