Informaţii la ziNewsOnlineSchele si cofraje

DOKA – Cofraje la un clic distanță

Pentru a optimiza procesele din șantier și a contribui semnificativ la creșterea productivității în industria construcțiilor, Doka a investit în ultimii ani în soluții digitale. Procese de lucru simplificate, mai multă transparență și o calitate mai bună în execuție sunt aspectele care stau la baza dezvoltării platformelor digitale Doka precum: Doka Manuals – aplicația care oferă acces rapid la instrucțiunile de utilizare a sistemelor Doka; Easy Formwork Planner – aplicația mobilă cu care se pot realiza panotaje din câteva atingeri de ecran; softuri de proiectare și optimizare a cofrajelor; Doka AR/VR – aplicația mobilă prin care utilizatorul poate intra în contact cu diverse produse Doka prin intermediul realității augmentate.

Comerțul electronic a devenit rapid o parte importantă chiar și în industria construcțiilor. Pasul normal pentru Doka a fost lansarea începând cu acest an a propriului magazin online, inclusiv în România. Lansarea Doka Online Shop a venit în contextul în care cumpărăturile online au devenit o normalitate și necesitate în societatea noastră.

Disponibil atât pe PC, cât și pe orice dispozitiv mobil, magazinul online Doka permite cumpărarea de sisteme de cofrare noi sau utilizate și include recomandări pentru accesorii și consumabile de care un client ar putea avea nevoie, făcând astfel căutarea produselor mai eficientă.

Avantajele Doka Online Shop sunt: achiziția de produse la orice oră din zi sau noapte, în orice zi a săptămânii; reduceri de preț în funcție de volum; siguranța și rapiditatea tranzacției. Chiar dacă este un serviciu online, consilierii Doka oferă informații pentru orice întrebări sau nelămuriri prin telefon sau email.

În luna august, comenzile online beneficiază de un discount de 2%. Orice companie își poate face cont, poate plasa o comandă și urmări starea sa în timp real. Comenzile se livrează direct către client sau sunt ridicate de la o sucursală Doka.

Prin Doka Online Shop se pot achiziționa accesorii de cofraj, dar și sisteme complete pentru planșeu, pereți și stâlpi. Unul din cele mai populare sisteme de cofrare este Dokaflex – un cofraj de planșeu ușor de montat. Avantajul principal al acestui sistem este versatilitatea și adaptarea ușoară, indiferent de complexitatea geometriei structurii. Datorită rasterului prestabilit al grinzilor H20 și a numărului redus al componentelor de sistem, montajul este simplu și rapid. Marcajele triunghiulare de pe grinzile H20 reprezintă sistemul integrat de măsurare, care ajută la dimensionarea și poziționarea rapidă și corectă a componentelor de sistem. Astfel, pentru planșee de până la 30 cm grosime, grinzile transversale se poziționează la un marcaj distanță, popii la 2 marcaje, iar grinzile longitudinale la maximum 4 marcaje depărtare – de aici denumirea sistemului Dokaflex 1-2-4. Cofrarea poate fi făcută fără asistență tehnică, doar de către dulgheri și poate fi verificat dintr-o singură privire chiar şi fără vreo măsurare.

Noutatea lunii august pentru magazinul online o constituie introducerea pachetelor de ofertă. Acum se pot achiziționa online, seturi complete de stâlpi, pachete de panouri utilizate, la prețuri speciale. Pe Doka Online Shop există oferte atât pentru produse noi, cât și pentru cele utilizate, dar aflate în standardul de calitate Doka.

În luna august am pregătit pachete speciale cu sistemul de cofrare pentru stâlpi și pereți, Frami Xlife.

Panourile Frami Xlife au cadru metalic robust, zincat la cald și sunt ușor de manevrat chiar și manual, nu doar cu macaraua. Designul modular al panourilor asigură o adaptabilitate optimă la toate condițiile din șantier.  Cu placa cofranta Xlife se obține suprafețe de beton netede, dar și un număr mare de reutilizări, fiind o opțiune bună atunci când proiectul de construcții are cerințe de beton aparent.

Eficiența și rapiditatea sistemul a fost demonstrată în cadrul concursului internațional de abilități profesionale Worldskills ce a avut loc anul trecut în Kazan, Rusia unde echipa austriacă a câștigat medalia de aur la viteza de cofrare cu sistemul Frami Xlife.

Doka va continua investiția în digitalizare și în curând va veni cu noi soluții care să răspundă nevoilor clienților săi.

SC Doka Romania Tehnica Cofrajelor SRL

shop.doka.com

romania@doka.com

tel: 021 206 4950

Copyright poze: © Doka GmbH

Similare

1 din 870