Home Constructii Noua linie de pompe de beton Putzmeister BSF 1005 Moli / BQF 06 Roline
Noua linie de pompe de beton Putzmeister BSF 1005 Moli / BQF 06 Roline

Noua linie de pompe de beton Putzmeister BSF 1005 Moli / BQF 06 Roline

0

Putzmeister este liderul mondial în domeniul producției de utilaje și echipamente pentru pomparea, distribuția și turnarea betonului, mortarului și alte materiale cu densitate mare.

Pentru a face față cererii mari de utilaje specializate din întreaga lume, producătorul german dezvoltă tehnologii eficiente capabile să ofere utilizatorului  o productivitate mare și un consum redus de combustibil, în paralel cu cicluri de lucru cât mai scurte.

Cel mai nou utilaj lansat în acest an pentru piața din Europa, auto-pompa pentru beton BSF 1005 Moli a fost complet reproiectat, astfel acesta situându-se la cel mai înalt nivel tehnologic și de eficiență disponibil în prezent.

O platformă revoluționară

Odată cu lansarea pe piață, BSF 1005 Moli va acoperi o clasă de pompe de beton compacte care completa lista impresionantă de utilaje de acest tip produse de către Putzmeister. Aceasta are un nou design al platformei de bază și un nou sistem de pompare a betonului din seria BSA 1005.

De asemenea, noua platformă cu sistem de fixare cu șuruburi este utilizată și pentru o nouă gamă de pompe compacte de beton fără braț. Din acest motiv, și modelul BQF 06 Roline a fost reproiectat, primind de asemenea această platformă revoluționară.

Datorită noului design al platformei, ambele pompe de beton pot fi montate pe șasiul unui autocamion Mercedes Benz Atego. Comparativ cu modelul anterior al modelului BQF 06 Roline, alegerea Atego cu șasiu standard oferă o putere de acționare suficientă de 238 CP ce acoperă orice cerință de lucru a clienților.

În general, ambele tipuri de utilaje oferă punți laterale mari pentru suficient spațiu de depozitare. Diferența dintre cele două pompe constă în tehnologia de pompare. BSF 1005 Roline vine cu un sistem de pompare a betonului în  S, care permite atingerea unui debit maxim de 52 m3/h la o presiune de 70 bar. Sistemul de pompare este comandat cu ajutorul noului sistem de control Ergonic 3.

Pentru modelul BQF 06 Roline este utilizat sistemul de control al pompării ZSM-K, acesta oferind un debit maxim de 58 m3/h și o presiune de 25 bar.

GENCO 93 este importator al  întregii game de utilaje și echipamente Putzmeister (www.genco93.ro).