Home Informaţii la zi Excavatoarele SK210LC de la Kobelco – Puterea întâlnește eficiența
Excavatoarele SK210LC de la Kobelco – Puterea întâlnește eficiența

Excavatoarele SK210LC de la Kobelco – Puterea întâlnește eficiența

0

 

Unicul importator pentru România al binecunoscutei mărci japoneze Kobelco, compania Tehnoprest 2001, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul reparațiilor echipamentelor de construcții, agricole, a camioanelor Renault si multi-marcă. Cu sediul central lângă București, în Chitila, Tehnoprest 2001 are în prezent patru centre de vânzări și service, care acoperă principalele zone ale țării, la Constanța, Bacău și Cluj Napoca.

Cu o gamă largă de excavatoare, care acoperă orice tip de lucrare, utilajele Kobelco pot fi pregătite la comandă pentru lucrări speciale precum cele de demolare, dezmembrare mașini vechi, activități forestiere șamd. Echipamentele sale de înaltă calitate și fiabilitate încep cu miniexcavatoarele de 900 kg, până la cele de 50 tone.

Tehnologiile KOBELCO

Standul exterior Kobelco a  fost unul dintre cele mai vizitate, datorită numărului mare de utilaje prezentate dar și a lansărilor în premieră mondială. Una dintre cele mai așteptate lansări a fost cea  a excavatoarelor pe șenile din seria SK210LC.

Acestea respectă standardele de emisii Stage IV, fiind prietenoase cu mediul, și oferă o productivitate avansată, obținută cu costuri de exploatare mici, depășind astfel așteptările clienților din întreaga lume. Evoluția lor continuă cu o eficiență îmbunătățită a consumului, sistemul hidraulic beneficiind de o tehnologie revoluționară care economisește carburant.

Arm Interow – este un sistem patentat Kobelco. Atunci când se coboară brațul, sistemul utilizează forța descendentă generată de către greutatea acestuia , pentru a împinge fluidul hidraulic către braț. Astfel, efortul depus de pompa hidraulică este mult mai mic, deci și puterea consumată de la motor este redusă.

În paralel cu utilizarea sistemului Interow, Kobelco a depus eforturi tehnologice deosebite pentru a reduce consumul de combustibil prin scăderea rezistențelor interne ce apar pe circuitul hidraulic, ceea ce duce și la o utilizare rațională a supapelor de presiune. Astfel, consumul de carburant este acum mai mic cu 10% la noul model, comparativ cu excavatoarele din seriile anterioare.

Un alt element important pentru reducerea consumului dar și livrarea unei puteri constante mai mari este motorul. Puternicul motor Kobelco este binecunoscut de către specialiști, fiind apreciat datorită puterii sale mari și consumului redus, în plus necesitând o întreținere minimă.