Home Constructii Constructii civile Utilaje de performanță – Gama de mașini speciale Bisonte
Utilaje de performanță – Gama de mașini speciale Bisonte

Utilaje de performanță – Gama de mașini speciale Bisonte

0

Italia Star Com Due produce și comercializează o gamă variată de utilaje, echipamente și accesorii pentru construcții, generatoare de curent și sudură, motopompe, sisteme de pompare a materialelor de construcții, sisteme airless pentru industrie și construcții, mașini de tăiat și finisat ceramică și piatră naturală. Produsele sunt fie asamblate în România și certificate CE, fie importate din Italia, Franța, SUA, China, Japonia etc.

Bisonte este unul din brand-urile create şi implementate de Italia Star şi include echipamente pentru compactarea solului, tăiere asfalt/beton, gresie, granit, echipamente airless şi prelucrare beton.

Compactoare

Sunt proiectate pentru a fi utilizate la nivel profesional, în condiții intense de exploatare, cadru ranforsat, vopsit în câmp electrostatic asigură robusteţea echipentelor. La fel de importantă este şi uşurinţă în utilizare, astfel toate modelele sunt dotate cu tampoane pentru atenuarea trepidațiilor, utilizatorul este mai puţin solicitat şi va putea să lucreze mai confortabil rezultând o productivitate mărită.

Mașini de tăiat asfalt/beton

Noua generaţie de maşini de tăiat asfalt/beton vine în întâmpinarea clienţilor cu o serie de avantaje. MTA 401 este uşoară, manevrabilă şi pliabilă. Cadrul este realizat din tubulatura cu îmbinări rapide, roţile spate se pot poziţiona central, pe partea stângă sau dreaptă astfel încât să se poată tăia oriunde şi oricând, chiar la câţiva cm de un obstacol, gard etc. Rezervorul de apă detaşabil cu o capacitate de 25 de litri este suficient pentru a lucra fără întreruperi, nemaifiind necesar să duci tot echipamentul la sursa de apă pentru reumplere.

Prelucrare beton

O categorie completată de vibratoare pentru beton, rigle vibrante şi elicoptere pentru pardoselă. În funcţie de preferinţe, dar şi de circumstanţele din şantier, toate categoriile de produse sunt completate de echipamente dotate cu motor electric monofazic sau termic Honda pe benzină.

Vibratoarele electrice pentru beton au dimensiuni compacte, cu o greutate redusă de doar 8 kg sunt cu siguranţă uşor de utilizat, dar au şi o capacitate extraordinară, de până la 18.000 de rotaţii pe minut.

Pompe airless pentru zugrăvit/vopsit

Gama este completată de pompe cu membrană şi piston, în funcţie de tipul de lucrare constructorii pot utiliza un entry level pentru proiecte de dimensiuni mici, motorul de 1.0 kW asigurând un debit de 1.8 l/min. La polul opus, pompa PAZ-6336ib are un debit de material de 6 l/min., fiind suficient pentru 2 operatori să lucreze în acelaşi timp.

Comparativ cu vopsirea tradiţională cu trafaletul, sistemul de vopsire airless conferă utilizatorului un randament foarte mare şi o precizie deosebită în acoperirea suprafeţei, reducând astfel pierderile.