Informaţii la ziNewsOnlinePiese

Generatoarele Aggreko – Putere continuă

Prin intermediul serviciilor de închiriere a generatoarelor pe gaz și motorină, Aggreko vine în sprijinul clienților, pentru ca aceștia să-și desfășoare activitatea cât mai eficient, zi și noapte. Cu ajutorul generatoarelor care variază ca mărime între 20 și 2.100 kVA, compania le oferă utilizatorilor puterea de care au nevoie în afacerile proprii.

Serviciile de închiriere a generatoarelor  pe gaz și motorină oferite de Aggreko setează noi standarde în ceea ce privește generarea de putere – sunt fiabile, eficient din punct de vedere al costurilor și ușor de folosit.

Rapide și flexibile

Generatoarele portabile Aggreko au un design modular, astfel că pachetele pot fi ajustate, pentru a oferi voltajul și puterea de care clientul are nevoie, nici mai mult, nici mai puțin. În plus, acestea pot fi livrate rapid, fiind păstrate în stand-by în locațiile Aggreko din întreaga lume. Totodată, pachetele de închiriere sunt flexibile și pot fi personalizate în funcție de intervalul de timp, necesarul de combustibil și de energie, dar mai ales în funcție de bugetul clientului.

Și pentru că oferă o gamă de mărimi, generatoarele pe motorină pot fi combinate în mai multe variante, pentru a putea furniza cantitatea exactă de putere de care este nevoie pe șantier. În cazul în care necesarul de putere fluctuează, Aggreko poate instala o stație set-up de încărcare la cerere, în care generatoarele pornesc și se opresc automat, pentru a face față cerințelor șantierului de lucru, ceea ce înseamnă că Aggreko furnizează doar puterea de care are nevoie utilizatorul, acesta economisind astfel combustibil și bani.

Expertiză globală la îndemână

Echipa de experți de la Aggreko este disponibilă 24 de ore din 24, în fiecare zi, pentru a se asigura că proiectele utilizatorilor sunt îndeplinite. De la un generator tractabil de 20 de kVA, până la un proiect de dare în exploatare de mare voltaj, Aggreko dispune de o experiență bogată pentru a duce orice sarcină la bun sfârșit, indiferent de sector sau aplicație.

Design de top

Generatoarele Aggreko sunt mai curate, mai silențioase și mai eficiente ca niciodată. De asemenea, sunt și acreditate, ceea ce înseamnă că întrunesc cele mai stricte standarde de siguranță și de emisii. Acestea sunt incorporate fie într-o carcasă izolată fonic, fie într-un container de tip ISO, pentru un plus de siguranță, durabilitate și ușurință în transportul pe șosele, pe mare sau pe cale aeriană. În plus, Aggreko oferă o gamă de generatoare mai mici, silențioase, în containere, pentru un plus de siguranță.

Putere continuă – 24/7

Generatoarele Aggreko utilizează o tehnologie de monitorizare, care asigură supravegherea echipamentelor și măresc timpii de lucru. Din cadrul Centrului de Operațiuni, echipa Aggreko monitorizează îndeaproape gama de parametri inclusive gradul lor de încărcare, cerințele de mentenanță, alarmele de defecțiune și locațiile GPS. Atunci când echipamentul funcționează în afara acestor factori, specialiștii răspund prompt înainte ca problema să ia amploare sau folosesc rapid resursele existente la fața locului pentru a rezolva problema pe șantier.

 

Similare

1 din 903