Dezvoltare durabilaInformaţii la ziNewsOnlineslidesusUpdate

Guide Tech și Leica Geosystems revoluționează industria utilajelor de construcții

Guide Tech, în parteneriat cu Leica Geosystems, este o companie care aduce viitorul la îndemâna constructorilor și operatorilor din România. Guide Tech le oferă clienților săi sisteme de automatizare a utilajelor de construcții, care au ca rezultat direct reducerea costurilor operaționale, creșterea productivității și îmbunătățirea acurateței în execuție.

Sebastian Chețan, director tehnic Guide Tech în parteneriat cu Leica Geosystems, explică de ce automatizarea utilajelor este sinonimă cu profitul.

Sebastian, cine sunt Guide Tech și Leica Geosystems?

Guide Tech este o companie de tehnologie care colaborează exclusiv cu Leica Geosystems și este reprezentantul acestui partener pe piața din România. Suntem o echipă de specialiști cu o vastă experiență în domeniul controlului utilajelor și, totodată, în domeniul tehnologiei de măsurare. Acest lucru ne permite să le oferim clienților noștri soluții personalizate și de o înaltă calitate.

Parteneriatul cu Leica Geosystems înseamnă că avem acces direct la ultimele inovații tehnologice și suntem la zi cu tendințele din industrie. În plus, avem o rețea extinsă de colaboratori și distribuitori, ceea ce ne oferă acoperire națională și ne permite să le oferim suport imediat clienților noștri din România. Consider că promptitudinea este primordială în zilele noastre, iar noi reușim să excelăm și la acest capitol.

Care sunt produsele și serviciile pe care le oferiți?

Oferim o gamă completă de soluții de control al utilajelor, adaptate nevoilor specifice industriei de construcții. Avem soluții pentru o gamă largă de utilaje: excavatoare, buldozere, autogredere și utilaje de asfaltare. Acesta este un beneficiu în sinea lui, întrucât reușim astfel să îmbunătățim o varietate de activități de profil.

Produsele noastre sunt împărțite în două categorii principale. Prima, sisteme avansate de control 2D și 3D, care asigură o execuție precisă a lucrărilor și le garantează clienților o productivitate peste ce poate face un operator singur. A doua categorie este reprezentată de tehnologia GPS, care asigură navigația exactă pe orice tip de șantier.

Mai mult decât atât, colaborăm îndeaproape cu toți clienții noștri, în scopul de a dezvolta soluții personalizate și de a răspunde astfel cerințelor specifice fiecărui proiect.

Sebastian, cărui sector de activitate vă adresați și cărui tip de client?

Serviciile și produsele Guide Tech se adresează exclusiv sectorului construcțiilor. Satisfacem nevoile diverse ale antreprenorilor, dezvoltatorilor imobiliari și firmelor de inginerie, dacă trebuie să numesc doar câteva tipuri de clienți. Clienții noștri vin din cele mai diverse domenii, de la construcția de drumuri, la construcții rezidențiale și comerciale, până la realizarea de proiecte de infrastructură.

Un mare beneficiu pe care îl oferim clienților noștri este suportul tehnic, la pachet cu instruirea specializată. Astfel, ei capătă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a utiliza corect tehnologia Leica Geosystems și, implicit, pentru a-și crește profitul. Odată ce am bătut palma cu un client, am devenit automat parteneri și îi oferim acestuia asistență pe tot parcursul proiectelor sale. De la planificare și implementare, până la mentenanță și suport tehnic.

Care sunt principalele avantaje ale produselor și serviciilor Guide Tech?

Dacă ar fi să enumăr doar 3 beneficii ale folosirii tehnologiei Leica, acestea ar fi: precizie, eficiență și productivitate peste ce poate face un om de unul singur. Practic, sistemele Leica îi dau unui operator puteri supranaturale, dacă îmi permiteți comparația. Îl fac mai bun în tot ceea ce face și îi garantează clientului rezultate aproape de perfecțiune.

Utilizarea tehnologiei avansate de control al echipamentelor de construcții contribuie la eliminarea erorilor și la obținerea unor rezultate de o acuratețe remarcabilă. Implementarea soluțiilor Guide Tech duce la optimizarea fluxului de lucru și reducerea timpului de execuție a unei lucrări. Iar asta, pentru clienții noștri, se traduce în economie de timp și economisire de bani.

Prin utilizare sistemelor de control al utilajelor, eliminăm nevoia de acțiuni repetitive și corecții, ceea ce are ca rezultat direct creșterea productivității.

Care este gradul de complexitate al tehnologiei Leica Geosystems și cum poate fi aceasta implementată pe șantier de persoane neinițiate?

Da, tehnologia Leica Geosystems este sofisticată, însă asta nu înseamnă că nu poate fi implementată pe șantier cu ușurință. Dimpotrivă! Datorită suportului și instruirii pe care le oferim, oricine poate folosi produsele și serviciile noastre.

Echipa noastră de specialiști le oferă clienților noștri îndrumare amănunțită, astfel încât aceștia să poată folosi cu ușurință tehnologia Leica și să beneficieze la maximum de avantajele acesteia. Sistemele de control al utilajelor sunt intuitive și ușor de utilizat. Au fost proiectate astfel încât să fie cât mai prietenoase cu utilizatorul. Acest aspect permite ca tehnologia Leica să poată fi folosită chiar și de către persoane care nu au deloc experiență în domeniul construcțiilor.

Foarte important, le oferim clienților noștri servicii de asistență tehnică, prin intermediul cărora aceștia beneficiază de ajutorul și de suportul nostru imediat.

Sebastian, care sunt costurile produselor și serviciilor pe care le oferiți?

Costurile produselor și serviciilor noastre diferă în funcție de cerințele specifice fiecărui proiect. Lucrăm direct cu clienții noștri și dezvoltăm împreună soluții personalizate, în funcție de bugetul și nevoile lor.

Cu toate că oferim tehnologie de vârf, ne asigurăm că produsele și serviciile noastre sunt accesibile și le oferă clienților noștri un excelent raport calitate-preț. Avem o abordare transparentă în ceea ce privește costurile, astfel încât oricine să poată face alegerea în deplină cunoștință de cauză și să obțină maximum din suma investită.

Profit de ocazie și îi invit pe constructorii și operatorii de utilaje din România care vor să afle mai multe despre Guide Tech și Leica Geosystems să mă contacteze la numărul 0790 315 214 sau pe adresa de email sebastian.chetan@guidetech.ro.

Ce planuri aveți pentru piața din România?

Planurile noastre vizează introducerea de soluții inovatoare în domeniul controlului de utilaje, consolidarea poziției noastre de furnizor de încredere al tehnologiei Leica și extinderea continuă la nivel național.

Vom continua să aducem pe piața din România ultimele inovații tehnologice și să dezvoltăm soluții care să răspundă cerințelor în continuă schimbare ale industriei de construcții. Vom investi în continuare în pregătirea și dezvoltarea echipei noastre, astfel încât clienții noștri să primească suport tehnic de cea mai înaltă calitate.

La final, vă dau și o informație în exclusivitate! Se lucrează intens la lansarea primului utilaj complet autonom, însă voi reveni cu detalii la momentul potrivit. Tot ce vă pot spune este că tehnologia Leica Geosystems revoluționează industria!

Telefon: 0790 315 214

Email: sebastian.chetan@guidetech.ro

Website: www.guidetech.ro

Similare

1 din 894