Home Informaţii la zi HIMOINSA – Noua gamă de generatoare SILENT PLUS
HIMOINSA – Noua gamă de generatoare SILENT PLUS

HIMOINSA – Noua gamă de generatoare SILENT PLUS

0

HIMOINSA este o companie globală care proiectează, produce și distribuie echipamente de generare a energiei electrice, de la generatoare, turnuri de iluminat și panouri de comandă, până la generatoare hibride și generatoare pentru sistemele de energie solară.

Producătorul spaniol a dezvoltat noi modele în gama Silent Plus, aceasta asigurând un nivel redus de zgomot dar și o durată mare de utilizare, fiind din acest punct de vedere perfect pregătită pentru piața de închirieri.

Scopul companiei este acela de a oferi pieței o gamă largă de modele de generatoare cu un nivel scăzut de zgomot, acestea fiind alimentate de motoare Yanmar, FPT și Scania și având cu o putere cuprinsă între 20 și 550 kVA.

Pe lângă modelele deja existente pe piață, acum HIMOINSA a completat gama cu generatoarele HRFW S + și HRSW S + (cu motoare FPT și Scania) care, datorită nivelului sonor extrem de redus, reprezintă unele dintre cele mai competitive echipamente dedicate funcționării în zonele urbane, pentru evenimente sportive, muzicale și culturale, în general pentru locurile unde restricțiile de zgomot necesită ca generatoarele să fie foarte silențioase.

Generatoarele Silent Plus, destinate activităților în care se impun restricții acustice mari respectă normele de poluare impuse pentru acest tip de mașini, respectiv Stage IIIA, nivelul de zgomot maxim fiind de 60 dB (A) @ 7m. Acest grad înalt de insonorizare este posibil datorită designului special al prizelor de aer, sistemului de evacuare cu două ieșiri și materialelor izolatoare de cea mai bună calitate.

Izolare fonică specială – carcasă izolată, căptușită cu vată minerală de înaltă densitate, de 100 mm grosime.

Panou de control izolat – acesta este perfect izolat de compartimentul motorului pentru a evita creșterea nivelului de zgomot atunci când se deschide ușa de acces.

Prizele de curent – ieșiri Powerlock (opțional) care oferă 100% din capacitatea nominală, pentru o conexiune rapidă, simplă și sigură.

Întreținere simplă – trepte și mânere prevăzute în punctele cheie a celor mai mari generatoare, pentru a facilita

Protecție împotriva ploii – Toate punctele de prindere ale carcasei sunt special izolate pentru a împiedica pătrunderea apei.

Senzori de răcire – generatoarele cu motoare FPT și Scania includ senzori de semnalizare a nivelului scăzut de lichid de răcire, oferind un control și mai precis asupra performanțelor lor.

Întreaga gamă de generatoare HIMOINSA este distribuită în România de către compania ALL Generating.