Home Informaţii la zi HITACHI a lansat Ground Engaging Tools (GET)
HITACHI a lansat Ground Engaging Tools (GET)

HITACHI a lansat Ground Engaging Tools (GET)

0

Echipamentele de construcții Hitachi sunt recunoscute pentru fiabilitatea de care dau dovadă, mai ales în mediile de lucru extrem de dificile precum minele sau carierele. Pentru a atinge performanțe mai mari de productivitate și durabilitate în timpul lucrului, aceste utilaje pot fi echipate cu cupe dotate cel mai nou sistem de dinți cu sistem de blocare laterală ce nu necesită utilizarea ciocanului.

Dezvoltat exclusiv pentru modelele ZX890-6 și EX1200-6, până la EX3600, Hitachi Genuine GET sunt fabricate și testate la aceleași standarde înalte precum toate echipamentele de construcții Hitachi. Dinții și dispozitivul de prindere îmbunătățesc capacitatea de a penetra prisma de balast, crescând astfel puterea totală de săpare a mașinilor Hitachi. Sunt ușor de instalat și la fel de simplu de schimbat, sunt sigure și robuste, și proiectate pentru a asigura costuri mici în ceea ce privește mentenanța.

Sistemul de prindere al dinților a fost conceput utilizându-se cel mai sigur sistem de blocare posibil. Seriile de dinți cu blocare laterală incorporează și un pin adaptor, pentru o durabilitate crescută. Contactul dintre dinte și adaptor a fost creat pentru o absorbție și o distribuție optimă a tensiunilor dinamice ce apar în timpul lucrului. Profilul simplificat al acestora mărește nivelurile de umplere și de descărcare ale cupei, pentru a crește astfel productivitatea și eficiența.

Design-ul și corpul realizat integral din oțel al dispozitivului de blocare îl fac ca fiind potrivit pentru utilizarea în aplicațiile umede sau corozive. Cu doar un singur sistem de reținere a dinților folosit pentru gama de excavatoare Hitachi, fiecare dinte are aceeași mărime a blocajului.

Instalare ușoară cu ajutorul unui șurub cu cap hexagonal

Hitachi Genuine GET asigură un echilibru între greutate, uzura operațională și eficiența energetică. În cadrul fiecărui ciclu de operare, acestea reduc puterea de care are nevoie utilajul, ca un raport între volumul total de lucru și costul pe tonă, îmbunătățind în acest fel productivitatea.

Gama GET

Sabre Tooth – Excelente pentru șistul argilos, argilă și alte soluri consistente. Asigură precizie și durată de viață maxime. Reversibile.

Xtra Penetration – Excelente pentru argila compactă, soluri aride și cele unde există condiții mari de îngheț. Reversibile.

Long Penetration – Potrivite pentru materiale extrem de abrazive și fărâmicioase precum nisipul sau piatra distrusă. Reversibile.

Rock Penetration – Concepute pentru lucrările heavy-duty ce necesită un impact puternic. Au un design tip all-round point. Reversibile.

Heavy Penetration – Create pentru a obține o penetrare maximă în condiții dure de lucru. Reversibile.