Home Informaţii la zi Invertoare industriale pentru toate nevoile, de la Salvia Green Line
Invertoare industriale pentru toate nevoile, de la Salvia Green Line

Invertoare industriale pentru toate nevoile, de la Salvia Green Line

0

Înființată în 2013, Salvia Green Line este un mare importator de aparate de sudură, pentru care dispune inclusiv de service specializat. Compania deține și o varietate de subansamble și accesorii, scule electrice de mână și cu utilaje de construcții pentru pentru care oferă, de asemenea, service atât în garanție, cât și în post garanție, precum și piese de schimb.

Aparatul de sudare MIG 400 IGBT Digital Pulse

Aparatul de sudare MIG 400 IGBT Digital Pulse cu triplă funcțiune este dotat cu interfață digitală cu 30 de programe de sudare și poate fi utilizat în patru regimuri diferite de sudare: manual, cu electrod îmbrăcat, MIG/regim de sudare uzual, MAG, regim de sudare cu arc, cu impulsuri MIG/MAG și regim de funcționare Lift TlG. Acesta oferă numeroase funcții avansate, cum ar fi afișarea temperaturii aparatului de sudare, suport, căutarea defecțiunii, memorarea valorilor parametrilor și reapelarea acestora din memorie.

Datorită performanței sale ridicate, aparatul de sudare digital este capabil să unifice într-un singur dispozitiv un număr considerabil de funcțiuni. La baza acestuia se află tehnologia IGBT modificată, care reduce dimensiunile transformatorului și ale bobinei, prin care scade și dimensiunea și masa unității de alimentare.

IWELD TIG 220 AC/DC DIGITAL RC – Invertor profesional recomandat pentru sudarea de aluminiu, cupru și inox

Invertorul de sudură industrial IWELD TIG 220 AC/DC DIGITAL RC cu interfață digitală este dotat cu tehnologia IGBT. Aparatul sudează în procedeurile TIG (cu electrod din Wolfram în mediu de gaz inert) și MMA (cu electrod învelit), fiind proiectat și recomandat pentru un regim de lucru intensiv.

Utilizarea acestui invertor este recomandată în special în industria alimentară și auto, reparația montajelor și instalaților sau fabricarea plăcilor metalice. Materialele aplicabile sunt aluminiu și aliajele de aluminiu, cupru, oțel carbon și oțel inoxidabil.

Având o interfață user-friendly, aparatul este ușor de utilizat, iar gama reglajelor permite selectarea exactă a parametrilor doriți pentru tipul de sudare executat. Funcția de wireless a aparatului permite controlul  acestuia de la distanță, cu ajutorul pedalei de control.

IWELD GORILLA POCKETMIG 195 ALUFLUX – Invertor profesional recomandat pentru ateliere auto

Invertorul GORILLA POCKETMIG 195 ALUFLUX, cu tehnologie IGBT, poate suda cu toate tipurile de electrozi o gamă diversificată de materiale cum ar fi oțel aliat și nealiat, oțel inoxidabil, fontă, cupru, etc. Are un gabarit redus, dar robust, este fiabil și ușor de întreținut. Alături de cele menționate anterior, invertorul are reglaj continuu al curentului de sudură, protecție termică cu termostat. Invertoarele de sudură sunt încadrate în gama profesională de echipamente și se pretează pentru executarea de lucrări din industrie, dar si în atelierele mici. Utilizarea acestui invertor este recomandată în special în domeniul de reparații caroserie auto, industria pieselor auto, producții structuri din oțel usor, întreținerea utilajelor şi echipamentelor.