Home Informaţii la zi Măturătoarele Scarab: o alegere premium pentru curăţenie
Măturătoarele Scarab: o alegere premium pentru curăţenie

Măturătoarele Scarab: o alegere premium pentru curăţenie

0

De peste 25 de ani Gradinariu oferă o gamă largă de automăturătoare compacte şi remorcabile Scarab de calitate superioară, cu performanţe superioare şi capacitate optimă de stocare.

Partener autorizat în România al Scarab, Gradinariu are în portofoliul de produse automăturători care pot fi adaptate pentru a răspunde nevoilor specifice ale utilizatorilor, începând de la accesorii auxiliare şi interschimbabile, până la modificări structurale dezvoltate de echipa de proiectare. În România parteneriatul de success dintre Gradinariu şi Scarab s-a concretizat în mai mult de 200 de livrări către beneficiari publici şi privaţi.

Expertiza Gradinariu – alăturată echipamentelor Scarab, garantează nu doar echipamente şi utilaje de curăţenie de înaltă calitate, ci creează noi oportunităţi pentru echipamente perfect funcţionale.
Gama Scarab pusă la dispoziţie de Gradinariu este diversificată, incluzând soluţii pentru curăţarea străzilor, parcurilor, fabricilor şi facilităţilor de producţie, aeroporturilor sau şantierelor de construcţii ce pot face diferenţa de curăţenie. Fiecare măturătoare poate fi montată pe sasiul perfect adaptat nevoilor individuale ale utilizatorilor în funcţie de capacitate, consum sau funcţionalitatea dorită. „Expertiza tehnică pe care am acumulat-o în cei peste 25 de ani de experienţă în piaţa echipamentelor de curăţare ne permite să oferim consiliere avizată partenerilor noştri în selectarea şi configurarea celor mai eficiente soluţii, perfect adaptate utilizărilor specifice”, menţionează Victor Surdu – specialistul echipei Gradinariu pentru gama Scarab.

Scarab este primul producător de automăturătoare care a dotat toate utilajele produse cu sistemul de diagnosticare şi control CANbus, ajuns astăzi la a treia generaţie. Acesta asigură nivele de reacţie optimă pentru personalul de exploatare și cel de service, având comenzi intuitive și un monitor color poziţionat adecvat ce indică configuraţia de măturare și starea sistemelor vehiculului, inclusiv elemente de avertizare și atenţionare pentru service. Monitorizarea în timp real și stocarea datelor operaţionale asigură un ajutor valoros în gestionarea ciculului de funcţionare și asigurarea unei durate extinse de utilizare a echipamentului.

De asemenea, Scarab a fost primul care a utilizat cutia de viteze Hydrostatic folosită acum pe toate utilajele. Sistemul de acţionare hidrostatică SCARAB oferă vehiculului o viteză de deplasare de 65 km/h şi capacitatea de a urca pante de 25%.

Automăturătoarea Scarab Minor M25H are abilitatea unică de a combina dimensiunile reduse (şi implicit manevrabilitatea extinsă a unei automăturători compacte) cu un sistem de perii de până la 5 componente, pentru performanţe optime pe străzile oraşelor mici şi medii sau aleilor greu accesibile:
–  2 perii frontale cu diametrul de 700-800 mm 
–  1 perie laterala standard (2 perii laterale opţional) de 500-800 mm
–  1 perie cilindrică centrală amplasată oblic pentru depuneri grosiere sub şasiu cu diametrul de 320 mm.
Un rotor cu palete centrifugal amplasat astfel încât să furnizeze un traseu eficient al jetului de aer pentru o aspiraţie performantă și un consum redus de energie. Camera ventilatorului este uşor accesibilă pentru curăţare.
Duza de aspiraţie este fabricată din oţel – material care, spre deosebire de aluminiul folosit în mod current, este mult mai rezistent la abraziune şi poate fi reparat la nevoie mult mai uşor fără a afecta funcţionarea ansamblului.

Rezervorul modelului M25H este construit din oţel inoxidabil, având o capacitate de 450 litri.
Raza de viraj îmbunătăţită, stabilitatea în rulare, cabina interioară modernă şi confortabilă – disponibilă începând cu versiunea standard, permit operabilitatea maximă a echipamentului pe durata îndelungată.
Filtrarea particulelor se face cu ajutorul unui filtru sită din oţel inoxidabil, articulat, cutat pentru a asigura maximum de suprafaţă și a reduce colmatarea. Pentru o curăţare uşoară, acesta se poate bascula în jos. Conform testelor producătorului, consumul mediu orar de combustibil al automăturătorii stradale SCARAB M25H cu capacitate 2,5 mc este de aproximativ 10 litri / oră în regim de lucru; între 5.5 – 7.5 litri în regim de deplasare, în funcţie de condiţiile deplasării (viteza de deplasare, modul deplasării: continuu sau cu opriri dese).
* Testele au fost efectuate pentru condiţii de operare specifice ţării noastre – teren asfaltat la o temperatură medie de 17-19C, intensitate medie vânt.

Pentru informaţii despre achiziţionarea unui echipament Scarab, modernizarea unuia existent sau extinderea capacităţilor celui pe care îl aveţi în dotare, echipa Gradinariu vă stă la dispoziţie aici: www.gradinariu.ro