Home Informaţii la zi Noua imagine Oscar Downstream: aceleași valori, o nouă călătorie
Noua imagine Oscar Downstream: aceleași valori, o nouă călătorie

Noua imagine Oscar Downstream: aceleași valori, o nouă călătorie

0

Oscar Downstream reprezintă începând cu anul 2001 un nume de referință pentru transportatorii români. Portofoliul său include în principal furnizarea de motorină prin utilizarea unor canale de distribuție variate: vânzare en-gross, stații de incintă OSCAR DIESELpoint și carduri de carburant OSCAR, completate de servicii integrate personalizate pe specificul fiecărei industrii și fiecărui client în parte. De-a lungul timpului oferta a fost completată cu benzină, bitum și lubrifianți.

Infrastructura sa logistică include o rețea de depozitare proprie cu o capacitate de stocare  de 50.000 mc și o flotă moderna de 57 autocisterne, în prezent OSCAR Downstream fiind cea mai mare companie petrolieră independentă distribuitoare de carburant din România.

La mijlocul lunii iunie a avut loc un eveniment deosebit pentru piața de specialitate din România, în premieră putând fi vizitată unul dintre cele 6 depozite proprii de carburanți ale firmei OSCAR. Evenimentul a avut loc în apropierea orașului Fundulea. Cu această ocazie fiind prezentată atât noua imagine a firmei dar și planurile companiei de extindere a gamei de produse și servicii nu numai la nivelul companiilor, ca până în prezent, ci și pentru fiecare șofer în parte, compania anunțând intrarea ca jucător pe piața de retail de carburant.

Noua gamă de produse și servicii

  • dezvoltarea portofoliului de carduri prin introducerea a trei tipuri de card, Energy – card cu funcție de creditare, Easy – card preplătit și Joy – cardul voucher ce funcționează ca instrument de marketing și fidelizare,
  • extinderea portofoliului de produse cu patru noi tipuri de carburanți aditivați din gamele ACTIS și FORTIS, produse superioare ce cresc aria de adresabilitate către noi categorii de clienți,
  • crearea unui brand de franciză și extinderea acoperirii naționale cu noile stații RO concept OSCAR gândite sa vină în completarea rețelei DIESELpoint Access, cu servicii și produse suplimentare integrând în rețeaua actuală un nou concept de benzinării ce folosește lanțul logistic integrat al OSCAR. Toți posesorii de card OSCAR beneficiază de aceleași condiții comerciale, aceeași calitate a carburantului, transparență operațională și siguranța alimentării în orice stație din rețeaua OSCAR, sub cele 2 branduri: DIESELpoint Access și RO,
  • Extinderea gamei de servicii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieței printr-o versiune premium de stație de incintă, accesibilă cu cardul OSCAR, integrând astfel într-o platformă comună cele mai importante beneficii ale rețelei de stații OSCAR DIESELpoint Access și a stațiilor de incintă OSCAR DIESELpoint.

Lanț logistic integrat

Pentru a menține calitatea produselor și serviciilor la un nivel înalt, OSCAR are organizat un control de calitate complet pe fluxul de aprovizionare și livrare. Carburantul este urmărit de la sosirea în tară până la livrarea acestuia la clientul final: import, transport, stocare și aditivare în depozitele OSCAR, distribuție cu flota proprie și o calitate controlată de un inspector independent, în toate punctele esențiale ale lanțului logistic.

Serviciul de alimentare prin stații de incintă OSCAR – DIESELpoint

Este un serviciu care se pretează oricărui domeniu de activitate ce presupune ca traseele autovehiculelor să aibă punct de plecare/sosire sau să tranziteze zona unde este amplasată stația de incinta.

Include:

– alimentare cu motorină prin intermediul stațiilor de incintă (5.000, 9.000, 20.000 de litri) oferite în comodat pe perioada contractului, cu instalare, suport tehnic și mentenanță incluse,

– aprovizionare prin intermediul flotei proprii, din depozitele OSCAR răspândite la nivel național

– sistem de gestiune a stațiilor de incintă disponibil pentru client

–  consultanță în alegerea celei mai potrivite soluții pentru afacerea clientului, dar și pentru optimizarea consumului.

Stațiile de incintă OSCAR – DIESELpoint reprezintă soluția optimă de reducere a costurilor pentru companiile care doresc să păstreze un control riguros asupra alimentărilor cu motorină și al consumului, acoperind o gamă largă de cerințe din toate domeniile de activitate.