Home Informaţii la zi Noua semiremorcă basculabilă Schwarzmüller pentru transport cereale cu un volum mai mare, mai ușoară cu 300 kg
Noua semiremorcă basculabilă Schwarzmüller pentru transport cereale cu un volum mai mare, mai ușoară cu 300 kg

Noua semiremorcă basculabilă Schwarzmüller pentru transport cereale cu un volum mai mare, mai ușoară cu 300 kg

0
  • Disponibil cu șasiu din aluminiu sau oțel,
  • Structură nouă a benei cu elemente de lucru inteligente,
  • Timpi de livrare scurți datorită producției optimizate

La sfârșitul anului 2019  Grupul Schwarzmüller a lansat o semiremorcă de mare capacitate complet nouă. Mai lată, aceasta este ideală pentru transportul mărfurilor vrac. În versiunea constructivă din aluminiu, acesta este cel mai ușor vehicul de pe piață, cu o greutate proprie de numai 5.500 de kilograme. Structura sa constructivă inteligentă și materialele utilizate oferă acum utilizatorului posibilitatea de încărca și descărca mai rapid produsele, șoferul având avantajul unei manipulări mai ușoare și mai sigure.

„Noua semiremorcă de mare capacitate va înregistra costuri semnificativ mai mici în timpul utilizării sale și cu siguranță va crește cota de vânzări”, a anunțat directorul general al firmei, Roland Hartwig, în momentul lansării pe piață. “Cu acest model cu corp complet din aluminiu, am făcut un adevărat salt tehnologic. Acum putem oferi clienților noștri un vehicul complet nou pentru transportul de mare capacitate.” La fel ca în întreaga gamă Schwarzmüller, termenele de livrare sunt semnificativ reduse.

Construcția ușoară permite transportul unui volum și a unei greutăți mai mari

Cu o greutate de aproximativ 5,5 tone, noua semiremorcă de mare capacitate de la Schwarzmüller este în prezent cel mai ușor model de acest tip de pe piață.

Reducerea principală a masei proprii se face datorită structurii de rezistență din aluminiu, aceasta putând fi întâlnită și în structura altor remorci Schwarzmüller. „În calitate de pionieri în construcții ușoare, pot să vă spun că angajații noștri au zeci de ani de experiență, iar acum acest tip de structură poate fi utilizată și în acest segment”, explică CEO Hartwig.

Datorită reducerii greutății poprii cu 300 de kilograme, pe de o parte pot fi transportate mai multe mărfuri vrac, cum ar fi cereale, îngrășăminte sau deșeuri din plastic, iar pe de altă parte, prețul total al transportului, raportat la încărcătură, este mai redus.

Peretele lateral nou

Gama de suprastructuri pentru agricultură acoperă o mare varietate de capacități, de la 49 la 82 mc. Spațiul de încărcare poate fi configurat în zece variante diferite și este disponibil cu un șasiu din aluminiu sau oțel. Întreaga structură de rezistență a fost, de asemenea, revizuită pentru noul model. Astfel, au fost utilizate profile pentru peretele lateral de 600 mm. Utilizarea sudurii permite întărirea suplimentară a peretelui. Noua suprastructură poate fi livrată cu un acoperiș electric glisant, al cărei structură de ghidare tip arc a fost reproiectată pentru o mai bună drenare a ploii și a zăpezii.

Pentru prima dată, peretele spate este disponibil în varianta de oblon oscilo batant, cu articulație dublă și două fante pentru descărcare dozată, în standard. Această configurație, cu uși spate egale permite descărcarea cu până la 50% mai rapid. Încuietorile sunt fabricate din oțel inoxidabil, ușor de utilizat și aproape fără întreținere datorită materialului fără coroziune. În plus, încărcarea a fost simplificată, deoarece lățimea de încărcare este de 241 cm, cu patru centimetri mai mult în comparație cu modelul anterior, oferind mai mult spațiu, inclusiv la transportul paleților.

“Schwarzmueller România a reușit, prin politica flexibilă de vânzări și serviciile after sales de calitate, să își extindă cota de piață si pe segmentul basculantelor destinate agriculturii. Agricultura reprezintă un domeniu cu un potențial mare de dezvoltare în România, ținem cont de sezonalitatea activității ți oferim clienților noștri inclusiv posibilitatea achiziționării din stoc a basculantelor pentru cereale, evitând astfel timpii de așteptare de la lansarea comenzii până la ieșirea din producție. Oferim clienților noștri soluții rapide, de calitate, pentru transportul de volum mare” – Gorun Ivancu, director general al subsidiarei Schwarzmueller în România.

Schwarzmüller – un producător premium

Grupul Schwarzmüller, unul dintre liderii europeni în domeniul construcției de semiremorci și suprastructuri, produce anual 10.000 de vehicule comerciale la uzina principală din Freinberg (Austria) și celelalte trei unități de producție din Dunaharaszti (Ungaria), Žebrák (Republica Cehă) și Neustadt / Dosse (Germania). Schwarzmüller are o forță de muncă de aproximativ 2.500 de angajați și generează o cifră de afaceri anuală de peste 400 de milioane de euro.

În calitate de lider în tehnologie și inovare, compania stabilește reperele pentru industrie și oferă clienților săi soluții de transport unice, personalizate. Grupul Schwarzmüller deține o rețea internațională care acoperă 21 de țări din Europa Centrală și de Est. Prin achiziționarea  Hüffermann Transportsysteme GmbH, , Schwarzmüller a devenit liderul pieței pentru remorci containere din Germania.

Schwarzmüller produce 150 de tipuri diferite de vehicule, organizate în opt familii de vehicule și trei grupe de produse. Acestea operează în industrii solicitante, cum ar fi industria construcțiilor, infrastructură, inclusiv gestionarea deșeurilor, transportul pe distanțe lungi, transportul hidrocarburilor, transportul lemnului și agricultură. Industria de construcții generează cel mai mare volum de vânzări, urmat de transportul pe distanțe lungi. Al treilea grup de produse din portofoliu său sunt vehiculele cisterne și vehiculele speciale.

Schwarzmüller deține cel mai larg portofoliu de produse din Europa. Producătorul din Austria stabilește standardele în domeniu atunci când vine vorba de sarcini utile mai mari, durata de viață a vehiculelor, manipulare simplă și sigură, costuri reduse pe parcursul întregului ciclu de viață. Vehiculele sale combină robustețea extremă cu o masă proprie redusă, fiind remarcabile prin configurațiile lor inteligente, până în cele mai mici detalii.