Informaţii la ziNewsOnlinePieseServicii si consumabileslidesusUpdateUtilaje de cariera si mineritUtilaje pentru construcţii

Noutăți BKT din segmentul de anvelope OTR

Ultimul an a fost important pentru producătorul BKT din punctul de vedere al lansărilor de noi game de anvelope specializate. De la excavatoare la autobasculante, BKT a continuat să își extindă gama proprie de produse dedicate construcțiilor și mutării pământului, furnizând anvelopele adecvate pentru orice mașină, activitate și aplicație.

Aceasta este și strategia generală BKT, aceea de a răspunde tuturor exigențelor în termeni de compoziție și dimensiuni, satisfăcând întotdeauna exigențele și așteptările utilizatorilor finali. În acest context profesional, prezentăm și cele mai noi produse Off-Highway  lansate de producătorul de anvelope:

EARTHMAX SR 412 – conceput pentru a echipa basculantele articulate, încărcătoarele și buldozerele. Stabilitatea și rezistența înaltă împotriva oricăror lovituri sau a unui mediu agresiv sunt principalele calități care scot în evidență aceste noi cauciucuri. Carcasa robustă și curelele All Steel permit EARTHMAX SR 412 să suporte încărcături grele, fără a suporta ruperi sau perforări ale suprafeței. Banda de rulare este caracterizată de un design unic cu o profunzime de E-4, garantând o tracțiune excepțională și o înaltă rezistență la căldură, în timp ce profilul lateral pătrat asigură pentru EARTHMAX SR 412 o priză solidă la sol, care conferă utilajului un control și o manevrabilitate mai bune.

EARTHMAX SR 412 este disponibil în dimensiunile 29.5 R 25 și 750/65 R 25.

 

BKT a lansat și o nouă dimensiune pentru anvelopa EARTHMAX SR 51: 875/65 R 29 L-5.

Noua linie de anvelope din seria 65 este concepută în mod special pentru încărcătoare care lucrează în aplicații agresive, în cariere de piatră și halde deosebit de abrazive. Acest lucru este posibil datorită benzii de rulare L-5 cu grosime suplimentară și rezistentă la tăieturi, care îi oferă o protecție excelentă împotriva tăieturilor și perforărilor și o durată mai mare de viață.

EARTHMAX SR 51 oferă și o protecție laterală suplimentară pentru a crește capacitatea de tracțiune și a oferi o durată de viață excepțională. Structura sa robustă All Steel și compușii rezistenți la tăiere garantează utilajului o creștere a productivității și a orelor de funcționare, prevenind opririle neprogramate datorate deteriorării anvelopelor.

Designul cu profil redus și marginile ranforsate oferă o stabilitate excelentă cu o durată mai mare, în timp ce profilul său exterior pătrat aruncă în lateral pietrișul, reducând astfel riscul de perforare.

 

Și pentru EARTHMAX SR 484 este disponibilă acum o nouă dimensiune: 27.00 R 49.

Această anvelopă radială All Steel este pregătită pentru a echipa basculantele rigide de mare capacitate implicate în transportul minereurilor în ceea ce privește aplicațiile miniere de suprafață.

Caracteristicile acestui produs sunt numeroase și importante, începând cu rezistența la uzură chiar și în condițiile cele mai dificile de exploatare, datorită designului special al benzii de rulare E-3 și a unei formule chimice superioare a materialului, care garantează o tracțiune mai bună și proprietăți excelente de autocurățare.

De asemenea, anvelopele din această serie garantează o manevrabilitate superioară și un confort excelent al operatoruluiu, esențiale pentru a facilita obținerea unor randamente de lucru foarte bune, caracteristici asigurate de designul pătrat al umărului, care asigură un contact maxim al acesteia cu solul.

Dată fiind utilizarea sa în operațiunile de transport, această anvelopă a fost proiectată pentru a permite deplasarea la viteze mai mari și pe durate mai îndelungate.

Noile produse și dimensiuni extind gama EARTHMAX de cauciucuri radiale OTR proiectate pentru a opera în situațiile cele mai extreme și nefavorabile.

Gândite în mod special pentru basculante, încărcătoare, buldozere și gredere, anvelopele EARTHMAX sunt adevărați aliați ai proprietarului mașinilor în operațiunile cele mai dificile, garantând acestor vehicule o distribuție mai bună a greutății pe sol și asigurând utilizatorilor confort, siguranță și stabilitate.

Lansată inițial în 2008, EARTHMAX numără în prezent peste douăzeci și trei de linii de produse diferite ce includ numeroase modele și dimensiuni. Acum, la acestea se adaugă noua anvelopă EARTHMAX SR 412, aceasta reprezentând de fapt o confirmare a implicării BKT în a găsi continuu soluții care să poată să răspundă celor mai variate exigențe ale utilizatorilor săi.

Structura All Steel care caracterizează toate anvelopele acestei game recomandă diferitele modele EARTHMAX pentru a lucra în mod special pe marile șantiere, în cariere și mine, rezistând la perforații, penetrarea corpurilor străine și alte deteriorări ale carcasei.

Similare

1 din 935